kızım doğum günü için pahalı bi oyuncak istemişti, hadi gönlü olsun dedim, herkeste bizde katılalım dedi aldık, şimdi fiyatı 3/1 oranında düşmüş, anlık bi indirim sanırım ama görünce canım sıkıldı, sağlık olsun ne diyeyim.

Kargodaysa iptal seçeneği olur mu acaba

Günaydın
Ben de kışlık kazakları kaldırmak istiyorum, çıkarırken elemiştim biraz da kaldırırken elemeyi planlıyorum, onun dışında yazlık tişörtleri gömlekleri falan hiç kaldırmıyorum zaten askıda duruyor, yeni dolabı askı ve çekmece yapayım sadece diyorum o zaman kaldırmama gerek kalmaz umarım

Azıcık indirim olsa neyse de çok düşmüş kim olsa canı sıkılır sağlık olsun

Evet bende öyle düşünüyorum pantolon askısı da yaptırsam mi kararsizim
Özellikle tshirtleri asmak istiyorum çünkü kat izi çıkıyor sürekli ütüyle uğraşıyorum

Haftaya dip köşe başlayacağım ev işlerine.
Havalar çok güzel gidiyor çok soğuk olur mu acaba kalın kazakları kaldirsam bir kısmını bırakırım birkaç hırka yeter galiba.
Ben de temizliğe başladım dün. Camları, yerleri sil süpür yapıyorum. Halıları makinede yıkıyorum. Bugün de devam..
Kışlıkları kaldırmak için erken gibi. Şimdi hava güzel ama haftaya soğuyacağı şeklinde bir rivayet var.

Kışlık bıraktım dolapta yazliklar sığacak kadar yer açtım bayramlık 2 kombin yaptım soğuk yada sıcak olursa diye
Kolay gelsin bu hafta dolapları yapsam sonra temizliğe geçerim.

Maşallah ya bu ne hız ben nisanın ortasına kadar çıkarmam sanırım daha

Maşallah ya bu ne hız ben nisanın ortasına kadar çıkarmam sanırım daha
Senin kışlık olarak gördüğün mevsimlik kıyafetler olabilir mi yorgan gibi mont giyiyoruz kat kat sıcak olunca bizde şaşırdık aliskin değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…