taylor minerals'den 7 ağustosta sipariş vermiştim,hala gelmediler,normalmidir?
sağol canım,neyseki dün fırçam geldi,ama makyaj malzemeleri gelmedi,umarım onlar da yakında gelir..bu arada ürünlerimi sormak için mail atmıştım,fırça ile makyaj malzemeleri bir arada gönderilmiyormuş,onu öğrendim,yoksa makyaj malzemelerim niye fırça ile değil diye panik olacaktım..
nemida,everydays mineralsten ben sipariş vermiştim 4-5 gün önce,Free Sample Makeup Kit ' den deneme amaçlı sipariş verdim,sadece 4.60 usd kargo parası ödedim,ertesi gün hemen kargolanmış,bakalım ne kadar sürede gelecek,gelince haberdar ederim..
sağol canım,neyseki dün fırçam geldi,ama makyaj malzemeleri gelmedi,umarım onlar da yakında gelir..bu arada ürünlerimi sormak için mail atmıştım,fırça ile makyaj malzemeleri bir arada gönderilmiyormuş,onu öğrendim,yoksa makyaj malzemelerim niye fırça ile değil diye panik olacaktım..
nemida,everydays mineralsten ben sipariş vermiştim 4-5 gün önce,Free Sample Makeup Kit ' den deneme amaçlı sipariş verdim,sadece 4.60 usd kargo parası ödedim,ertesi gün hemen kargolanmış,bakalım ne kadar sürede gelecek,gelince haberdar ederim..
Free Sample Makeup Kit'ten mi sipariş verdin , dediğin gibi pahalı kargo seçnekleri vardı ama en ucuzu 4.60dolardı,ben numunelikler almıştım,sen orjinal boyutlarında falan mı aldın acaba?
Sample Makeup Kit isticem ama kıslar..istediğim allıkları filan nasıl seciceem bir türlü bulamadımsiz nasıl yaptnz?
şimdiden tşkler
bi arkadaş i.d.bare minerals için bizmut var içinde delik delik yapar cildi demiş,ben yaza doğru kullanıyodum burun kenarlarında gözenek genişlemesi oldu acaba i.d.den dolayı mı oldu kafam karıştı şimdi,atıyım o zamn:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?