Mide balonu yutuyorum

Selamlar , süreçlerinizi okumak çok keyifliydi. Bazı anlar çekilen ağrılara üzüldüm. Fakat cesaretiniz için hepinizi kutlarım. Belki bir gün aranızda balonlu olarak bende var olabilirim. Kim bilirr
Çok teşekkür ediyorum umarım balonlu süreçlerimiz başarılarla taçlanır da düşünen herkese güzel örnekler oluruz

hayırlı olsun canım ben de 19 Ağustosta yaptırdım ama çok şükür bende mide bulantısı (sabahları hariç) yok

kızlar bende geceleri nadiren olsa da yanma var ama ben ilaç kullanmıyorum . sizin doktorlarınız mı tavsiye etti

kızlar bende geceleri nadiren olsa da yanma var ama ben ilaç kullanmıyorum . sizin doktorlarınız mı tavsiye etti
Bana doktor tavsiye etmedi daha doğrusu sormadım. Balondan önce de böyle yanmalar oluyordu o zaman kullanirdim doktora da bugun sordum sorun yok dedi

Mide balonunu kendi adıma çok zor kilo verdiğim için takdirdim. Ben de diğerlerine göre az verdiğimi görüyorum ama normalde az da olsa bu kiloyu verebilmek benim için bir mucize. Dr. bana bazı dönemlerde vücudun direnc göstererek tartıya yansimadiginda pes etmezsem bir zaman sonra yine kilo verebileceğimi söyledi. İstiyoruz ki sonuca hemen ulaşalım. Ama gerçekten bu hepimiz için uzun soluklu bir yolculuk, hatta belki bu beslenme şeklini yaşam tarzı haline getirebilmek yapabileceğimiz en iyi şey.

Benim bugün tam 1 ay oldu arkadaşlar. Başlangıç kilom 87, şu anda 80 kiloyum. Diyetisyene gitmiyorum. Sadece ekmek, makarna, pilav, hamur işi, tatlıları hayatından çıkardım. Geri kalan yiyecekleri de azar azar öğünlerde dikkat ederek yiyorum. Çok fazla kilo veremedim ama başlangıç kilom beni çok rahatsız ediyordu. Hala rahatsız ediyor tabi ki ama hareket kabiliyetim arttı diyebilirim.

Bana da tavsiye eden olmadı daha doğrusu sormadım da. Ama benim de zaten gece geç yediğimde uyurken midem yanardı. O zaman Rennie kullanıyordum, çiğneme tablet. Balona filan bi zararı olacağını sanmam. Ya da hala sırt üstü düz yatmak sizi rahatsız ediyor olabilir. Sağa/sola dönerek yatmayı deneyin, belki yanmanız olmaz

Harika bir sonuç canım tebrik ediyorum
Ben 4 kilo vermişim 21. Günüm. Doktor ideal kiloma yakın olduğum icin verme hızımın bu şekilde olmasının normal olduğunu söyledi.
Başlangıç kilom 72.3 suanda 68.3 üm. Yavas yavas gidiyor ama vücûdum da farkı hissediyorum çok şükür. Umarım hedefime ulaşırım, ulaşırız

Selam kızlar, bugun itibariyle detoks suyu içmeye başladım doktoruma da danıştım onayladı. Daha önceden diyet yaparken içiyordum dukan birası mutlaka duymuşsunuzdur. Biraz ödemim artmış o sebeple böyle bir destekleme yapayım dedim.

Sizde durumlar nasıl?

Dukan birası bilmeyenler için ekliyorum;

kub8 Canım hadi gözün aydın. Bu kilo işi çok görece bişey. 5 kilo verirsin ama 2 beden incelirsin. 5 kilo verirsin ama kıyafetlerde çok az bir fark olur. Benim bugün tam 1 ay oldu. 6 kilo vermişim. 42 beden aldığım herşeyin beli baya bol artık. Hedefim bu önümüzdeki bir ayda (düğüne kadar) 38 bedene rahatça girmek. Göbeğim ve belimde baya değişim oldu.

