• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Mineral içerikli makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Dolar fırladı gidiyor.

Sakın gülmeyin ama böyle giderse ben taylors mineral dan mok alabilirim
senağlama:a015:[/QU

doğru söylüyosunn bendee strawberryden parfüm alıcaktım. 3 gün önce bakmıştım 70 ytldi az önce baktım 83 olmuşş :1shok: durup dururken 10 ytl fazla vermiyim die almadım inene kadarda almıycam inat ettimkafamçokkarıştı:delphin:

gurbaa bu ürünlerin hepsinin ayrı ayrı mı fırçaları alınacak.farlar falan sürülmez herhalde başka türlü.Bi de o fondotenler toz ya kurutmuyor mu cildi.Benim çok kuru da olmaz gibi geldi.Nemlendirici sürerim önce ama ne bileyim cildin rahat mı.

Arkadaşlar sipariş konusunda banada yardımcı olurmusunuz.Ben ilk defa internetten alışveriş
yapacağım.E.D minerals yada signature mineralsten numune isteyeceğim fakat ücreti ürün teslimi
yapmak istiyorum.Ama seçeneklerde bulamadım.Kredi kartı bilgilerini vermeden nasıl alışveriş yapabilirm?

Arkadaşlar sipariş konusunda banada yardımcı olurmusunuz.Ben ilk defa internetten alışveriş
yapacağım.E.D minerals yada signature mineralsten numune isteyeceğim fakat ücreti ürün teslimi
yapmak istiyorum.Ama seçeneklerde bulamadım.Kredi kartı bilgilerini vermeden nasıl alışveriş yapabilirm?

Canım kredi kartsız alışveriş internet üzerinden tüm dünyada kullanılan PAY PAL yöntemi ile yapılır. Yani Pay PAl kredi kartsız alışveriş demek. Ancak ben de alışveriş yapmak istiyorum. Henüz denemedim ama.

En kısa zamanda önümüzdeki 2 ay içerisinde sipariş vereceğim. Buraya ayrıntıları yazarım artık.

Sevgiyle kal..

Malaesef böyle bir seçenek olduğunu zannetmiyorum. Ancak güvenlikten çekiniyorsan ödemeyi paypalla yapabilirsin, tabi paypal a üye olurken de kart bilgilerini oraya veriyorsun. Ya da sanal kart çıkarabilirsin o da güvenli. En güvenlisi de sanal kartınla paypal almak herhalde :)

gurbaa senin yorumlarını okuyarak bugun taylor mineralsten sipariş verdim:) daha öce ben logonadan almıştım, güzel ürünler ama taylor mineralse göre biraz daha pahalı. kızlar birşey soracağım signature minerals kullandınız mı hiç? Bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? Benim testerler gelsin resimlerini paylaşacağım arkadaşlar. İşte sipariş ettiğim ürünler:
Product : Quantity : Price
Vixen Jar : 1 : 1.75
Banksia Gloss Jar : 1 : 1.75
Aster Gloss Jar : 1 : 1.75
Rosewood Gloss Jar : 1 : 1.75
Core Baggy : 1 : 1.00
Bloom Baggy : 1 : 1.00
Emerald Baggy : 1 : 1.00
Ochre Baggy : 1 : 1.00
Translucent Baggy : 1 : 1.00
Pink Baggy : 1 : 1.50
Flush Jar : 1 : 1.75
Core Baggy : 1 : 1.00Ox
Blood Gloss Baggy : 1 : 1.006 pc.
Brush Set : 1 : 10.95
Subtotal : 30.20
Shipping : 4.00
TOTAL : 34.20

Kızlar bir de everydayminerals Türkiye siparişlerini alıyor mu? bilen varsa lutfen cvp.
öpüyorum herkesi:)

canım ben sadece everyday minerals kullandım. diğerlerini hiç bilmiyorum ama mesala gurbaa çok beğeniyordu sanırım taylor made minerals ı. everydayin allığı ve fondöteni güzel bence ama toz concealer olayını sevemedim ben. çok belli oluyor göz altında birşey olduğu sanki benneyaptımki

canım ben sadece everyday minerals kullandım. diğerlerini hiç bilmiyorum ama mesala gurbaa çok beğeniyordu sanırım taylor made minerals ı. everydayin allığı ve fondöteni güzel bence ama toz concealer olayını sevemedim ben. çok belli oluyor göz altında birşey olduğu sanki benneyaptımki

Yardımların için çoook teşekkür ederim. canım çok başını şişiriyorum ama birşey daha sormak istiyorum.ben hiç toz halinde makyaj malzemesi kullanmadım.bu mineral malzemelerin kullanımı nasıl, yardımcı olabilir misin? kuru mu sürmek gerekiyor yoksa suyla falan karıştırılıyor mu?

canım rica ederim ne demek baş şişirmek :1hug: yok cnm suya falan karıştırmıyorsun, fırçanı toza sürüp, yüzüne uyguluyorsun normal. ama mineral fondotenler için normal fondoten fırçaları uygun değil bildiğim kadarıyla.mineral fondotenler için olan fırçalardan kullanırsan fondotende çok daha güzel olur uygulaman yerimseniben

canım rica ederim ne demek baş şişirmek :1hug: yok cnm suya falan karıştırmıyorsun, fırçanı toza sürüp, yüzüne uyguluyorsun normal. ama mineral fondotenler için normal fondoten fırçaları uygun değil bildiğim kadarıyla.mineral fondotenler için olan fırçalardan kullanırsan fondotende çok daha güzel olur uygulaman yerimseniben

