• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Mineral içerikli makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyy gizemcim varya sen bana güven o mineralli bu mineralli diye ayrım yapma paranıda boşa harcama hepsi kimsayal barındırıyo içinde sonuçta nasıl alıyo yoksa o hali?içinde kimyasal olmasa bile (ki imkansız) konuldukları kapların çoğu katkılı plastiklerden yapılıyo ordan bile karışma ihtimali var yani sen çok makyaj yapma yapıyosanda doğru dürüst bi arındırıcı tonik vs al o şekilde koru cildini yoksa yok yani bence

Ya ben bu mineralli ürünleri niye bu kadar geç tanıdım.Gerçi daha tanışmadımbenneyaptımki
Fakat ben taylor ve diğer övülenlerden alamam sanırım kredi kartım yok ingilizcem yok senağlamanetten sipariş işiyle uğraşamam yani malesef.İ.d ninkini denicem tabi bulabilirsem :kızgın:

taylordan sipariş vermek istiyorummm yaaa yardım edebilirmisiniz bana renkleri nasıl seçiçez ödeme aşamalarını felan pek ingilizcem yok lütfennn yaa

FARKETMESS canım hangi ürünün, hangi rengini, hangi boyutunu isityorsan üstüne tıkla onu sepete atmış oluyorsun böylelikle. O sepetinde pop-up pencere olarak açılıyor aynı yerden posta kodunu girip gönderim ücretini de hesaplıyabiliyorsun. Bir de foto ekledim. Bunu da geçen bir arkadaşım ban göstermek için göndermişti gamyoncuiremsu
http://img12.imageshack.us/img12/7848/adszfzr.jpg

Atıyorum slick renginin sample jar'ına tıklayınca o küçük pencere açılıyor. Eğer ki açılmıyorsa internet tarayıcının pop-up'lara izin vermesini sağlamalısın.

Son düzenleme:
kızlar nette gezerken dash minerals diye bir site buldum free sample veriyolar hemde öyle böyle sample değil. far, allık, eyeliner, fondöten, pudra, kapatıcı, parlak far hepsinden deneme boyu istediğiniz rengi seçebiiyosunuz ben denemedim ama sınır yok galiba 5 yada 10 ürün diye her üründen istediğiniz kadar sipariş edebiliyomusun bilmiyorum bi deneyin derim. ve 8 dolar sabit denemelerden ne isterseniz isteyin taşıma ücreti ödüyosunuz. paypalle ödeme tabiki. ben bugün verdim sipraişimi bakalım ne zaman gelcek gelince fotoraflarını koyarım. toplamda ben 7 ürünün deneme boyunu sipraiş ettim.
google a mineralperfections yazınca bulursunuz. zaten siteye girince free sample diye belirtiyo.

Son düzenleme:
taylordan sipariş vermek istiyorummm yaaa yardım edebilirmisiniz bana renkleri nasıl seçiçez ödeme aşamalarını felan pek ingilizcem yok lütfennn yaa

canım yardım ederiz tabiki ilk once sen renk secimlerini belirle sonrası kolay sekerim bende gecenlerde taylordan siparis verdim 10 gun oldu halen yoklar ooooof

kızlar nette gezerken dash minerals diye bir site buldum free sample veriyolar hemde öyle böyle sample değil. far, allık, eyeliner, fondöten, pudra, kapatıcı, parlak far hepsinden deneme boyu istediğiniz rengi seçebiiyosunuz ben denemedim ama sınır yok galiba 5 yada 10 ürün diye her üründen istediğiniz kadar sipariş edebiliyomusun bilmiyorum bi deneyin derim. ve 8 dolar sabit denemelerden ne isterseniz isteyin taşıma ücreti ödüyosunuz. paypalle ödeme tabiki. ben bugün verdim sipraişimi bakalım ne zaman gelcek gelince fotoraflarını koyarım. toplamda ben 7 ürünün deneme boyunu sipraiş ettim.
google a mineralperfections yazınca bulursunuz. zaten siteye girince free sample diye belirtiyo.

