- 26 Eylül 2014
- 4.528
- 9.878
- 358
Mukemmeliyeti arıyoruz bazen![]()
Aslında bazen mükemmel olmasa da olur

Mesela akşama kadar oyuncakları 1500 kere toplamasam da olur, bazen de ayağımıza batsın, üstüne basalım kırılsın azalarak bitsinler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mukemmeliyeti arıyoruz bazen![]()
Aslında bazen mükemmel olmasa da olur
Mesela akşama kadar oyuncakları 1500 kere toplamasam da olur, bazen de ayağımıza batsın, üstüne basalım kırılsın azalarak bitsinler![]()
Oyuncak meselesini çözdüm özellikle bu yıl uygulamaya geçtik
Başlarda heryer oyuncak olurdu ve toplamazdı kızım
Oyuncaklarını toplamazsan pis olur ve evden göndermek zorunda kalırız dedim
Başta çok aldırış etmedi ama ciddiyetimi anladı:)
Şimdi sadece kendi odasına diziyor oyun kurduğu içinde toplamiyorum genel temizlik yapacaksam topluyorum sadece
Oyuncak kuralımız var
Himm Allah bağışlasın. çok tatlı zamanları:)Süper
Benim kızım 13 aylık, ya beni anlamıyor ya da pek takmıyor
Ben de şöyle yaptım
Büyük çoğunluğu kaldırdım, küçük bir kutuya en sevdiği 5-6 tane oyuncak ve iki kitap koydum.
10-15 gün süreyle dönüşümlü kullanıyoruz.
Her şeyi ortalığa dağıtsa bile hop kutuya atıyorum iki dakikada toplanıyor :)
oo kolay gelsin o vakit kaldığımız yerden devamIyi gidiyor yine dolap içlerine daldım düzen işlerine devam
Sen nasilsin :)
küçükmüş daha annesiSüper
Benim kızım 13 aylık, ya beni anlamıyor ya da pek takmıyor
Ben de şöyle yaptım
Büyük çoğunluğu kaldırdım, küçük bir kutuya en sevdiği 5-6 tane oyuncak ve iki kitap koydum.
10-15 gün süreyle dönüşümlü kullanıyoruz.
Her şeyi ortalığa dağıtsa bile hop kutuya atıyorum iki dakikada toplanıyor :)
Al benden de o kadar. Mutfak masası bulaşıkla dolu diye bilgisayar masasını, sandalyeleri, bütün kahvaltılık malzemeleri, çayı bardağı şekeri balkona taşıdık balkonda yedikgünaydııın bugün enkaz toplama çalışmaları başlıyoev çarşamba pazarı gibi pazar daha düzenli de olabilir bizim evden
![]()
Al benden de o kadar. Mutfak masası bulaşıkla dolu diye bilgisayar masasını, sandalyeleri, bütün kahvaltılık malzemeleri, çayı bardağı şekeri balkona taşıdık balkonda yedikMasayı boşaltmak daha kolaydı ama resmen mutfağa girince bi güç dışarı atıyor sanki beni
Ama girmem lazım artık kapıda başlıyor dağınıklık
![]()
Ben bırakırım ama gün ıçinde mecbur topluyorum geceden dağınık bırakmam çok nadir bırakırım ama şuan her yer dağınık oğlanla araba yarışı yapiyozBen mutfağı hiç dağınık bırakamam,annemden geçti sanırım yemek yaparken toplar kendisi mutfağı hiç dağılmaz. 1 sene ev arkadaşımla kaldım o bulaşıkları bırakırdı bir ara alışmıştım ben de salmayı. Evlendikten sonra düzeldim Allah’tan. Şimdi sadece gece çay falan içip bi şeyler yersek bazen onlar kalıyor.
Çamaşır da var katlanacak. Dün yıkadım yıkadım attım. Halıları ben de yıkamaya göndereceğim. Cuma bina ilaçlanacakmış evi bırakıp gideceğiz. Adamlara rezil olmamak için temizleyip toplayıp gideceğim. Sonrasında bütün eşyayı tek tek silmek gerekir sanırım ilaç değer her yerebizim de kapıdan başlıyo inanır mısın şimdi halıları yıkıyorum her yerin 3 gün sürer gibi yatak odası en dağınık olan 3 sepet çamaşır var oğlum kumla oynamıştı her yer kum kinetik değil de inşaat kumu
![]()
Hayallerimdeki ev hanımıBen mutfağı hiç dağınık bırakamam,annemden geçti sanırım yemek yaparken toplar kendisi mutfağı hiç dağılmaz. 1 sene ev arkadaşımla kaldım o bulaşıkları bırakırdı bir ara alışmıştım ben de salmayı. Evlendikten sonra düzeldim Allah’tan. Şimdi sadece gece çay falan içip bi şeyler yersek bazen onlar kalıyor.
Sizin nüfus fazla canım çok normalHayallerimdeki ev hanımı
Ben de bulaşık olmazsa başkasının evi sanıyorum bi tuhaf geliyor![]()