Bunu okuyunca beşinci de gelecek gibi hissettim

Ben zaten çok çabuk kaynaşan bir insan değilim. Karşı komşumla bile samimiyeti 2 yılın sonunda kurdum. Yan evde De yakın arkadaşımızın anne babası oturuyor. Diğerleri ile çok bi iletişimim yok. Mesela bir tanesi çok tatlı bir bayandı ama her fırsatta amway satmaya çalışınca kestim görüşmeyi. Soğuk biri değilim ama kaliteli bir diyalog kuramayınca da uyum sağlayamam. Bunları da niye yazdım bilmiyorum

Arkadaşlik dostluk çevre ,adı her ne ise,ben de çevremi minimale indirdim samimiyet ,kaliteli diyalog ve iyi niyet olsun, az olsun öz olsun modundayim

Arkadaşlik dostluk çevre ,adı her ne ise,ben de çevremi minimale indirdim samimiyet ,kaliteli diyalog ve iyi niyet olsun, az olsun öz olsun modundayim
Katılıyorum benim de öyle oldu, samimiyet ve iyi niyet çok önemli. Yılların dostluklarını bitirdim bu süreçte. Çünkü samimiyet kalmamıştı. Bilinçli düşünmesem saçmasapan bir arkadaşlığım devam ediyor olurdu ama gerçekten gerek yokmuş

Bunu düşündüysen kesinlikle gerek yoktur emin ol,yalnız kalmamak anı geçirmek için bazen duygularımızı kırgınlıklarimizi es geçiyoruz ,gecmemeliyiz

Kendi alanınızı sadeleştirmekle başlayın, emin olun domino etkisi yaratacak
Yok bizimkinde hiç olmadı öyle bi etki. Kırılan bozulan her şeyi saklıyor lazım olur diye gerçekten de lazım oluyor bi yeri tamir ederken hop oraya uyduruveriyor. Bana da dönüp bak atacaktın gördün mü lazım oldu diyor

evet her sene kıyafetleri ayırıyorum vermek için onunkileri tek tek soruyorum sen de herşeyi evden çıkarmak istiyorsun diyor.

evet her sene kıyafetleri ayırıyorum vermek için onunkileri tek tek soruyorum sen de herşeyi evden çıkarmak istiyorsun diyor.
Aynen aynen
Boyası atmış gömleğin boya alıp boyatacakmış
Kolu yırtılmış kısa kollu yapacakmış
Önü yırtılmış terziye yama yaptıracakmış
Eskimiş tişört dağda kampta giyecekmiş

Eşin desteği çok önemli bu noktada,ama ona onlar için beraber bı zaman belirleseniz , şu kadar zaman içinde kullanılmayan şeylere ihtiyaç duymuyorsndr demekki diyerek durumu ona da gösterebilirsnz,sadelesmek uzun bı süreç istiyor,her şeyi hemen elden çıkarmaya çalışmak sonra pişmanlık yaratabilir.
Ben kendimi uzun bir süre evden neyin gitmesi gerektiğine ikna ettikten sonra onlara elveda dedim.

Eşim de büyük parçalarda biraz kararsız kaldı ama şimdiki durumdan çok memnun,ikimizde çalışıyorz ev işinin bu kadar kısa sürede bittiğini görünce o da sadeliğin güzelliğinden bahsediyor hemen.

Duygusal bir bag mi kuruyor eşyalarla acaba

Duygusal bir bag mi kuruyor eşyalarla acaba
Valla bilmiyorum ne kuruyor. Allahtan yeni çok almıyor da birikmiyor. Soruyorum mesela bu gün alacak olsan alır mısın bunu diye almam diyor o zaman gönder gitsin bu gün hoşuna gideni al. Yeni değil sonuçta israf olmaz.

Bayıldım canım

Benim eşimde kendine kıyafet almaz işi gereği de kıyafetleri çabuk eskiyor
Birde l bedene geçti
Bir süre kendi haline bıraktım şimdi kendi elemeye başladı
Bazı kiyaferlerini de ben eliyorum yılda 1 dolabına bakarım işte onun dışında pek karışmam ki farkına varsın
Önceden benim kendi eledigim kızımın kıyafetlerini eledigim de bile karışırdı
Bunların anısı var sana çok yakisiyo da
Yahu dizi çıkmış nadir giydiğim Pijamanin ne önemi olabilir
Gülme krizine az girmiyordum sonra alıştı

Ev çok dağınık ya içimden temizlik yapmak gelmiyor
Çiçek sulamam ve çamaşır sermem lazım

Dün kızıma mont bot aldim fiyatlar nasıl uçmuş uygun fiyatlilarda çok güzel değildi ama indirimli buldum kızımda botu kendi seçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…