Ben hobi bahçesine taktım şu an beş kuruş param yok ama inşallah olunca yakın bi yer istiyorum hafta sonu takılmaca:)

Hepimiz için en güzelleri olsun :)

Eveet bir pazar temizlik listesine hazır mısınız?

Yatak odası
-yatak düzeltildi
-süpürüldü ve silindi

Banyo
-duşakabin gideri lavabo açıcı ile açıldı
-wc-duşakabin-lavabo çamaşır suyu ile ovuldu. Bataryalar parlatıldı.
-yer yıkandı.
-aynası silindi
-banyo dolabı dıştan silindi
-paspası serildi.
-1 makine çamaşır atıldı, çalıştırıldı.

Çocuk odası
-halısı silkelendi
-süpürüldü ve silindi
-halısı serildi.

Küçük oda
-süpürüldü ve silindi
-yastıkları silkelendi yerleştirildi

Salon
-süpürüldü ve silindi

Giriş-Koridor
-süpürüldü ve silindi
-portmanto aynası silindi

Mutfak
-halısı süpürüldü kaldırıldı
-süpürüldü ve silindi
-lavabo açıcı ile mutfak lavabosu açıldı.

Mutfak balkonu
-koltuk altı dahil süpürüldü ve silindi

Açık balkon
-yıkandı

Mikan bahçeli ev benim de hayalim,güzel bı sitede olduğu sürece site olması çocukların sosyal hayatı ve güvenlik açısından daha iyi olur bence.İsitma çok önemli ama onu da etraflıca düşünmek lazim

Eğer ki olursa kalorifer döşetmeden taşınmam. Benim de hayalimdi ama imkansız diyordum şimdi ciddi ciddi ev bakıyoruz, inşallahh senin de ve isteyen herkesin de olur bir gün

Eğer ki olursa kalorifer döşetmeden taşınmam. Benim de hayalimdi ama imkansız diyordum şimdi ciddi ciddi ev bakıyoruz, inşallahh senin de ve isteyen herkesin de olur bir gün
İnşaallah canım,ya Cesaretle bir adım atılırsa neden olmasın ki aslinda

Böyle müstakil ev deyince aklıma şöyle dubleks, ön bahçede havuza bakan büyük camlari olan, bahçede yeşillikler içinde taşlı yolu ,mis gibi Gül kokusuyla miyavlayan kedilerin olduğu ,yalın ayak gezdigim , beyaz tüllerin uçuştuğu kamelyasi olan bir yer hayal ediyorum

Kızlar beraber günlük, haftalık, aylık, 3 aylık, 6 aylık işler listesi yapalım mı?
mesela gardolap mutfak dolabı vb üstleri ne aralıklarla siliniyor. Dolap içleri, camlar, perdeler,i vb.
Tadilat sonrası tüm ev elden geçer büyük ihtimal
Kışın hiç cam balkon işine girmem soğukta
Aylık tüm dolaplar elden geçer
Jaluzilere tüylü toz alma şeyinden alicam
Sürekli silemiyorum onları

Ah ya çok benziyor hayallerimiz, şöyle çimlerin üstündeki bahçe mobilyasında ettiğimiz kahvaltı canlanıyor benim gözümde de yeşillikler salatalık domatesi kendimiz yetiştirdiğimiz bir kahvaltı, kahve keyifleri,çocukların özgürce koşturduğu bir bahçe

Severim senibence tanissak çok severim ,burda böyle tanışmak istediğim çok insan var güzel kalpler♥♥hayallerimiz ayni valla en önemlisi de huzur dimi insan öyle bı yerde huzursuz olabileceğini dahi düşünmüyor

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun mia böyle kritik konularda böyle kararlı duran insanları severim, ben de 3. İstemiyorum
Ben tek çocukta kaldım isteğimi sorsan 3-4 ama galiba burda kalacak çünkü biz bı kazayla olmazsa düşünerek yapacak bı çift değilizpardon biraz şey oldu ama gerçekten en az 3 çocuğum olsun çok istiyordum ama esimle bu konuda catisiyoruz dolayısıyla birde kaldık bende çocuğun herşeyini dağıttım.evde hic bişey yok nerdeyse çocuğun kullanmadığı.

Ben de seni Tanışsak ben de çok iyi anlaşacağımızı düşündüğüm insanlardansın burdaki keşke.. belki bir gün dünya küçük
Tabi ki önce huzur ve sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…