• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Mineral içerikli makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Everyday minerals e mail attim. Türkiye ye yolluyormusunuz diye sordum birkaç saat sonra da cevabı geldi, müşteri temsilcisi evet dünyanın pekçok ülkesine yolluyoruz 3 hafta sürüyor demiş.

Custom kit siparişi vericem :D ama daha seçmedim bu arada üstte sorduğum şeylere bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Sevgiler.

sağol canım,neyseki dün fırçam geldi,ama makyaj malzemeleri gelmedi,umarım onlar da yakında gelir..bu arada ürünlerimi sormak için mail atmıştım,fırça ile makyaj malzemeleri bir arada gönderilmiyormuş,onu öğrendim,yoksa makyaj malzemelerim niye fırça ile değil diye panik olacaktım..
nemida,everydays mineralsten ben sipariş vermiştim 4-5 gün önce,Free Sample Makeup Kit ' den deneme amaçlı sipariş verdim,sadece 4.60 usd kargo parası ödedim,ertesi gün hemen kargolanmış,bakalım ne kadar sürede gelecek,gelince haberdar ederim..

taylorın fırçaları ayrı gönderdiklerini bilmiyodum fisfisfis .. güle güle kullan canım en kısa zamanda diğreleride gelir o zaman. ben everydaydan allık fırçası sipariş etmiştim aynı zamanda sample setten istemiştim bir de 1-2 tane far almıştım hepsi aynı yerde gelmişti.

bende ayın 5 inde sipariş veridm 2 haftaya gelir demişlerdi hala gelmedi obur ayın 5 ınde okuluma gitcem umarım gitmeden gelir.. (taylor)

sağol canım,neyseki dün fırçam geldi,ama makyaj malzemeleri gelmedi,umarım onlar da yakında gelir..bu arada ürünlerimi sormak için mail atmıştım,fırça ile makyaj malzemeleri bir arada gönderilmiyormuş,onu öğrendim,yoksa makyaj malzemelerim niye fırça ile değil diye panik olacaktım..
nemida,everydays mineralsten ben sipariş vermiştim 4-5 gün önce,Free Sample Makeup Kit ' den deneme amaçlı sipariş verdim,sadece 4.60 usd kargo parası ödedim,ertesi gün hemen kargolanmış,bakalım ne kadar sürede gelecek,gelince haberdar ederim..

Bakalım yaklaşik aynı zamanlarda sipariş vermişizbende gelirse haber veririm. Yanlız ben 7 küsür dolar kargo parası ödedim niye seninki farklı acaba? orada daha pahalı kargo seçenekleri vardı 20 dolar 30 küsur dolar falan.. hmm..

Neyse hayırlısıyla gelirler inşallah.

Free Sample Makeup Kit'ten mi sipariş verdin , dediğin gibi pahalı kargo seçnekleri vardı ama en ucuzu 4.60dolardı,ben numunelikler almıştım,sen orjinal boyutlarında falan mı aldın acaba?

Hmm evet free sample kit siparişi verdim ama başka parayla satılan samplelardan da aldim şu 2,9 euro olan küçük boydakilerde.. anladim herhalde o yüzden benimki 7 küsur tuttu.

Peki siparişlerim gelmesse paramı iade edecekler değil mi?

Sample Makeup Kit isticem ama kıslar..istediğim allıkları filan nasıl seciceem bir türlü bulamadım :( siz nasıl yaptnz?
şimdiden tşkler

Sample Makeup Kit isticem ama kıslar..istediğim allıkları filan nasıl seciceem bir türlü bulamadım :( siz nasıl yaptnz?
şimdiden tşkler

everdayden sipariş vericeksin sanırım...sample Kit'i sepetine attıktan sonra sayfanın sağ tarafında alışveriş sepetinin içindekiler görünür ve hangisinden ne kadar seçebileceğin görünür. allığını seçmek için allıkların oldugu sayfaya gelip istediğin ürüne tıklayıp sayfanın sağ tarafındaki sepetinin içindekilerinin göründüğü yere sürükleyip bırakıyosun. umarım anlatabilmişimdir:utangac:

kızlar taylor siparişlerim fırcayla bir geldi. everydays ten sipariş istiyorum kargo kac gunde gelir? birde tr ye satısları varmı?

kızlar ankarada bu i.d mineral fondeteni nerden alabirim nerelerde satılıyo internet hariç yardım ederseniz çok memnun olucam

bi arkadaş i.d.bare minerals için bizmut var içinde delik delik yapar cildi demiş,ben yaza doğru kullanıyodum burun kenarlarında gözenek genişlemesi oldu acaba i.d.den dolayı mı oldu kafam karıştı şimdi,atıyım o zamn:sm_confused:

bi arkadaş i.d.bare minerals için bizmut var içinde delik delik yapar cildi demiş,ben yaza doğru kullanıyodum burun kenarlarında gözenek genişlemesi oldu acaba i.d.den dolayı mı oldu kafam karıştı şimdi,atıyım o zamn:sm_confused:

Aslında kullandığınız bir fondoten ya da pudranın gözenekleri açması iyiye işarettir. Evet çok memnun olduğumuz bişey değil buna katılıyorum. Hele benim gibi yağlı bir cilde sahipseniz. Ama sağlık açısından bu ürün gözeneklerinizi sağlıksız bir şekilde kapatmıyor demektir. Yani vücudunuzu zorlamadan kapatıyor demektir.

Şöyle düşün bir ürün kullanıyorsun ve gözeneklerin hiç açılmıyor. Ama sanmaki o sırada vücut hava almak için kendini zorlamıyor. Tabiki zorluyor. Kİ bu cildiniz çok yoran bişey. Her denemesinde başaramıyor cildin. Yani kullandığın makyaj ürünü vücudunu yeniyor, üstün geliyor. Bu da cildinin havasız kalması demektir. Ama makyaj ürünün vücudundan güçlü değilse bu hafif bir ürün demektir. Demekki ağır kimyasallları bünyesinde barındırmıyor demektir. Vücudun kolayca dışarıya yol alabiliyor demektir.

Bu da sağlıklı bir durumdur ;)

Kızlarrrrr geldiii geldiiiiii :teytey::dance:

Everyday minerals ten verdiğim sipariş az önce elime geçti zaten mail atip kargonun ürün numarasını istemiştim takip edince arife günü dağıtıcıya verildi mesajı çıktı.
Çok heyecanlıyımm bir sürü minik minik kutu çok sevimliler :hooray:

Peki every days den verdiğin sipariş sana kaç türk lirasına patladı ? Yani toplamda canım ?

Canım toplam fiyat verdiğin siparişe göre değişir, ben bir tane custom kit bir tane free sample kit 3 tane de deneme boyu allık aldım + kargo ücreti hepsi 40 küsür ytl ye geldi. Daha az ve ya daha çok sipariş verirsen fiyatta ona göre değişecektir.

everyday minerals siparişlerime kavuştum bugünn. daha doğrusu geleli 2 haftayı geçmiş, şirketin adresini vermiştim evde olmam geri döner falan diye, sonra da unuttum tamamen. gelmiş bekliyormuş orda 2 haftadır :roflol:
sample kitim
pict1285pl3.jpg

2 fondoten, 1 concealer bide allık. (1 fondoten daha vardı aslında siparişin içinde ama arabada düşürmüşüm :mymeka:) sadece allığı denedim. ( all smiles) ve çokkk beğendim. :asigim:

Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Dolar fırladı gidiyor.

Sakın gülmeyin ama böyle giderse ben taylors mineral dan mok alabilirim
senağlama:a015:

Back