Gönül ister 3-4 ama psikoloji kaldırmaz bende. İlerde pişman olmayacaksanız sıkıntı yok ama 3-4 diyorsan bari 2. Olsun. Neyse belki plansız olur bizim öyle oldu

Ben de hep başka çocuk düşünmediğim için küçüleni veririm hep de baştan aldık artık 3. ününkileri 4. ye ayırıyordum ama sanırım seneye 4. kileri 3. ye ayıracağız
Hayat bu ya hep küçük mü buyugunkini giyecek ohh devir devran etmiş

Gönül ister 3-4 ama psikoloji kaldırmaz bende. İlerde pişman olmayacaksanız sıkıntı yok ama 3-4 diyorsan bari 2. Olsun. Neyse belki plansız olur bizim öyle oldu
Çok isterim valla Allah isteyen herkese nasip etsin ,ben seviyorum istiyorum kısmet tabi ufukta görünmese de

Dün tüm ev süpürülup silindi
Bugün de maalesef halıya birşeyler döktü minnosum orayı temizleyeyim derken tüm evi tekrar silip süpurdum.
Evde işler düzenli ilerliyor son zamanlarda çamaşır bulaşık ve ev işi
Kendim hariç hiç birşeyi ihmal etmiyorum,büyük bı alkış bana!!!!

Kendini ihmal etme önce sen sonra herşey

Valla öyle ben de çok büyük konuşmuyorum artık bu konu çok farklı çünkü olacağı varsa oluyor
Ben ayyy asla çocuk istemem, bi kere bakamam ben, ayyy o kaka nasıl temizlenir, hele kusmuk iğrenççççç, derken hoppp hamile kalmışım daha ona alışamadan bi baktım ikinciye hamile kalmışım aaaa şoktan çıkamadan bi de doğum yaptım öyle öyle 4 de durduk çok şükür yani durmuşuzdur inşallah

Benim minik de üşütmüş bütün gün kustu. Çamaşır yıkadım bir sürü.
Evi süpürdüm.
Yemek yaptım. Çocukları yıkadım. Sabah ormanlık bir alana kahvaltımızı alıp gidecektik ama miniğim böyle olunca vazgeçtik
Yarın okul var kurs var canlı ders var. Hiç bir şey yapamam muhtemelen yemeği bile ne ara yapacağım bilmiyorum

Niye komşular insan yığını olsun yaa
Başıma bi iş gelince ben bi akraba bişey bulana kadar komşuma gidiyorum :)
Komşuları değil, "muhatap olmak zorunda olduğun" kişileri kasdettim. Yoksa akraba buluncaya kadar komşularıma ben de gidiyorum. Onlar da bana geliyorlar çok şükür Anka cım. Bu konuda herkesi katmak haksızlık olur ki,zaten mesajımda özellikle alıntıladım tırnak işaretiyle ki, yanlış anlamalara mahal vermemek için.
Rabbim herkesi kıymet bilen / huzur veren komşularla karşılaştırsın ama bazen sen ne kadar iyi olursan ol, alttan alırsan al...olmayan...olmayan...olmayan insanlar da oluyor ki ben onlara imtihan gözüyle bakıp, "hacı sabır" diyorum. Mesele imtihanı kazanmak bence.

Neye Asla dediysem dönüp yapmışımdır ben de anlıyorum seni. Çocuk candır ama o sorumluluk altında insan bazen eziliyor

Tüh ya geçmiş olsun zor oluyor çocuklar hasta olunca vicdan azabı da bi taraftan

Herkesle kafalar uyuşmuyor maalesef.ben sizi anladım, muhattap olacağımız insanlar beni de tedirgin ediyor

Çok geçmiş olsun,devam etmez inşallah, benimki de dün kustu,tüm gece uyku tutmadı beni yanıma yatirdim aklım kaldı öyle,Allah çocuklarımızı korusun

Evet ben de özellikle tırnak içine alınca dikkatimi çekti. Aminnn inşallah. gerçekten ben de çoğu komşumu çok seviyorum rabbim hepsinden razı olsun. Çok önemli komşu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…