moral bozma bence az dikkat edince toparlarsınSelam kızlarBu hafta benim icin biraz kötü geçti tartılmaya korkuyorum bu yüzden. Kuzenimin düğün haftasıydı az yedim ama biraz sağlıksız yedim diyebilirim yarın itibariyle hemen topluyorum kendimi.
Yürüyüşte yapamadım bu süreçte. Boksa yazılma fikrim varbir yere bağlı olmak iyi olabilir diye düşündüm daha düzenli yapabilmek açısından. Boksta çok kalori yakıldığını duymuştum.
Toparlarsın hiç bozma moralini ama boks bana da kötü bi fikir gibi geldi. Başka bi spor seç ama devamlı bi programa katılmak iyi fikir. Evde kendin ne kadar yapmaya çalışsan da nafile illa ki aksıyor tam düzenli olmuyor.Selam kızlarBu hafta benim icin biraz kötü geçti tartılmaya korkuyorum bu yüzden. Kuzenimin düğün haftasıydı az yedim ama biraz sağlıksız yedim diyebilirim yarın itibariyle hemen topluyorum kendimi.
Yürüyüşte yapamadım bu süreçte. Boksa yazılma fikrim varbir yere bağlı olmak iyi olabilir diye düşündüm daha düzenli yapabilmek açısından. Boksta çok kalori yakıldığını duymuştum.
Evet canım koşu bandım var evde olduğum günler mutlaka yürüyorum ama araya bir şeyler girince aksiyor mutlaka. Bir hocaya bir salona bağlı olursam belki daha istikrarlı olurum diye düşündüm şimdilik aklımda böyle bi fikir var bakalımToparlarsın hiç bozma moralini ama boks bana da kötü bi fikir gibi geldi. Başka bi spor seç ama devamlı bi programa katılmak iyi fikir. Evde kendin ne kadar yapmaya çalışsan da nafile illa ki aksıyor tam düzenli olmuyor.
Öncelikle hayırlı olsun. Hiç endişelenmeyin çok normal. Burada baya bir kişi olduk balon taktıran ama 3 günde şikayetleri biten kimse yok:) Benimki 10 gün azalarak devam etmişti. Gözünüz korkmasın ilk haftadan sonrası çok daha rahat ilerliyor ama 10 gün yine bazı yan etkileri yaşıyorsunuz. Bazı doktorlara göre mide balonu taktırıp hiç yan etki yaşamayan bile varmış ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Yanma, kramp, mide bulantısı, gece rahat uyuyamama vb hepsi çok normal ve beklendik etkiler. Midenizde bir cisim var ve mide onu ya kasılmalarla dışarı atmaya, ya yüksek asitle eritmeye (mide yanması) ya da kusarak dışarı çıkarmaya çalışıyor. Belli süre sonra da alışıyor. Tekrar hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz kiloya inebilirsinizSelam kızlar. 10 Eylül tarihinde endoskopi ile mide balonu taktırdım . Yani bugün 4. günüm . Benim taktıran birçok arkadaşım 3. günde bütün şikayetlerimiz bitti diyorlar ama benim hala şikayetlerim devam ediyor normal mi sizce ? İlk günkü kadar yoğun değil ama hala bulantı , ağrı var. Hala gece uyuyamıyorum. Gece çok kesik kesik uyuyorum . Taktırdığıma pişman olmak üzereyim
Çok haklısın canım hiit daha önce yapmıştım tekrar o şekilde başlamak daha mantıklı ilk etap icin. Senin nasil gidiyor tartıldın mi
Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız valla içimiÖncelikle hayırlı olsun. Hiç endişelenmeyin çok normal. Burada baya bir kişi olduk balon taktıran ama 3 günde şikayetleri biten kimse yok:) Benimki 10 gün azalarak devam etmişti. Gözünüz korkmasın ilk haftadan sonrası çok daha rahat ilerliyor ama 10 gün yine bazı yan etkileri yaşıyorsunuz. Bazı doktorlara göre mide balonu taktırıp hiç yan etki yaşamayan bile varmış ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Yanma, kramp, mide bulantısı, gece rahat uyuyamama vb hepsi çok normal ve beklendik etkiler. Midenizde bir cisim var ve mide onu ya kasılmalarla dışarı atmaya, ya yüksek asitle eritmeye (mide yanması) ya da kusarak dışarı çıkarmaya çalışıyor. Belli süre sonra da alışıyor. Tekrar hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz kiloya inebilirsiniz
HarikaBen şu an tam 64 kiloyum, 71 ile başlamıştım. Ama verdiğim kilodan daha çok inceliyorum aslında. Yürüyüş, eliptik ve bazı hiit videoları yaparak süreci hızlandırdım. Tartıda 2 hafta gram oynamadığı dönemler oldu. Şu an tartıdan ziyade aynadan ve kıyafetlerden ölçüm yapıyorum. Ama son 2-3 gündür yoğun bir mide yanmam var, mide koruyucuyu 1 ay olunca bırakmıştım ama onunla mı ilgili anlayamadım.onlymelek sende de 1 ay sonra böyle yanma vb gibi etkiler olmuş muydu?
Hayırlı olsun canım bol bol eksili günler dilerizÇok teşekkür ederim çok rahatlattınız valla içimiPeki size bir sorum daha olacak . Şu anda su içsem kusuyorum bu duygu geçiyor mu ? Lıkır lıkır su içmeyi çok özledim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım bol bol eksili günler dilerizkaç kilosun kaç olmak istiyorsun?
