Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Dolar fırladı gidiyor.
Sakın gülmeyin ama böyle giderse ben taylors mineral dan mok alabilirim senağlama:a015:[/QU
doğru söylüyosunn bendee strawberryden parfüm alıcaktım. 3 gün önce bakmıştım 70 ytldi az önce baktım 83 olmuşş :1shok: durup dururken 10 ytl fazla vermiyim die almadım inene kadarda almıycam inat ettimkafamçokkarıştı
Arkadaşlar sipariş konusunda banada yardımcı olurmusunuz.Ben ilk defa internetten alışveriş
yapacağım.E.D minerals yada signature mineralsten numune isteyeceğim fakat ücreti ürün teslimi
yapmak istiyorum.Ama seçeneklerde bulamadım.Kredi kartı bilgilerini vermeden nasıl alışveriş yapabilirm?
Arkadaşlar sipariş konusunda banada yardımcı olurmusunuz.Ben ilk defa internetten alışveriş
yapacağım.E.D minerals yada signature mineralsten numune isteyeceğim fakat ücreti ürün teslimi
yapmak istiyorum.Ama seçeneklerde bulamadım.Kredi kartı bilgilerini vermeden nasıl alışveriş yapabilirm?
everyday minerals Türkiye ye yolluyor canım yerimseniben
canım ben sadece everyday minerals kullandım. diğerlerini hiç bilmiyorum ama mesala gurbaa çok beğeniyordu sanırım taylor made minerals ı. everydayin allığı ve fondöteni güzel bence ama toz concealer olayını sevemedim ben. çok belli oluyor göz altında birşey olduğu sanki benneyaptımki
canım rica ederim ne demek baş şişirmek :1hug: yok cnm suya falan karıştırmıyorsun, fırçanı toza sürüp, yüzüne uyguluyorsun normal. ama mineral fondotenler için normal fondoten fırçaları uygun değil bildiğim kadarıyla.mineral fondotenler için olan fırçalardan kullanırsan fondotende çok daha güzel olur uygulaman yerimseniben
mineralli makyaj ürünlerini işin ehlinden yalnızca mineralli ürün üretenlerden almak gerekir diye düşünüyorum
avonun mineralli ürünleriymiş lorelinmiş lancomunmuş geçin bunlari arkadaşlar
ayrıca signatıre, KT natural taylor everyday i.d. hakkında neler düşündüğümü yazdim bu konu içinde
merak edenler geçmiş sayfaları okuyabilirkaydirigubbakcemile5
natural life ürünlerini kullanan varmı?araştırırken bu markayı buldum.Tamamen organik olarak yetiştirilmiş bitkilerden yapılmış.Özellikle fondöten ve pudraları nasıl acaba?Ben bunu almayı düşünüyordum ama fiyatı biraz tuzlu geldi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?