Aslında ben de tam sana ve onlymelek e birşey sormak istiyordum. Cuma günü farketmeden sanırım fazla yedim. 70 gram köfte ve yanında mantar sote vardı. Ama mantar bi yemek tabağı kadardı. Normalde yarısını anca bitiririm ama nasıl olduysa tabağı bitirdim ve gece inanılmaz bir kramp, şişlik hissi. Neredeyse boğuluyorum sandım. İlk kez balonu fiziken hissettim. Baya sertti. Resmen karnım davul gibi oldu. Hatta cumartesi de o aşırı şişkinlik hali devam etti. Ancak akşam hafif bişeyler yiyebildim. Bugün artık normale döndüm. Sanıyorum mide hacminden fazla yediğim için oldu diye düşünüyorum. Hiç başınıza böyle bişey geldi mi? Ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi diyeyim:)))

Dukan birasını ben de keto beslenirken ara ara deneyip güzel sonuç almıştım ama soda kısmı beni şu an korkutuyor. Gerçi gün içinde asiti baya gider sanırım.

canım sen düşük kilo ile yuttuğun için bence iyi kilo vermişsin. toplam hedefin kaç kilo?

canım soda yasak değil mi? benim diyetisyen asla izin vermiyor sodaya.

yağdan verildiğinde daha çok farkediyor. demek ki sen de yağdan vermişsin

kızlar ben de size bir soru sorayım. hafta sonu neredeyse hiçbir şey yiyemedim desem yeri. 2 gündür bulantı ile kalkıyorum. aşırı değil ama bir şey de yiyemiyorum. cumartesi öğlen 3 buçuğa kadar bişey yiyemedim. 3 buçukta sebzeli omlet yedim. gece yatıncaya kadar başka bir şey yiyemedim. pazar da öğlen 2 buçuk gibi 1 dilim(dilimin dilimi) karpuz akşam 5 te de 1 kanat ve 1 dilim suda pişmiş patates yiyebildim. bugün de 1 haşlanmış yumurta ve az peynir tükettim. sizce normal mi bir sorun mu var? onlymelek sen daha deneyimlisin

Ben 68 e gelsem kendimi çok iyi hissederdim. Gayet iyi bir sonuç almışsınız, tebrik ederim Hedef kiloya az kalmış. Bana doktor 70 kglarda takilabilecegimi, vucudumun direnç gösterebileceğini söylemişti. Eger diyete uyarsan bir zaman sonra yine kilo vermeye devam edersin demişti.

Sizin kaç gün olmuştu mide balonu takılalı? Benim toplam ilk 2 hafta mide krampları devam etti. Sonrasında kesildi. Reklamlarda ilk 3 günde ağrılar kesiliyor deniyor ama gerçekte öyle olmadı benim de.

Ben akşamları devletin toprak mahsulleri marketinde satılan Çaykur marka yeşil çaydan alıyorum. Tadını beğeniyorum. Limon sıkarak içiyorum. Fakat madensuyu için Dr a sormuştum, icebilirsin ama içmesen daha iyi olur balon için demişti. O yüzden madensuyu hiç içmedim.

Son düzenleme:

İnceldigimizi hissetmek bile motive ediyor artık rakamlara takılmamayi öğreniyorum sanırım

Yaşadığın olayı yaşadım ve gerçekten berbat bir gündü benim icinde. Gece yedigim her şey boğazıma kadar çıktı sanki boğulacakmis gibi hissettim çok az çıkardım o bile rahatlattı. acı bir şey yedigimde de benzer ama daha hafifini yaşıyorum.

Ben de şeyi farkettim ilk zamanlar hic yiyemiyordum ama şimdi yesem yerim açlık hissettiğimden değil aç gözlüklükten dengeliyorum ama onu öğrendim.
Sodaya gelirsekte sabahtan yapıyorum asiti baya çıkıyor gun icinde iciyorum bu sebeple sorun olmuyor, hatta kabizliğa da etkisi oldu diyebilirim

canım soda yasak değil mi? benim diyetisyen asla izin vermiyor sodaya.
Normalde asitli içecek yasak demişti doktorum. Ama bu detoks suyunu sabahtan yapıyorum baya bekletiyorim asiti çıkınca iciyorum rahatsız etmedi beni şimdilik sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…