Su içme olayını hepimiz yaşadık bir süre sonra normale dönüyorsun hic merak etme. Az az ic şimdilik sonra tamamen normale dönecek dilediğin kadar içebileceksin.
canım balon midende olduğu sürece koruyucu kullanmaya devam etmen gerekiyorBen şu an tam 64 kiloyum, 71 ile başlamıştım. Ama verdiğim kilodan daha çok inceliyorum aslında. Yürüyüş, eliptik ve bazı hiit videoları yaparak süreci hızlandırdım. Tartıda 2 hafta gram oynamadığı dönemler oldu. Şu an tartıdan ziyade aynadan ve kıyafetlerden ölçüm yapıyorum. Ama son 2-3 gündür yoğun bir mide yanmam var, mide koruyucuyu 1 ay olunca bırakmıştım ama onunla mı ilgili anlayamadım.onlymelek sende de 1 ay sonra böyle yanma vb gibi etkiler olmuş muydu?
Bana doktorum 1 ay demişti ama sordum devam etmem gerektiğini söyledi. 4 Eylül'de bırakmıştım. Son 2-3 gündür hiç geçmeyen bir mide yanması yaşıyorumcanım balon midende olduğu sürece koruyucu kullanmaya devam etmen gerekiyor
En zor zamanlarından geçiyorsunuz, böyle düşünmeniz doğal ama hepsi geçecek. Estetik operasyonlarda da insanlar ilk 1-2 gün ameliyatın acısıyla pişman olur ama sonra sonucu gördükçe iyiki yaptırdım der, bu balon işi de onun gibi:) Siz geleceğe odaklanın. Biraz başlangıcı zahmetli ama sonra doğru beslendikçe hiçbir sorununuz kalmaz inşallah.Çok teşekkür ederimBenim çok kilom var maalesef 100.8 kilo ile taktırdım bugün 4. günüm 96.8 kg olmuşum. Ama bulantıya dayanamadığım noktalar oluyor mecbur kendi kendimi kusturuyorum. Bir yudum su içsem karnım şişiyor . Böyle olacağını bilseydim taktırmazdım hiç (
çabucak iyileşirsin inşallah canımBana doktorum 1 ay demişti ama sordum devam etmem gerektiğini söyledi. 4 Eylül'de bırakmıştım. Son 2-3 gündür hiç geçmeyen bir mide yanması yaşıyorumHemen içtim ama 1-2 güne anca normale döneceğim sanırım
Hepimiz benzer sorunlar yaşadık canım ilk günler moralini yüksek tut sonucuna odaklan. İlk iki hafta çok iyi sonuç elde edeceğine eminim motivasyon olacaktır senin icinde. Zorlu süreç kısa sürecek birde oyle düşün sonrası çok rahat hic yokmuş gibi hissediyoruz bizler suanda. Tokluk hissi devam ediyor ama.Çok teşekkür ederimBenim çok kilom var maalesef 100.8 kilo ile taktırdım bugün 4. günüm 96.8 kg olmuşum. Ama bulantıya dayanamadığım noktalar oluyor mecbur kendi kendimi kusturuyorum. Bir yudum su içsem karnım şişiyor . Böyle olacağını bilseydim taktırmazdım hiç (
Canım mide koruyucu sürekli kullanmayı öneriyor doktorlar ama ben de bırakmıştım bi süre sonra ara ara mide yanması da yaşadım ama daha çok yediklerimle alakalı diye düşünüyorum çünkü bazı şeyler her zaman mide yanması yapar bende.Ben şu an tam 64 kiloyum, 71 ile başlamıştım. Ama verdiğim kilodan daha çok inceliyorum aslında. Yürüyüş, eliptik ve bazı hiit videoları yaparak süreci hızlandırdım. Tartıda 2 hafta gram oynamadığı dönemler oldu. Şu an tartıdan ziyade aynadan ve kıyafetlerden ölçüm yapıyorum. Ama son 2-3 gündür yoğun bir mide yanmam var, mide koruyucuyu 1 ay olunca bırakmıştım ama onunla mı ilgili anlayamadım.onlymelek sende de 1 ay sonra böyle yanma vb gibi etkiler olmuş muydu?
Canım hayırlı olsun balonun, hiç öyle düşünme, motivasyonunu da düşürme ben de tam 1 sene önce taktırmıştım balonu bak şimdi -23Selam kızlar. 10 Eylül tarihinde endoskopi ile mide balonu taktırdım . Yani bugün 4. günüm . Benim taktıran birçok arkadaşım 3. günde bütün şikayetlerimiz bitti diyorlar ama benim hala şikayetlerim devam ediyor normal mi sizce ? İlk günkü kadar yoğun değil ama hala bulantı , ağrı var. Hala gece uyuyamıyorum. Gece çok kesik kesik uyuyorum . Taktırdığıma pişman olmak üzereyim
Ben de hemen geri başladım, 3 gün neredeyse hiç ara vermeksizin yandı. Bugün çok şükür geçti. Aman aman mide koruyucusuz artık adım atmam:))Canım mide koruyucu sürekli kullanmayı öneriyor doktorlar ama ben de bırakmıştım bi süre sonra ara ara mide yanması da yaşadım ama daha çok yediklerimle alakalı diye düşünüyorum çünkü bazı şeyler her zaman mide yanması yapar bende.