GünaydınGünaydın
Kargodaysa iptal seçeneği olur mu acabakızım doğum günü için pahalı bi oyuncak istemişti, hadi gönlü olsun dedim, herkeste bizde katılalım dedi aldık, şimdi fiyatı 3/1 oranında düşmüş, anlık bi indirim sanırım ama görünce canım sıkıldı, sağlık olsun ne diyeyim.
oyuncak geldi o yüzden kaçırdık şansımızı.Kargodaysa iptal seçeneği olur mu acaba
Azıcık indirim olsa neyse de çok düşmüş kim olsa canı sıkılır sağlık olsunkızım doğum günü için pahalı bi oyuncak istemişti, hadi gönlü olsun dedim, herkeste bizde katılalım dedi aldık, şimdi fiyatı 3/1 oranında düşmüş, anlık bi indirim sanırım ama görünce canım sıkıldı, sağlık olsun ne diyeyim.
Bende de kuru pilav vardı ama iftara gittik. Artık bugün yiyeceğiz, yemek derdi yok.Günaydın
Ben de oğlumu bıraktıktan sonra uyudum
Uyuyunca zor uyanıyorum
Yemek kuru fasülye pilav
Bugün de çorba arıyorum
Evet bende öyle düşünüyorum pantolon askısı da yaptırsam mi kararsizimGünaydın
Ben de kışlık kazakları kaldırmak istiyorum, çıkarırken elemiştim biraz da kaldırırken elemeyi planlıyorum, onun dışında yazlık tişörtleri gömlekleri falan hiç kaldırmıyorum zaten askıda duruyor, yeni dolabı askı ve çekmece yapayım sadece diyorum o zaman kaldırmama gerek kalmaz umarım
Ben de temizliğe başladım dün. Camları, yerleri sil süpür yapıyorum. Halıları makinede yıkıyorum. Bugün de devam..Haftaya dip köşe başlayacağım ev işlerine.
Havalar çok güzel gidiyor çok soğuk olur mu acaba kalın kazakları kaldirsam bir kısmını bırakırım birkaç hırka yeter galiba.
Kışlık bıraktım dolapta yazliklar sığacak kadar yer açtım bayramlık 2 kombin yaptım soğuk yada sıcak olursa diyeBen de temizliğe başladım dün. Camları, yerleri sil süpür yapıyorum. Halıları makinede yıkıyorum. Bugün de devam..
Kışlıkları kaldırmak için erken gibi. Şimdi hava güzel ama haftaya soğuyacağı şeklinde bir rivayet var.
Maşallah ya bu ne hızYazlık mevsimlik tshirt bluzlari çıkarttım
Şortları elbiseleri henüz çıkaramadım onlar acil değil.
Hazır bazayi açmışken Eylülün kıyafetlerini çıkarttım kisliktan biraz eleme yaptık yazlık olanlarida giymem dediklerini ayırdı tarzı değişiyor
Eşimin kıyafetlerini de çıkarttım sadece üst ve şortları vardı zaten.
Kızımın hatıra olarak sakladığım deri şapka kumaşı dökülmeye başlamış onu eledik malesef
Semsiyesini ucutmasini odasına koydu bu yıl kullanmazsa eleriz
Yılbaşı ağacı eledim.
Baza altında kiyafetler dışında misafir yorganlari kaldı iyi oldu.
Cuma iftara misafirim olacakBende diğer hafta başlarım temizliğe. Oruçken yapamam gözüm kesmedi
Senin kışlık olarak gördüğün mevsimlik kıyafetler olabilir miMaşallah ya bu ne hızben nisanın ortasına kadar çıkarmam sanırım daha
Sen haftaya diyince ikna oldum haftaya yapacağımBende diğer hafta başlarım temizliğe. Oruçken yapamam gözüm kesmedi
Evet olabilirSenin kışlık olarak gördüğün mevsimlik kıyafetler olabilir miyorgan gibi mont giyiyoruz kat kat sıcak olunca bizde şaşırdık aliskin değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?