Teşekkürler yinede yaz istediğin zaman her fikir önemli bizim için :)Ben sizler gibi minimalist değilim gerçi fazla eşyayı da sevmem, ortada bir yerdeyim ama arada uğruyorum bu topiğe.
Hem topiğin enerjisi güzel, hem de güzel bilgiler paylaşılıyor.
Aslında benim şu anki de yere yapışık bazalı karyola sanırım, bakınca netten farkettimBazalı karyolalar var artik eskisi gibi ayrı alınmıyor
Böylece düz sade görüntü oluyor
Ayaklı veya tam yere yapışık modelleri var
Yaaa suhanım gelmisselamlar.nasılsınız görüşmeyeli?
Evet suyu bende salliyorumGünaydınlar,
Dün çocukları uyuttuktan sonra wcleri ve lavaboları yıkadım. Ortalık toparladım.
Bugün
Sil süpür yapmam lazım.
Çamaşır var katlanacak ve yıkanacak.
Yemek yapmam lazım.
4 temel başlık belirlemiştim: su-spor-kitap ve oyun diye.
Kitap ve oyun iyi gidiyor.
Su ve sporu baya salladım.
Onlara odaklanmaya karar verdim bakalım
Hava ısınınca daha çok içerim dedim ama üşengeçlikten içmiyorumEvet suyu bende salliyorum
Aynen limonlu deneyeceğim bakalımHava ısınınca daha çok içerim dedim ama üşengeçlikten içmiyorum
nasılsın mia.nevar neyok. nasıl gidiyor hayatYaaa suhanım gelmis
hoşbuldun mika.sende ne var ne yok.kuzular nasılWelcome backnerelerdesin yaw
Biz de aynı ev mod, kuzularla delirmeceler falanhoşbuldun mika.sende ne var ne yok.kuzular nasıl
iyi bende nolsun.sahalara dönüş yapayım dedim.Biz de aynı ev mod, kuzularla delirmeceler falansenin nasıl gidiyor
Iyi gidiyor yine dolap içlerine daldım düzen işlerine devamnasılsın mia.nevar neyok. nasıl gidiyor hayat
Mukemmeliyeti arıyoruz bazenSabah güne başlarken “bugün kendimi yormayacağım, çocuk uyudukça ben de yatarım” diyerek güne başlamak ve bu saatte daha yeni oturmak
Hiç işimiz yokken bile bir sürü iş yapmayı nasıl başarıyoruz hanımlar olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?