- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
bana sormamıssın ama ben kendi yaptıgımı söyliyim. fırcayla suruyorum ama acelem varsa cokta onemli bi makyaj degilse elimlede cabuk cabuk surduruyorum
bella pierre ilk duyuyorum nasıl memnunmusunuz guzelmi
peki cilt lekelerini de kapatıo mu bunlar :1no2:
gurbaaacım bunlar cilt tipine göre demişti bir arkadas(everydays için ) . taylordada oyle bişi varmı ona göre sipariş verelim
yok canım
taylor her cilde hitap ediyor :lepi:
Beige-Sunkissed Fair 1g orig
(Original Glo)
Olive-Light Olive 1g orig
(Original Glo)
Cool-Medium 1g mat
(Matte)
All Smiles Sample
Intensive Concealer Medium
ben de bunları aldım everyday mineralsdan. gelince yapcam yorumumu :lepi:
güle güle kullan canım. zaten biz herşeyi denemesek olmaz dimiŞeniz
sağol tatlım Şeniz valla ben gaza geldim, yeni yeni markalar deneyesim var :lepi: birsürü mineral markası link i buldum düşünüyorum almayı, bi sitelerden değişik markalar buldum, nyx diye 1 marka var mesala rujları glossları güzelmiş ucuz da, onları da denemeyi düşünüyorum :lepi: ebayde de araştırıyorum birşeyler, birinin beni tutmasını rica ediyorum lütfenn :roflol:
bebişimmm yerim kız seni bilmem mi bildiğim en iyi makyaj yapan ve taşıyan hatunsun ALLAH nazarlardan saklasın kınamda yaptığın makyajı herkes çok beğendi zaten ogün beni kurtaranda makyajımdı
ben ışılıtılı olan farından aldım biliyorsun benim klasik majyajımı siyah eyeliner çekerim
küçük parmağımla kapağına dokunuyorum ve göz bitimime değdiriyorum günlük kullandığım bu şekil.
aldığımda bana uyguladıkları şekil ise nemlendirici sürdüler göz kapağıma sonrada aplikatörle far sürer gibi yola koyuldular..
hatta ve hatta dudağıma lpgloss sürüp bu fardan parmak ucuna alıp dudağıma dağıttı beli belirsiz çok hoş oldu.
oşeffaf ojeye katabiliyorsun demişti bunuda belirteyim uyum içinde olayım diyorsan huhh yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?