Bunu okuyunca beşinci de gelecek gibi hissettimBen ayyy asla çocuk istemem, bi kere bakamam ben, ayyy o kaka nasıl temizlenir, hele kusmuk iğrenççççç, derken hoppp hamile kalmışımdaha ona alışamadan bi baktım ikinciye hamile kalmışım aaaa şoktan çıkamadan bi de doğum yaptım öyle öyle 4 de durduk çok şükür yani durmuşuzdur inşallah
Yani ben önlemimi aldım takdiri ilahiBunu okuyunca beşinci de gelecek gibi hissettim
Arkadaşlik dostluk çevre ,adı her ne ise,ben de çevremi minimale indirdim samimiyet ,kaliteli diyalog ve iyi niyet olsun, az olsun öz olsun modundayimBen zaten çok çabuk kaynaşan bir insan değilim. Karşı komşumla bile samimiyeti 2 yılın sonunda kurdum. Yan evde De yakın arkadaşımızın anne babası oturuyor. Diğerleri ile çok bi iletişimim yok. Mesela bir tanesi çok tatlı bir bayandı ama her fırsatta amway satmaya çalışınca kestim görüşmeyi. Soğuk biri değilim ama kaliteli bir diyalog kuramayınca da uyum sağlayamam. Bunları da niye yazdım bilmiyorum
Katılıyorum benim de öyle oldu, samimiyet ve iyi niyet çok önemli. Yılların dostluklarını bitirdim bu süreçte. Çünkü samimiyet kalmamıştı. Bilinçli düşünmesem saçmasapan bir arkadaşlığım devam ediyor olurdu ama gerçekten gerek yokmuşArkadaşlik dostluk çevre ,adı her ne ise,ben de çevremi minimale indirdim samimiyet ,kaliteli diyalog ve iyi niyet olsun, az olsun öz olsun modundayim
Bunu düşündüysen kesinlikle gerek yoktur emin ol,yalnız kalmamak anı geçirmek için bazen duygularımızı kırgınlıklarimizi es geçiyoruz ,gecmemeliyizKatılıyorum benim de öyle oldu, samimiyet ve iyi niyet çok önemli. Yılların dostluklarını bitirdim bu süreçte. Çünkü samimiyet kalmamıştı. Bilinçli düşünmesem saçmasapan bir arkadaşlığım devam ediyor olurdu ama gerçekten gerek yokmuş
Kendi alanınızı sadeleştirmekle başlayın, emin olun domino etkisi yaratacakben de çok istiyorum minimal yaşamı ama sanırım buna eşim pek ayak uyduramaz.
Kim bilir,belki de onu ikna edebilrsnzben de çok istiyorum minimal yaşamı ama sanırım buna eşim pek ayak uyduramaz.
Benim eşim de ayak uyduramıyor. Ben kendi alanlarımda sadeleştim. Onun eşyalarını kutuladım kaldırdım.ben de çok istiyorum minimal yaşamı ama sanırım buna eşim pek ayak uyduramaz.
KatılıyorumKendi alanınızı sadeleştirmekle başlayın, emin olun domino etkisi yaratacak
Yok bizimkinde hiç olmadı öyle bi etki. Kırılan bozulan her şeyi saklıyor lazım olur diye gerçekten de lazım oluyorKendi alanınızı sadeleştirmekle başlayın, emin olun domino etkisi yaratacak
evet her sene kıyafetleri ayırıyorum vermek için onunkileri tek tek soruyorum sen de herşeyi evden çıkarmak istiyorsun diyor.Yok bizimkinde hiç olmadı öyle bi etki. Kırılan bozulan her şeyi saklıyor lazım olur diye gerçekten de lazım oluyorbi yeri tamir ederken hop oraya uyduruveriyor. Bana da dönüp bak atacaktın gördün mü lazım oldu diyor
Aynen aynenevet her sene kıyafetleri ayırıyorum vermek için onunkileri tek tek soruyorum sen de herşeyi evden çıkarmak istiyorsun diyor.
Eşin desteği çok önemli bu noktada,ama ona onlar için beraber bı zaman belirleseniz , şu kadar zaman içinde kullanılmayan şeylere ihtiyaç duymuyorsndr demekki diyerek durumu ona da gösterebilirsnz,sadelesmek uzun bı süreç istiyor,her şeyi hemen elden çıkarmaya çalışmak sonra pişmanlık yaratabilir.evet her sene kıyafetleri ayırıyorum vermek için onunkileri tek tek soruyorum sen de herşeyi evden çıkarmak istiyorsun diyor.
Aynen aynen
Boyası atmış gömleğin boya alıp boyatacakmış
Kolu yırtılmış kısa kollu yapacakmış
Önü yırtılmış terziye yama yaptıracakmış
Eskimiş tişört dağda kampta giyecekmiş
Valla bilmiyorum ne kuruyor. Allahtan yeni çok almıyor da birikmiyor. Soruyorum mesela bu gün alacak olsan alır mısın bunu diye almam diyor o zaman gönder gitsin bu gün hoşuna gideni al. Yeni değil sonuçta israf olmaz.Duygusal bir bag mi kuruyor eşyalarla acaba
Bayıldım canımSelam kızlar ev dağınık olunca iş yapmak gelmiyo içimden
Bugün baza altına el attım
Biliyorsunuz ki 2. Çocuk düşünmüyorum
Küçük kıyafetlere el atamamıştım
Bugün eledim hepsini
Bazanin yarısı boş kaldı iyi oldu
Geçenlerde bebek arabasını da ihtiyaç sahibine verdik bazı oyuncakları da
Eki Görüntüle 2693612
Battaniye ve gelin çiçeği tarzı şeylerde elendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?