Çocuklar için avantaj olduğu kesin. Komşuluk ilişkilerine de önem veriyorum. Bu süreçte komşularımla görüşemiyorum çünkü çalışıyorum ve gerçekten sıkıldım bu durumdan. Biz sadece hani yalnız bize ait olsa kafamıza göre takılırız bi şeylere uymak zorunda kalmayız diye tereddüt etmiştik ama şimdi esas odak noktamız ısınma. Yani eğer alırsak kalorifer döşteceğiz bakalım
O da çok güzel bir fikir , Allah gönlünüze göre versinBen hobi bahçesine taktım şu an beş kuruş param yok ama inşallah olunca yakın bi yer istiyorum hafta sonu takılmaca:)
Hepimiz için en güzelleri olsun :)
Ben deMia- ben senin 2. Çocuk düşüncesinden tamamen koptuğunu bilmiyodum?
Bi anda komple her şeyi vermiş bi deBen de
Ben biliyordum söylemişti aslında burdaBen de
Olursa da yenisi alınır demiştir inşallahBi anda komple her şeyi vermiş bi de
Bahsetti ama bu kadar kararlı olduğunu bilmiyordumBen biliyordum söylemişti aslında burda
Eğer ki olursa kalorifer döşetmeden taşınmam. Benim de hayalimdi ama imkansız diyordum şimdi ciddi ciddi ev bakıyoruz, inşallahh senin de ve isteyen herkesin de olur bir günMikan bahçeli ev benim de hayalim,güzel bı sitede olduğu sürece site olması çocukların sosyal hayatı ve güvenlik açısından daha iyi olur bence.İsitma çok önemli ama onu da etraflıca düşünmek lazim
İnşaallah canım,ya Cesaretle bir adım atılırsa neden olmasın ki aslindaEğer ki olursa kalorifer döşetmeden taşınmam. Benim de hayalimdi ama imkansız diyordum şimdi ciddi ciddi ev bakıyoruz, inşallahh senin de ve isteyen herkesin de olur bir gün
Tadilat sonrası tüm ev elden geçer büyük ihtimalKızlar beraber günlük, haftalık, aylık, 3 aylık, 6 aylık işler listesi yapalım mı?
mesela gardolap mutfak dolabı vb üstleri ne aralıklarla siliniyor. Dolap içleri, camlar, perdeler,i vb.
Ah ya çok benziyor hayallerimiz, şöyle çimlerin üstündeki bahçe mobilyasında ettiğimiz kahvaltı canlanıyor benim gözümde de yeşillikler salatalık domatesi kendimiz yetiştirdiğimiz bir kahvaltı, kahve keyifleri,çocukların özgürce koşturduğu bir bahçeİnşaallah canım,ya Cesaretle bir adım atılırsa neden olmasın ki aslinda♥
Böyle müstakil ev deyince aklıma şöyle dubleks, ön bahçede havuza bakan büyük camlari olan, bahçede yeşillikler içinde taşlı yolu ,mis gibi Gül kokusuyla miyavlayan kedilerin olduğu ,yalın ayak gezdigim , beyaz tüllerin uçuştuğu kamelyasi olan bir yer hayal ediyorum
Hayırlısı olsun mia böyle kritik konularda böyle kararlı duran insanları severim, ben de 3. İstemiyorumEtiket yapamadım ama 2. Çocuk istemiyorum ciddiyim bu konuda
Bir ihtimal olursa da kıyafet alamayacaksak ne bileyim hiç ihtimal bile kalmaz
Severim seniAh ya çok benziyor hayallerimiz, şöyle çimlerin üstündeki bahçe mobilyasında ettiğimiz kahvaltı canlanıyor benim gözümde de yeşillikler salatalık domatesi kendimiz yetiştirdiğimiz bir kahvaltı, kahve keyifleri,çocukların özgürce koşturduğu bir bahçe
Ben tek çocukta kaldım isteğimi sorsan 3-4Hayırlısı olsun mia böyle kritik konularda böyle kararlı duran insanları severim, ben de 3. İstemiyorum
Ben de seniSeverim senibence tanissak çok severim ,burda böyle tanışmak istediğim çok teşekkür insan var güzel kalpler♥♥hayallerimiz aynu valla en önemlisi de huzur dimi insan öyle bı yerde huzursuz olabileceğini dahi düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?