• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Mineral içerikli makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar burda satışlinkleri satış konuları dönüyo ya yasak sitede sadece ürün tannıtımı önerisi yaparsınız bukadar

Ewet ya süper yapiyo toz ama sürünce toz gibi durmuyo çok kalici kendi yüzün gibi duruyo lekeleri kapatyo süper bişey

geldiler geldiler :) bu arada cok güzeller.yalnız cildimi kuruttu bu ürünler pul pul oluyor neden acaba.oncesinde iyice nemlendiriyorum da? yaptıgım yanlıs ne ne önerirsiniz

ben olmayınca boş kalmış burası :delphin:

nasıl kızlar minerallerle aranız gamyoncuiremsu

Merhabaaaa Gurbaa Prenses ! Sayende mineral makyaja alıştım ve müptelası oldum. ekonomik durumum el verdikçe de alıyorum çeşit çeşit.

Kız kardeşime de tavisye ettim. Kendisi Fransada yaşıyor. O da denemek istiyor. Fransada galiba bazı markalar yok... Şimdilik araştırmaya soktum onu..

öpüldünüz tüm güzel bayanlar a.s.

Merhabaaaa Gurbaa Prenses ! Sayende mineral makyaja alıştım ve müptelası oldum. ekonomik durumum el verdikçe de alıyorum çeşit çeşit.

Kız kardeşime de tavisye ettim. Kendisi Fransada yaşıyor. O da denemek istiyor. Fransada galiba bazı markalar yok... Şimdilik araştırmaya soktum onu..

öpüldünüz tüm güzel bayanlar a.s.

canım merhaba,
fransa makyajın ana vatanıdır diyebilirim hihoyyyt
bi çok markayı buradan daha ucuza alir :delphin:
alişinca çok zevkli geleceğinen emindim zaten :lepi:
bol makyajlı fistik gibi günler şakkıdı

gurba armıtı fondötende önereceğin bir marka var mı
buraya gelmişler tanıtım için tek marka karar veremedim
unuttum zaten adını falan-tatlicadiarzu-

gurba armıtı fondötende önereceğin bir marka var mı
buraya gelmişler tanıtım için tek marka karar veremedim
unuttum zaten adını falan-tatlicadiarzu-

minerallilerden; i.d. bare, everyday minerals ve taylor made minerals'i seviyorum en çok

likidlerden de; clarins, estee lauder, smash box ve tabiki favorim helena rubinstein kaydirigubbakcemile5

I.D bare minerals a bakıyorum da inanılmaz pahalı fiyatları var ! Bence aşşırı yüksek ! Bu konuda benle hemfikir olan var mı ?

küçük bir jar göz farı 40 küsür YTL. Oysa Bella Pierre ve taylors mineral da hepsi çok daha uygun !

Ben Bella Pierre kullanıyorum. Öyle ki, diğer makyaj malzemelerinden artık hiç memnun değilim..

Mineral makyaj profesyonel çözüm bence..

Bir sorum var. Ben göz farlarını ıslak sürüyorum. Kuru uygulamayı en kolay nasıl yaparım ?

Şimdiden teşekkürler tüm güzel bayanlara a.s.

divaturk evet maalesef i.d fiyatları cok pahalı. gurbaa arkadasımız hemen hmen hepsini kullanmıs mineral içerikli olanların. diğerlerinin fiyatları daha uygunmus

aşkitom sen bana sorsana :D
kuruda sürebililiyorsun nemlendirmek te serbest
bildiğin üzre bende Bella Pierre kullanıyorum mayıs ayından beri yüzüm gözüm açıldı valla
sanırım diğer fondotenler cildin nefes almasını engelliyor buyüzden sivilcelerim vardı
Bella Pierre in fondoteni pudra şeklinde buna rağmen kapatıcı özelliği şaşırtıcı derecede
.
:lepi:

Canım benim hihoyyyt !! Sayende zaten ilk kez Bella pierre ile tanıştım. Ben de bir adet fondöten edindim. Farı kuru nasıl uyguluyorsun ? elinle mi yoksa fırça ile mi ? Ve de gözüne öncesinde birşey sürmen gerekiyormu fondöten dışında ?

Bilirsin makyaja merakım vardır kaydirigubbakcemile2 sanırım mineral makyajı da çok iyi uygulamayı öğrenmek gerek...

öpüldün bidenem !!a.s.

bana sormamıssın ama ben kendi yaptıgımı söyliyim. fırcayla suruyorum ama acelem varsa cokta onemli bi makyaj degilse elimlede cabuk cabuk surduruyorum :D
bella pierre ilk duyuyorum nasıl memnunmusunuz guzelmi

Gurbaaaa prensescimmmm canımmm sana cok zahmet olcak ama bana taylorun fondotenini almam için yardımcı olabilir misin acaba almak istiorum ama biturlu beceremıorumm:( becerıksısım galipaa

Back