• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Mineral içerikli makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bana sormamıssın ama ben kendi yaptıgımı söyliyim. fırcayla suruyorum ama acelem varsa cokta onemli bi makyaj degilse elimlede cabuk cabuk surduruyorum :D
bella pierre ilk duyuyorum nasıl memnunmusunuz guzelmi

Çok memnunum. Hatta başka farlar ya da fondötenleri beğenmez oldum. Bu konuda piyasa araştırması da yaptım. ID Bare Minerals aşşırı pahalı. Bella Pierre de ise fiyatlar çok daha uygun. Taylors Mineral da fiyat olarak güzel. Kalitesi eminim iyidir. Ancak Bella Pierre in satış noktası burada olduğu için ürünün rengini ve yapısını burada görüp alabiliyorum. internet ortamındaki sipariş işi ile uğraşmama gerek kalmıyor.

Tabiiki tercih meselesi. Ancak gördüğüm kadarı ile Taylors mineral da çok fazla renk seçeneği mevcut.

işte böyle kaydirigubbakcemile3

desdemonay'ın üstüne tıkla
sonra acılan sayfadan
2. sıradaki sample jar 2$ın üstünü tıkla
gelen listeden ülkeni seç
ADD SHIPPING de
sonra ilk sıradaki AİRMAİL ALL JARS'ı tıklayıp tekrar add shipping de
acilan sayfadan GO TO PAYMENT de bu kadar

gurbaaacım bunlar cilt tipine göre demişti bir arkadas(everydays için ) . taylordada oyle bişi varmı ona göre sipariş verelim

yok canım
taylor her cilde hitap ediyor :lepi:

canım bende merak saldım şu mineral makyaj işine. taylor a baktım fiyatlarıda çok makul geldi. ama yapabilirmiyim bilmiyorum. etrafa döker saçrım gibi geliyor. tester istemek daha mantıklı sanırım. ama bir ayda falan geliyomuş galiba testerlar. sen biliyosun biraz bilgi verirsen sevinirim. yani her ürünü güzelmi. far gloss fondöten...kullanımı zor mu . çünkü diğer fırçalarla olmuyomuş hihoyyyt

Beige-Sunkissed Fair 1g orig
(Original Glo)
Olive-Light Olive 1g orig
(Original Glo)
Cool-Medium 1g mat
(Matte)
All Smiles Sample
Intensive Concealer Medium

ben de bunları aldım everyday mineralsdan. gelince yapcam yorumumu :lepi:

sağol tatlım kaydirigubbakcemile5 bide taylor denemeyi düşünüyorum, fiyatlar ne kadar uygun ya, burda acayip kazıklanıyoruz valla kötükedihüso, hele bir de cilde zarar vermiyorsa gerçekten sositososito hihoyyyt

ben taylorlarımı haftaya sipariş vericem bakalım memnun kalıcakmıyım olmadı bide everydays denerim :D cilt oldu deneme tahtası :)

ürünün cinsine ve miktarına göre değişiyor. sitesinde var fiyatları ordan bakabilirsin.

Beige-Sunkissed Fair 1g orig
(Original Glo)
Olive-Light Olive 1g orig
(Original Glo)
Cool-Medium 1g mat
(Matte)
All Smiles Sample
Intensive Concealer Medium

ben de bunları aldım everyday mineralsdan. gelince yapcam yorumumu :lepi:

güle güle kullan canım. zaten biz herşeyi denemesek olmaz dimiŞeniz

güle güle kullan canım. zaten biz herşeyi denemesek olmaz dimiŞeniz

sağol tatlım Şeniz valla ben gaza geldim, yeni yeni markalar deneyesim var :lepi: birsürü mineral markası link i buldum düşünüyorum almayı, bi sitelerden değişik markalar buldum, nyx diye 1 marka var mesala rujları glossları güzelmiş ucuz da, onları da denemeyi düşünüyorum :lepi: ebayde de araştırıyorum birşeyler, birinin beni tutmasını rica ediyorum lütfenn :roflol:

sağol tatlım Şeniz valla ben gaza geldim, yeni yeni markalar deneyesim var :lepi: birsürü mineral markası link i buldum düşünüyorum almayı, bi sitelerden değişik markalar buldum, nyx diye 1 marka var mesala rujları glossları güzelmiş ucuz da, onları da denemeyi düşünüyorum :lepi: ebayde de araştırıyorum birşeyler, birinin beni tutmasını rica ediyorum lütfenn :roflol:

ben seni tutuyorummm:içelim: tautacağım hatta seni bağlayacağım :roflol::roflol: ay bende bi ara öyleydim rüyamda bile amazonda geziyodum :roflol::roflol:

bebişimmm yerim kız seni bilmem mi bildiğim en iyi makyaj yapan ve taşıyan hatunsun ALLAH nazarlardan saklasın kınamda yaptığın makyajı herkes çok beğendi zaten ogün beni kurtaranda makyajımdı ;)
ben ışılıtılı olan farından aldım biliyorsun benim klasik majyajımı siyah eyeliner çekerim
küçük parmağımla kapağına dokunuyorum ve göz bitimime değdiriyorum günlük kullandığım bu şekil.
aldığımda bana uyguladıkları şekil ise nemlendirici sürdüler göz kapağıma sonrada aplikatörle far sürer gibi yola koyuldular..
hatta ve hatta dudağıma lpgloss sürüp bu fardan parmak ucuna alıp dudağıma dağıttı beli belirsiz çok hoş oldu.
oşeffaf ojeye katabiliyorsun demişti bunuda belirteyim uyum içinde olayım diyorsan huhh yoruldum :D

kıyamam sana pamuğum. yorulma sakın. verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkürler.
öptüm seni dostum.:1hug:

dünden beri araştırıyorum bu minmeral işini aranıza yeni katıldım yani kaydirigubbakcemile3 ama anlamadığım birşeyler var.

Fondoten diyor ama toz şeklinde. Ben hiç toz fondoten görmediydim bunlar nasıl oluyor ki pudradan ne farkı var?

Birkaç site baktım, burda yazdıklarınızı okudum Taylora baktım, everyday min., ve Bella Pierre falan ama özellikle taylorun renkleri aşırı koyu geldi ben beyaz tenliyim, bu fondotenler sürünce renkleri açılıyor mu? hepsi maske gibi durur bende bunların.

Zaten mineral makyajı merak etmemin sebebi de buydu yani başka markalardan ne sürersem süreyim badana gibi duruyor özellikle allıklar. Fondoten ise ayri bir bela benim için Lancaster fondotenini kullanıyorum en son ama o da biraz maskemsi duruyor sanki. Bunlar da burdaki gibi koyuysa gene işe yaramaz.

Beyaz tenli olupta bunlardan kullanan var mı?

Back