Valla o güzel bilgini bide bana aktari ver hayatım bende karar veriyimHeh tamam şimdi oldu :) Yutulabilir balonu vücudun kabul etmeme oranı diğerinden çok daha düşüktü diye hatırlıyorum ve uyum da daha kolaydı. Deli gibi araştırdığım o dönemlerde bunların oranlarını bile hatmetmiştim artık ezbere biliyordum, şimdi işim kalmayınca unutmuşum tabi
Nasıl yani yenidenmi taktirdinKızlar selam yine yeniden balonlu bir mide ile aranızdayımyaşadığım talihsizlik sonucunda sahalara tam motive döndüm bugün yine her şeyi sil baştan yaşayacağım öğlen 12 gibi takıldı balon yine yutamadim doktorum tel yardımı ile itti. Basım çok ağrıyor ilk iki gün berrak sıvı ile besleneceğim. Ananas suyu içmeyi düşünüyorum yine. güncel kilom 73.5 bakalım neler olacak bu kadar zahmet çekiyorum lütfen lütfen artık değsin istiyorum. Suanda mide bulantısı başladı hafiften rahatsız ediyor, çok zorlarsa gece seruma gideceğim rahat uyumak için.
Merhaba, tüm yazışmayı okumamışsın sanırım. Balonum yaklasik 2-3 ay kaldı fakat tokluk hissim geçmişti ve endoskopi ile doktorum kontrol etti hacmi küçülmüş bu sebeple vaktinden önce çıkarıldı. 2 ay bekledim tekrar yenisi takıldı böyle bir talihsizlik yaşadım maalesefNasıl yani yenidenmi taktirdin
Elimden gelen bişey olursa yardımcı olurum tabi ki ne demek. Mesaj yollayan kimseyi cevapsız bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiğinceValla o güzel bilgini bide bana aktari ver hayatım bende karar veriyim
Dönüşünü merakla bekliyordum, hatta dedim artık yazmayacak herhalde bi ara. Bu defa hedefine ulaşırsın inşallah, full motive devam et. Takipteyim, bilgilendirmeyi unutmaKızlar selam yine yeniden balonlu bir mide ile aranızdayımyaşadığım talihsizlik sonucunda sahalara tam motive döndüm bugün yine her şeyi sil baştan yaşayacağım öğlen 12 gibi takıldı balon yine yutamadim doktorum tel yardımı ile itti. Basım çok ağrıyor ilk iki gün berrak sıvı ile besleneceğim. Ananas suyu içmeyi düşünüyorum yine. güncel kilom 73.5 bakalım neler olacak bu kadar zahmet çekiyorum lütfen lütfen artık değsin istiyorum. Suanda mide bulantısı başladı hafiften rahatsız ediyor, çok zorlarsa gece seruma gideceğim rahat uyumak için.
Teşekkür ederim canım basın sonuna hep destek oldunDönüşünü merakla bekliyordum, hatta dedim artık yazmayacak herhalde bi ara. Bu defa hedefine ulaşırsın inşallah, full motive devam et. Takipteyim, bilgilendirmeyi unutma
Her zaman destekçinim biliyorsun. Bu defa farklı olacak bundan hiç şüphe etmeden devam et. Geçen seferki sana deneyim oldu, artık neyle karşılaşacağını ne yapman gerektiğini biliyorsun. Çok iyi olacak eminim benTeşekkür ederim canım basın sonuna hep destek oldunilk iki günü kramplar ve halsizlikle atlatmış bulunuyorum. İlk balon deneyimime göre daha kolay geçti diyebilirim seruma gitmedim bu sefer hiç bugün 3. Günümdeyim püreye geçiş yaptım ama hala hiçbir şey yiyesim yok. Hep böyle olmasını ve kendime bol bol irade diliyorum artık
Sabırla okuyorum yazdiklarininizii yaptircam bende babalık6. Günden selamlarkramp ve bulantılar tamamen azaldı bugün günlük hayata döndüm diyebilirim ama şişkinlik hala devam ediyor. Yumuşak püre dönemindeydim sabah bir dilim peynir 3-4 adet minik galeta yedim. Öğlen biraz baş donemsi olunca ananas suyu içtim yine. Akşam da domates çorbası ve laktozsuz yoğurt ile günü kapattım. İlk gün tavuk suyu çorba içmiştim daha sonra az pirinçli yayla yapmıştım ama bugün canim onu istemedi pek. domates çorbası yiyip yememekte de cok kararsız kaldım diyetisyene danıştım yiyebileceğimi söyledi rahatsız da etmedi çok şükür tek sıkıntım çok fazla yanmam var onu da rennie ile halletmeye çalışıyorum.
Sabırla okuyorum yazdiklarininizii yaptircam bende bakalim
Sabırla okuyorum bende ankarada güven hoca var 30 bin istiyor yutula bilir balon icinSabırla okuyorum yazdiklarininizii yaptircam bende babalık
Canım birşey çekmesin diye düşünüyorsanız öyle bi durum yok malesef. Ama az yiyebiliyorsunuz, porsiyonları küçültmede ciddi işe yarıyor bunu söyleyebilirim. Ama tabi 0 irade, 0 çaba bi yöntem değil keşke öyle bişey olsaMerhabalar, ben bütün mesajları okuyamadım ama okuduklarımdan anladığım mide balonu da mide botoksu da yemenizi engelliyor kramplarla ve kusmalarla ama aslında bu geçici fiziki bir engel. Benim isteğim açlık hissim azalsın, yiyemeyeyim ve yiyemediğim için de midem küçülsün ama sanırım açlık hissinin azalmasından ziyade mide almadığı için yiyememe durumu var, şimdi az da bir para değil yutulabilen mide balonu için 40 bin lira fiyat verdiler