çoooook teşekkür ederim canımŞeniz bugünkü siparişimde taylor minerals'den fırça seti istedim, umarım işimi görürhihoyyyt mineral ürünlerin göz kalemleri ve rimelleri hakkında fikrin var m canım?:1hug: ben logonanın almıştım, göz kalemi akıyor ve rimelide kesinlikle belli bile olmuyor Allah'tan benim kirpiklerim uzun ve gür, kısa kirpikte bence fiyasko. şu an onlara verdiğim paraya acıyorum:çok üzgünüm:

lorealin yeni çıkan mineralli pudrası var..geçenlerde aldım ama hiiiiç tavsiye etmiyorum..diordan sonra pudradan yediğim ikinci kazık..mineral kullanmak istiyordum çok merak ediyordum ama inanın bunu hiç beğenmedim..umarım diğer minerallerde böyle değildir..:((

mineralli makyaj ürünlerini işin ehlinden yalnızca mineralli ürün üretenlerden almak gerekir diye düşünüyorum
avonun mineralli ürünleriymiş lorelinmiş lancomunmuş geçin bunlari arkadaşlar :delphin:

ayrıca signatıre, KT natural taylor everyday i.d. hakkında neler düşündüğümü yazdim bu konu içinde
merak edenler geçmiş sayfaları okuyabilirkaydirigubbakcemile5

evet kesinlikle katılıyorum..sazan gibi atladım..bir denemeyle hemen alıp çıktım..bide seviniyordum sonunda mineral ürün aldım diye..ay yok akıllanmamam ben..ya sürüyorum dışarı bir çıkıyorum sanki kalmamış..pütür pütür bşyler kalmış..normalde cildi canlı göstermesi gerekirken olduğundan daha kuru gösterdi cildimi..

ya kızlar bu lorealin müşteri hizmetlerine mail atıcam ama mail adresini bulamadım bilen ,gören ,duyan varsa yazsın:( gurbaacım sen biliyormusun telini buldum ama mail adresini bulamadım..

mineralli makyaj ürünlerini işin ehlinden yalnızca mineralli ürün üretenlerden almak gerekir diye düşünüyorum
avonun mineralli ürünleriymiş lorelinmiş lancomunmuş geçin bunlari arkadaşlar :delphin:

ayrıca signatıre, KT natural taylor everyday i.d. hakkında neler düşündüğümü yazdim bu konu içinde
merak edenler geçmiş sayfaları okuyabilirkaydirigubbakcemile5

gurbaacım merhabaa.s. ben taylor minerallerimi senin yorumlarına bakarak verdim. Anladığım kadarıyla sen bu mineral işinin ehlisin canım. Geçen sayfalardaki ürünlerle ilgili bütün yorumlarını okudum. Fakat signature, KT naturel, taylor, everyday arasında en kaliteli bulduğun ürün hangisi canım? Aralarından bir seçim yapmak istiyorum en memnun olduğun marka hangisi? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim canım. Bir de yakın bir zamanda logonadan bayağı bir ürün aldım, fakat kelemlerini ve rimelini çok beğenmedim. Çünkü kalemleri akıyor ve rimelide hiç belli bile olmuyor. Tek iyi tarafı BDIH sertifikalı olup, gece bile yatilabilmesi. Sen kalem ve rimel olarak bu saydığımız minerallerden hangisini tavsiye edersin canım? Çok soru sordum ama bilgilerinize ihtiyacım var, çünkü daha yeni yeni tanışıyorum bu markalarla:sm_cool: Bu arada everydaya e-mail attım artık Türkiye'ye ürün gönderiyorlarmış. Ben göndermiyorlar diye yorumları okumuştum, ilgilenen arkadaşlara.

natural life ürünlerini kullanan varmı?araştırırken bu markayı buldum.Tamamen organik olarak yetiştirilmiş bitkilerden yapılmış.Özellikle fondöten ve pudraları nasıl acaba?Ben bunu almayı düşünüyordum ama fiyatı biraz tuzlu geldi!

Arkadaşlar signature artık Türkiye'ye ürün göndermiyormuş. Dün signature ürünlerini denemek için sipariş verdim. Sipariş verirken herşey normal bir şekilde ilerledi.Daga sonra signature yetkililerinden e-mail geldi. Aynen şu:
Unfortunately we no longer ship to Turkey. This is why Turkey is not on our drop down menu. I refunded both orders for you.
StaceySignature Minerals

uzak olduğu için ne yazık ki gönderemiyorlarmış. Kredi kartından çekilen para geri ödenmiş bana.
Aklınızda olsun diye paylaşmak istedim.

natural life ürünlerini kullanan varmı?araştırırken bu markayı buldum.Tamamen organik olarak yetiştirilmiş bitkilerden yapılmış.Özellikle fondöten ve pudraları nasıl acaba?Ben bunu almayı düşünüyordum ama fiyatı biraz tuzlu geldi!

canım mrba.s. ben bu markayı hiç kullanmadım o konu hakkında bir fikrim yok.fakat bence çok pahalı, everday mineral-taylor mineral-logona gibi doğal ve fiyatı uygun markalar varken ona bir dünya para harcamak gereksiz gibi geliyor.tabi yine de sen bilirsin karar senin.sevgiyle kal...

Haklısınız fiyatı daha uygun markalar varken bunu almak gereksiz. tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Back