Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok küçük, inşaallah diyelim öyleyseBen de seniTanışsak ben de çok iyi anlaşacağımızı düşündüğüm insanlardansın burdaki
keşke.. belki bir gün dünya küçük
Tabi ki önce huzur ve sağlık![]()
Gönül ister 3-4 ama psikoloji kaldırmaz bende. İlerde pişman olmayacaksanız sıkıntı yok ama 3-4 diyorsan bari 2. Olsun. Neyse belki plansız olur bizim öyle olduBen tek çocukta kaldım isteğimi sorsan 3-4ama galiba burda kalacak çünkü biz bı kazayla olmazsa düşünerek yapacak bı çift değiliz
pardon biraz şey oldu ama gerçekten en az 3 çocuğum olsun çok istiyordum ama esimle bu konuda catisiyoruz dolayısıyla birde kaldık bende çocuğun herşeyini dağıttım.evde hic bişey yok nerdeyse çocuğun kullanmadığı.
Ben de hep başka çocuk düşünmediğim için küçüleni veririm hep de baştan aldıkartık 3. ününkileri 4. ye ayırıyordum ama sanırım seneye 4. kileri 3. ye ayıracağız
![]()
Aynen 3. numara babaya çekti minyon. Babasının kardeşi de baya geçmiş abisini bizimkiler de öyle olacakHayat bu ya hep küçük mü buyugunkini giyecek ohh devir devran etmiş
![]()
Çok isterim valla Allah isteyen herkese nasip etsin ,ben seviyorum istiyorum kısmet tabi ufukta görünmese deGönül ister 3-4 ama psikoloji kaldırmaz bende. İlerde pişman olmayacaksanız sıkıntı yok ama 3-4 diyorsan bari 2. Olsun. Neyse belki plansız olur bizim öyle oldu![]()
Aynen rabbim ne yazdıysa o oluyor.Gönül ister 3-4 ama psikoloji kaldırmaz bende. İlerde pişman olmayacaksanız sıkıntı yok ama 3-4 diyorsan bari 2. Olsun. Neyse belki plansız olur bizim öyle oldu![]()
Allah gönlüne göre versin inşallahÇok isterim valla Allah isteyen herkese nasip etsin ,ben seviyorum istiyorum kısmet tabi ufukta görünmese de![]()
Valla öyle ben de çok büyük konuşmuyorum artık bu konu çok farklı çünkü olacağı varsa oluyorAynen rabbim ne yazdıysa o oluyor.
Kendini ihmal etme önce sen sonra herşeyDün tüm ev süpürülup silindi
Bugün de maalesef halıya birşeyler döktü minnosum orayı temizleyeyim derken tüm evi tekrar silip süpurdum.
Evde işler düzenli ilerliyor son zamanlarda çamaşır bulaşık ve ev işi
Kendim hariç hiç birşeyi ihmal etmiyorum,büyük bı alkış bana!!!!![]()
Ben ayyy asla çocuk istemem, bi kere bakamam ben, ayyy o kaka nasıl temizlenir, hele kusmuk iğrenççççç, derken hoppp hamile kalmışımValla öyle ben de çok büyük konuşmuyorum artık bu konu çok farklı çünkü olacağı varsa oluyor
Komşuları değil, "muhatap olmak zorunda olduğun" kişileri kasdettim.Niye komşular insan yığını olsun yaa
Başıma bi iş gelince ben bi akraba bişey bulana kadar komşuma gidiyorum :)
Neye Asla dediysem dönüp yapmışımdır ben de anlıyorum seni. Çocuk candır ama o sorumluluk altında insan bazen eziliyorBen ayyy asla çocuk istemem, bi kere bakamam ben, ayyy o kaka nasıl temizlenir, hele kusmuk iğrenççççç, derken hoppp hamile kalmışımdaha ona alışamadan bi baktım ikinciye hamile kalmışım aaaa şoktan çıkamadan bi de doğum yaptım
öyle öyle 4 de durduk çok şükür
yani durmuşuzdur inşallah
![]()
Tüh ya geçmiş olsunBenim minik de üşütmüş bütün gün kustu. Çamaşır yıkadım bir sürü.
Evi süpürdüm.
Yemek yaptım. Çocukları yıkadım. Sabah ormanlık bir alana kahvaltımızı alıp gidecektik ama miniğim böyle olunca vazgeçtik
Yarın okul var kurs var canlı ders var. Hiç bir şey yapamam muhtemelen yemeği bile ne ara yapacağım bilmiyorum![]()
Herkesle kafalar uyuşmuyor maalesef.ben sizi anladım, muhattap olacağımız insanlar beni de tedirgin ediyorKomşuları değil, "muhatap olmak zorunda olduğun" kişileri kasdettim.Yoksa akraba buluncaya kadar komşularıma ben de gidiyorum. Onlar da bana geliyorlar çok şükür
Anka cım. Bu konuda herkesi katmak haksızlık olur ki,zaten mesajımda özellikle alıntıladım tırnak işaretiyle ki, yanlış anlamalara mahal vermemek için.
Rabbim herkesi kıymet bilen / huzur veren komşularla karşılaştırsın ama bazen sen ne kadar iyi olursan ol, alttan alırsan al...olmayan...olmayan...olmayan insanlar da oluyor ki ben onlara imtihan gözüyle bakıp, "hacı sabır" diyorum. Mesele imtihanı kazanmak bence.![]()
Çok geçmiş olsun,devam etmez inşallah, benimki de dün kustu,tüm gece uyku tutmadı beni yanıma yatirdim aklım kaldı öyle,Allah çocuklarımızı korusunBenim minik de üşütmüş bütün gün kustu. Çamaşır yıkadım bir sürü.
Evi süpürdüm.
Yemek yaptım. Çocukları yıkadım. Sabah ormanlık bir alana kahvaltımızı alıp gidecektik ama miniğim böyle olunca vazgeçtik
Yarın okul var kurs var canlı ders var. Hiç bir şey yapamam muhtemelen yemeği bile ne ara yapacağım bilmiyorum![]()
Evet ben de özellikle tırnak içine alınca dikkatimi çekti. Aminnn inşallah. gerçekten ben de çoğu komşumu çok seviyorum rabbim hepsinden razı olsun. Çok önemli komşu.Komşuları değil, "muhatap olmak zorunda olduğun" kişileri kasdettim.Yoksa akraba buluncaya kadar komşularıma ben de gidiyorum. Onlar da bana geliyorlar çok şükür
Anka cım. Bu konuda herkesi katmak haksızlık olur ki,zaten mesajımda özellikle alıntıladım tırnak işaretiyle ki, yanlış anlamalara mahal vermemek için.
Rabbim herkesi kıymet bilen / huzur veren komşularla karşılaştırsın ama bazen sen ne kadar iyi olursan ol, alttan alırsan al...olmayan...olmayan...olmayan insanlar da oluyor ki ben onlara imtihan gözüyle bakıp, "hacı sabır" diyorum. Mesele imtihanı kazanmak bence.![]()
Amin, şimdi daha iyi çok şükürÇok geçmiş olsun,devam etmez inşallah, benimki de dün kustu,tüm gece uyku tutmadı beni yanına yatirdim aklım kaldı öyle,Allah çocuklarınızı korusun![]()