8 dolar urun bedeli yani degil mı ? peki ya cnm her urunden istedigin kadar demıssın onu pek anlayamadım ? bi de tasıma ucreti ne kadar

8 dolar urun bedeli yani degil mı ? peki ya cnm her urunden istedigin kadar demıssın onu pek anlayamadım ? bi de tasıma ucreti ne kadar

canım karışık yazmışım 8 dolar taşıma bedeli.

sample ürünlerden ben 1 er adet seçtim, far allık fondöten kapatıcı pudra ve parlak far bide eyeliner. 7 tane sample seçtim ama daha da seçiliyodu galiba. ve ne kadar seçersen seç 8 dolar taşıma ücreti. yine de benim seçtiğimden fazlası seçiliyomu onu bilmiyorum denemek lazım. yine dee her ürün grubundan beğendiğim bi sample ı seçtim.

cnm sitesini demin inceledim renk skalası pek genis degil ama hemen ısmarlayacagım everyday den bile daha ucuza geliyor cok sagol cnm bizimle paylastıgın için

cnm sitesini demin inceledim renk skalası pek genis degil ama hemen ısmarlayacagım everyday den bile daha ucuza geliyor cok sagol cnm bizimle paylastıgın için

canım birde her üründen ikişer üçer seçermisin oluyomu acaba denemek için. eğer oluyosa aptallığıma doymayım diycem:umursamaz: sonuçta 8 dolar ödiceksek daha fazla gelseydi.

ArkadaŞlar ÜrÜnlerı gelen var mı kaÇ gunde geldı gÜmrÜĞe takıldı mı
bende akŞama ınceleyp sıparıŞ vereyım numunelerımı :)))

canlarım memnuniyetle tabiki bulunurum
aslında ara ara deneyimlerimi yaziyorum bu sayfada mevcut
everyday mineralslerim de gelsin tecrübelerimi toptan yazıcam
şimdilik şöyle söyliim;

taylor made minerals: farları kesinlikle mükemmel. en az 100 renk çeşidi var
ıslak kullanımda da kuru kullanımda da ışıl ışılllar
ışıl ışıl deyince gündüz makyajına uygun olmadigi falan gelmesin aklınıza
bilakis ayrı bi hava katiyor :smiley-cool:
fondotenleri de harika :içelim:
çok dogal
sanki yüzünüzde hiç birşey yok
canlandırıyor, cildiniz sağlıkla parliyor
allıkları keza öyle, kalıcı ve canlı parildiyor cildinizde
ama öyle içinde sim yok, doğal ışıltı var :asigim:

signature minerals
: signature da başarılı. özellikle concealerları ve fondotenleri çok iyi. fakat göz altı renginize göre morluğu yada kırmızılığı nötralize edecek tonu güzel seçmeniz lazım.
allığını çok begendim ben :içelim:
1 adet far aldım signature'dan çünkü çok fazla far çeşidi yoktu ben de zümrüt yeşilini aldım. fakat torbada gelmiş far o yüzden pek hoşlanmadım. taylor kadar başarili değil far konusunda

KT naturals: sadece ilk aldigim günün akşamı denedim. yorgundum keyfim yoktu o yüzden pek özenmedim. ama yine de kapaticiliği doğal işiltisi tam kıvamında. allıkları çok güzel.

şayet makyaj yapmaktan haz alıyorsanız, size külfet gibi gelmiyorsa minerallerle harikalar çıkarabilirsiniz ortaya :dance:
ama makyaja minerallerle başlayayım, normalde yapmıyorum diyorsanız da sizi makyaj yapmaktan sogutabilir haberiniz olsun :icecream:
çünkü özen istiyor, bilgi istiyor, el alışkanlığınız yoksa fara, aplikatore, fırcaya allığa pek tavsiye etmiyorum.
çünkü bunlar katı değil, toz halindeler

aynen şöyle yani:

mattegroup.jpg

fakat illa öğrenicem bu işi diyorsanız zevkle uzuun uzuun anlatır, sorularınızı cevaplandiririm Şeniz

kızlar bu arada minerallerle makyaja başlamadan 30 dakka evvel cildinizi neme doyurun, nemlendirici sürmeden makyaja başlamayın yani.
sonuç çok daha harika oluyor :smiley-cool:

Merhabalar,,,
Bu yazılardan bir yıl sonra ben üye oldum.Makyaj konusunda çok beceriksizimdir ama burda sizleri görünce çok heveslendim.Taylo minerals sitesine bakıyorum.Fakat nasıl alışveriş yapacağımı bilmiyorum.İlk defa şimdi bu siteye üye oldum.Renk tonumuda pek bilmem.(Kumralım ama biraz açık )O siteden fondöten.pudra ve allık istiyorum ...Bana yardım edermisiniz.Anladığım kadarıyla sizler çok tecrübelisiniz :)mirmirmirmir

e.m den sonra bende taylor mineralsi inceledim ve pigmentlerine
tek kelime ile aşık oldum :asigim:
o ne güzel renkler,seçmek çok zor oldu :gitme:
hemen siparişimi de verdim,gelince de
yorum ve resimlerini paylaşırım
mineral makyaj yani bir furya oldu ama işin ehlinden
başka yöne sapmak zararlı da olabilir şakkıdı

bu başlığı açalı çook uzun zaman olmuş.bu başlıktan beri 3 kutu id bare mineral fondöten ve 3 edm sample set bitirdim.arada başka pudra kaçamaklarım da oldu.şimdi son id kutumda çok az kaldı ve ne alsam diye düşünüyorum.edm free sample kit leri kaldırdı,en azından diğer kitleri kaldırmasaydı kit şeklinde alır uyguna getirirdim.şu an başka markalara bakıyorum.kt minerals en çok aklıma yatan marka şu anyerimseniben

Ben de dün bir arkadaşımın yardımı ile taylor dan pudra istedim.Ama fırça almadım.::( deneme bazında istedim) umarım normal bir fırça ile sürülür.Deneme boyutunda minicik gelicek galiba.1.75 falan dı herhalde.Güzel değillerse bir de fırçaya 15 dolar vermeyeyim dedim.ınş sizler gibi ürünleri layıkıyla kullanırım.Tek istediğim suratımda hiç belli olmayan bir fondoten ( ki asla belli olmasın) birde allık:( sizlere bakınca hevesleniyorum

arias başlangıç için avonun mineral serisinin fırçasını alablrsn cnm,id bare in fırçaları kdr fln ii değil ama başlangıç için ideal çünkü mineraller o tarz fırçalarla sürülünce gzl sonuç veriolar fırça çok farkedior

arias başlangıç için avonun mineral serisinin fırçasını alablrsn cnm,id bare in fırçaları kdr fln ii değil ama başlangıç için ideal çünkü mineraller o tarz fırçalarla sürülünce gzl sonuç veriolar fırça çok farkedior

gizze mim !
Senin dediğin gibi avonun fırçasını alırım.Ürünler bir gelsin kullanayım zaten çok ufak gelecek 2 kere sürdüm mü biter.:( Memnun kalırsam büyük ebatlarından alıcam.Bu avonun fırçasını alırsam artık diğer kabuki( taylorın sitesinde olanlardan ) fırçaya gerek kalmaz değilmi bu fırça ile kullanırım.

Ben de dün bir arkadaşımın yardımı ile taylor dan pudra istedim.Ama fırça almadım.::( deneme bazında istedim) umarım normal bir fırça ile sürülür.Deneme boyutunda minicik gelicek galiba.1.75 falan dı herhalde.Güzel değillerse bir de fırçaya 15 dolar vermeyeyim dedim.İnş sizler gibi ürünleri layıkıyla kullanırım.Tek istediğim suratımda hiç belli olmayan bir fondoten ( ki asla belli olmasın) birde allık:( sizlere bakınca hevesleniyorum

canım taylordan aldigin firca boşa gitmez :)
fondoten olmasa bile allık için gonul rahatlıgıyla kullanabilirdin :)

Back