• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar
Bende dün bi hışımla nevresimleri degistirdim 3 cam sildim kaldi 2.
Yerler wc banyo Tozlari hallettim balkoni yikadim.
Yemek yaptim.
Tam 1 ay oldu yardimci bayani almiyorum valla helal bana. Her hafya kesin bu hafta cagiriyorum diyorum ama almiyorum gene.
Eve gidince ütüyü halledecegim bugünkü gorevim bu. Birde yogurt mayalamam gerekiyor. Yemegim var rahatim. Kilo aldim bu ara gene. Bugun tekrar basladim bu sefer kimseye söylemedim bakalim nasil olacak.

Benim eşim beklediğimden hızlı uyum sağladı. Evi elden geçirince çok hoşuna gitti ve sayısız kıyafetini tek seferde eledi yaklaşık 40 parçayı eledi ben bile şok olmuştum emin misin diye sormuştum 😅 şimdi mevsim geçişlerinde ben söylemeden eliyor 😊adamın içinde minimalizm varmış 🤷‍♀️

Benim eşim beklediğimden hızlı uyum sağladı. Evi elden geçirince çok hoşuna gitti ve sayısız kıyafetini tek seferde eledi yaklaşık 40 parçayı eledi ben bile şok olmuştum emin misin diye sormuştum 😅 şimdi mevsim geçişlerinde ben söylemeden eliyor 😊adamın içinde minimalizm varmış 🤷‍♀️
Benim eşimin 40 tane kıyafeti yok :D 3 pantolonu 5 tişörtü 3-4 tane gömleği var :D eski eski giyiyor :D

Benim eşimin 40 tane kıyafeti yok :KK70: 3 pantolonu 5 tişörtü 3-4 tane gömleği var :KK70: eski eski giyiyor :KK70:
Senin eşin zaten minimalistmiş Anka olan 3-5 parçayı da mı atsın adam ne yapsın 😅 benim eşimin kıyafeti benimkinden hala fazla 🤭 az alıyor ama eskimiyor yıllar öncesinin tişörtleri duruyor bi de ayakkabı zaafı var🤦🏻‍♀️

20200921_123917.jpg

20200921_123940.jpg

Mutfak bitti bir yandanda çiçeklerim bir kısmı sulandı
Yemek hazırlığına geçicem birazdan
Kettle yemek yaparken ortaya çıkıyor sonra dolaba gidiyor 😊

Senin eşin zaten minimalistmiş Anka olan 3-5 parçayı da mı atsın adam ne yapsın 😅 benim eşimin kıyafeti benimkinden hala fazla 🤭 az alıyor ama eskimiyor yıllar öncesinin tişörtleri duruyor bi de ayakkabı zaafı var🤦🏻‍♀️
Yenisini alsın canım. Ciddi anlamda eski gömlekler. İnanmıyor nasıl görüyorsa :D Bi ara 2 pantolonu vardı. Biri kirlenince diğerini hemen yıkamam lazımdı. İnşaatta çalışıyor zaten sürekli kirleniyor üstü. 1 pantolon için 9 kiloluk makine çalıştırırdım. 1 tane daha aldı da rahatladım çok şükür:D

Yenisini alsın canım. Ciddi anlamda eski gömlekler. İnanmıyor nasıl görüyorsa :KK70: Bi ara 2 pantolonu vardı. Biri kirlenince diğerini hemen yıkamam lazımdı. İnşaatta çalışıyor zaten sürekli kirleniyor üstü. 1 pantolon için 9 kiloluk makine çalıştırırdım. 1 tane daha aldı da rahatladım çok şükür:KK70:
Küçükken çok mu yokluk çekmiş eşin 🙈

Çocukluğuna in Anka orda vardır bi şeyler 😅
Var kesin var. Bazanın altında eski yorganlar seccadeler falan var. halasından hatıra diye atmıyor. Yarısını güve yemiş. Bi 30 senelik kesin varlar ama dahasını bilmiyorum. Atmıyor hatıra diyor başka bişey demiyor:olamaz:

Selam kızlar
Lavabo wc temizliğini akşamdan yaptım
2 makine de çamaşır yıkadım
Bugün için temizlik planı yapmadım
Yemek planım da yok
Tamamen spontane bakalım :)

Bundan sonra her sabah limonlu su ve her gün yeşil çay içmeye karar verdim. Bugün başladım.

Var kesin var. Bazanın altında eski yorganlar seccadeler falan var. halasından hatıra diye atmıyor. Yarısını güve yemiş. Bi 30 senelik kesin varlar ama dahasını bilmiyorum. Atmıyor hatıra diyor başka bişey demiyor:olamaz:
Hatıra diye açıp bakıyor mu dokunuyor mu hatıralar içimizde de eşyada değil 😅

Selam kızlar
Lavabo wc temizliğini akşamdan yaptım
2 makine de çamaşır yıkadım
Bugün için temizlik planı yapmadım
Yemek planım da yok
Tamamen spontane bakalım :)

Bundan sonra her sabah limonlu su ve her gün yeşil çay içmeye karar verdim. Bugün başladım.
Ben de gün aşırı değişik bitki çayları içmeye karar verdim bir gün kekik, bir gün fesleğen, nane adaçayı vs.

Back