Popüler Konu Minimal Yaşam

Selamlar
Birkaç gündür çok yoğundum
Evin bazı yerlerini boyanması gerekiyordu
Normalde kışın boya yapardık ama bu kez boya tutmadı aktı hep
Yarım halde bıraktık temizlemesi ayrı dert haline geldi derken
Eşim buzdolabı aldı o geldi temizle yerleştir derken o ayrı 1 günümü aldı
Pazar günüde kalan işleri bitir eski buzdolabini temizle
Bittim tükendim
Bugün işim yok çok şükür 😄
Offf boya konusu sıkıntı olmuş
Hayırlı olsun canım güle güle kullan

Bende dün netten set üstü cam ocak siparişi verdim
Benim 3 gündür boğazım ağrıyor. Su içerken bile acı çekiyorum. Baş ağrısı vücut ağrısı üşüme de eşlik etti. Onlar geçti ama boğazım geçmedi. Bugün doktora gittim yoğun boğaz enfeksiyonu dedi🥴 ilaç kullanacağım..
Geçmiş olsun ballı limonlu Zencefilli çay yap istersen bayağı yumuşatıyor. Boğazı

selamlar.
bu hafta kv bizimle birikte.o gittikten sonra annemler gelecek.zor dönemde yoklardı.şimdi de ark arkaya : ))).rutinler normal seyrinde gitmiyor evde birileri olunca.ama düzende sıkıntı yok çok şükür.kitap okumaya başlayamadım bir türlü.onun dışındaki okumalarımı yapıyorum neyseki.ihtiyacım çok fazla var.trençkot bakacağım.montumda iyi durumda değil.kabanımda aynı şekilde hepsi üst üste geldi.indirim döneminde halledip sene ye hazır etmem lazım.eksiğim baya çok.kendime bayadır bişeyler almıyordum.her ay iki parça şkelinde tamamlamayı düşünüyorum.ayın 15'inde biraz altın biraz dolar attım birikime.altın hesabımı çocuklar için biriktiriyorum uzun vadeli

selamlar.
bu hafta kv bizimle birikte.o gittikten sonra annemler gelecek.zor dönemde yoklardı.şimdi de ark arkaya : ))).rutinler normal seyrinde gitmiyor evde birileri olunca.ama düzende sıkıntı yok çok şükür.kitap okumaya başlayamadım bir türlü.onun dışındaki okumalarımı yapıyorum neyseki.ihtiyacım çok fazla var.trençkot bakacağım.montumda iyi durumda değil.kabanımda aynı şekilde hepsi üst üste geldi.indirim döneminde halledip sene ye hazır etmem lazım.eksiğim baya çok.kendime bayadır bişeyler almıyordum.her ay iki parça şkelinde tamamlamayı düşünüyorum.ayın 15'inde biraz altın biraz dolar attım birikime.altın hesabımı çocuklar için biriktiriyorum uzun vadeli
Kaç beden giyiyorsun? Evde bir trenchkotum var, uyarsa verebilirim.

Selamlar
Bugün benimde boğazım ve burnum fena halde
Sebebi de hiç normal değil
Geçenlerde annem acı biber sos vermişti ablama götürmem için yarısını kendine bölebilirsin bu bizi hasta etti dediler çok acı olduğundan
Dün 2 kaşık koydum sofraya yedim ve hasta oldum şaka gibi
Şimdi ablama götürüp ona bu kötülüğü yapmak veya yapmamak mi işte bütün mesele bu 😂
Basta uyarayım da kendi bilir 😅

selamlar.
Her ay belli bir bütçe ayırmak lazım kendimize
Erteledikce eksikler çoğalıyor

20220118_221813.jpg
Yarının planını yaptım

Günaydın arkadaşlar, kar tatili oldu bizde bugün, anne işe geldi maalesef ama bakıcı teyze ile kar topu oynamaya inecek çocuklar, resmen kar'ı bekledik :KK200:

Günaydın
Burda kar serpiştirdi sadece ama çok soğuk
Önce kızımı okula bıraktım, ordan kargoya yürüdüm dondum. Ama benim için yürüyüş oldu iyi oldu. Letgoda 4 parça ürünüm satıldı onları da elden çıkarmış oldum.

Günaydın bugün boş günüm. Hava güneşli ama ayaz o yüzden benim modum da mia’nın ki gibi😅

X