- 21 Nisan 2019
- 140
- 113
Senin kaçıncı günündu canim? Ben de bulantı zaman zaman oluyor ama günümü etkileyecek boyutta degil kesinlikle bir şey yememe de engel olmuyor.kızlar ben de size bir soru sorayım. hafta sonu neredeyse hiçbir şey yiyemedim desem yeri. 2 gündür bulantı ile kalkıyorum. aşırı değil ama bir şey de yiyemiyorum. cumartesi öğlen 3 buçuğa kadar bişey yiyemedim. 3 buçukta sebzeli omlet yedim. gece yatıncaya kadar başka bir şey yiyemedim. pazar da öğlen 2 buçuk gibi 1 dilim(dilimin dilimi) karpuz akşam 5 te de 1 kanat ve 1 dilim suda pişmiş patates yiyebildim. bugün de 1 haşlanmış yumurta ve az peynir tükettim. sizce normal mi bir sorun mu var? onlymelek sen daha deneyimlisin
Ben son diyetisyen görüşmem de su soruyu sordum. Bazı sabahlar evden erken çıkmam gerekiyor kahvaltı etmiyorum, kahvaltıyı atlıyorum zaman geçiyor acıkmıyorum ve sadece akşam 5-6 gibi bir şeyler yiyebiliyorum günü o şekilde kapatıyorum. Açlık hissetmedigim icin bir şey yemiyorum. Böyle yapmam doğru mu öğün atlamamalı miyim yoksa? Diye sordum.
Doktor kesinlikle az da olsa öğün zamanı yememi önerdi. Çünkü vücuda besin girmediği zaman kilo kendini koruyormuş, yag hücreleri korumaya alıyormuş, metabolizma yavaşlıyormuş. Bu sebeple de kilo verme hızı düşüyormuş.
Guncel listem de bu şekilde. ( hala bu listedekilerden çok az bir kısmını tüketebiliyorum)