Benim eşimin 40 tane kıyafeti yokBenim eşim beklediğimden hızlı uyum sağladı. Evi elden geçirince çok hoşuna gitti ve sayısız kıyafetini tek seferde eledi yaklaşık 40 parçayı eledi ben bile şok olmuştum emin misin diye sormuştumşimdi mevsim geçişlerinde ben söylemeden eliyor adamın içinde minimalizm varmış
Senin eşin zaten minimalistmiş Anka olan 3-5 parçayı da mı atsın adam ne yapsınBenim eşimin 40 tane kıyafeti yok3 pantolonu 5 tişörtü 3-4 tane gömleği var eski eski giyiyor
Yenisini alsın canım. Ciddi anlamda eski gömlekler. İnanmıyor nasıl görüyorsaSenin eşin zaten minimalistmiş Anka olan 3-5 parçayı da mı atsın adam ne yapsınbenim eşimin kıyafeti benimkinden hala fazla az alıyor ama eskimiyor yıllar öncesinin tişörtleri duruyor bi de ayakkabı zaafı var
Küçükken çok mu yokluk çekmiş eşinYenisini alsın canım. Ciddi anlamda eski gömlekler. İnanmıyor nasıl görüyorsaBi ara 2 pantolonu vardı. Biri kirlenince diğerini hemen yıkamam lazımdı. İnşaatta çalışıyor zaten sürekli kirleniyor üstü. 1 pantolon için 9 kiloluk makine çalıştırırdım. 1 tane daha aldı da rahatladım çok şükür
Oooo hem fişten çıkmış hem dolaba girmiş süperEki Görüntüle 2694057
Eki Görüntüle 2694058
Mutfak bitti bir yandanda çiçeklerim bir kısmı sulandı
Yemek hazırlığına geçicem birazdan
Kettle yemek yaparken ortaya çıkıyor sonra dolaba gidiyor
Ellerine sağlık resmen parlıyorEki Görüntüle 2694057
Eki Görüntüle 2694058
Mutfak bitti bir yandanda çiçeklerim bir kısmı sulandı
Yemek hazırlığına geçicem birazdan
Kettle yemek yaparken ortaya çıkıyor sonra dolaba gidiyor
Yok aslında gayet iyi durumları ama var bi yerlerde bişeyler.Küçükken çok mu yokluk çekmiş eşin
Çocukluğuna in Anka orda vardır bi şeylerYok aslında gayet iyi durumları ama var bi yerlerde bişeyler.
Var kesin var. Bazanın altında eski yorganlar seccadeler falan var. halasından hatıra diye atmıyor. Yarısını güve yemiş. Bi 30 senelik kesin varlar ama dahasını bilmiyorum. Atmıyor hatıra diyor başka bişey demiyorÇocukluğuna in Anka orda vardır bi şeyler
Hatıra diye açıp bakıyor mu dokunuyor mu hatıralar içimizde de eşyada değilVar kesin var. Bazanın altında eski yorganlar seccadeler falan var. halasından hatıra diye atmıyor. Yarısını güve yemiş. Bi 30 senelik kesin varlar ama dahasını bilmiyorum. Atmıyor hatıra diyor başka bişey demiyor
Ben de gün aşırı değişik bitki çayları içmeye karar verdim bir gün kekik, bir gün fesleğen, nane adaçayı vs.Selam kızlar
Lavabo wc temizliğini akşamdan yaptım
2 makine de çamaşır yıkadım
Bugün için temizlik planı yapmadım
Yemek planım da yok
Tamamen spontane bakalım :)
Bundan sonra her sabah limonlu su ve her gün yeşil çay içmeye karar verdim. Bugün başladım.
Kekik ve adaçayı emzirirken içilmiyor diye biliyorum.Ben de gün aşırı değişik bitki çayları içmeye karar verdim bir gün kekik, bir gün fesleğen, nane adaçayı vs.
Yok ya öyle saklıyoruz işte. Zaten büyük oğlanla onun sakladıklarını atsak bazaya falan ihtiyacımız kalmayacakHatıra diye açıp bakıyor mu dokunuyor mu hatıralar içimizde de eşyada değil
Anka buna dikkat edeceğini bildiğimden özellikle fişten çektimOooo hem fişten çıkmış hem dolaba girmiş süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?