Mide balonu yutuyorum

Hayırlı olsun canım devamını dilerim zor günler geride kaldı rahatlarsın artık yavas yavas

Kızlar iyi pazarlar herkese Sizlere bir sorum olacak . Benim balon taktırdığımdan beri belim çok ağrıyor hatta 2-3 saat dışarı çıktığımda artık sonlara doğru bel ağrıma dayanamayıp eve gelip yatıyorum . Sizin de başınıza geldi mi hiç ? Acaba uzun süre sırt üstü yattım diye mi oldu . Ya da mide ağrısı mı vuruyor ?

Ben böyle bir sorun yaşamadım canım. Belki dediğin gibi sırt üstü yatmaktandir

ben de hiç böyle bir sorun yaşamadım canım

Bende bel ağrısı oldu. Zaten fazla kilolar bel ağrısı yapıyor bende. O yüzden kilo verdikten bir süre sonra bel ağrısı yavaş yavaş azalıyor.

Çok teşekkür ederim. Beni motive ediyorsunuz.Aslında benim de gitmediğim çevremde diyetisyen kalmamıştı balondan önce. Tatlıya düşkün olduğumdan kilo aldım zaten. Tatlıyı kesince yerine meyve ve kuruyemiş koydum. Hiç yemezsem başım dönüyor gibi hissediyorum. Bu benim en büyük zaafım , çok da seviyorum. O yüzden en azından porsiyonlari düşürerek tüketiyorum şimdilik.

Ben çalışmaya başladıktan sonra biraz düzenim değişti. İlk 1 ay calismiyorken evdeyken düzenini kurmuştum. Yorulup işten gelince çok aç hissediyorum. Ama midem fazla yemeye izin vermiyor zaten. Yine de dikkat ediyorum. Ekmek,hamur işi, tatlı yemiyorum. Meyveyi de daha çok gün içinde yiyorum, kuruyemişi de sabah yiyorum. . Akşam 19.00 dan sonra da bir şey yemiyorum. Dediğiniz gibi bunları bıraksam aslında daha iyi kilo verebilirim.

tatlıyı ben hiç istemiyorum balondan sonra. hatta düşüncesi bile midemi bulandırıyor.

Selam kızlar yeni ise başladım bu hafta normalde geç uyanıp geç kahvaltı yapiyordum iki öğün yapıp günü kapatıyordum ama şimdi sabah çok erken uyanıyorum ve öğlene kadar ciddi ciddi acıkıyorum ya da çevremde poğaçalar simitler havada uçuştuğundan sevgili beynim bana oyunlar oynuyor. Direnmeye devam ediyorum. Bugün yanımda gronola yulaf sut karışımı getirdim. 12.00 a kadar direnip şimdi yedim. Ne kadar geç yersem o kadar iyi diye düşünüyorum hep az yemek için ama ilk günlerde olduğu gibi hiçbir şey yememe durumu kesinlikle yok

Hoş geldin canım ben yuruyus yapıyordum. Sonra ise başladım spora yazılma birazcık iş oturana kadar ertelendi onun yerine iş çıkışı yürüyüş yapıyorum 10bin adıma tamamlamaya çalışıyorum. Suanda kilolarım direnmeye başladı sinirlerim bozulmuyor değil

10 bin adım da iyi canım ya, hiç yoktan çok çok iyidir. İş masabaşı mı?

10 bin adım da iyi canım ya, hiç yoktan çok çok iyidir. İş masabaşı mı?
Evet hareketi arttırmaya çalışıyorum öğretmenim canım ama çok fazla hareket olmuyor yine de arabayı bıraktım artık yürüyorum bu süreçte bol bol. Bir kaç durak sonra biniyorum yürüyüp, ineceğim duraktan da bir kaç durak önce inip yürüyorum bu şekilde motive ediyorum kendimi. Hiçbir şey yapmayınca psikolojik olarakta kötü hissediyorum
Yemek konusunda da evden bir şeyler hazırlayıp götürmek biraz zahmetli oluyor yorgun olduğum zamanlar. Dışardan da sağlıkli şeyler yemek malum çok maliyetli. Hızlı ve pratik olsun kısmına gelince de zaten ipler kopuyor. Ama sıkı sıkı tutmaya çalışıyorum yulafla süt veya yoğurt ile kahvaltı kısmını atlamaya çalışıyorum arada da da evden minik sandviçler falan hazırlayacağım kahvaltı olarak. Zaten öğlen bir şey yemiyorum. bakalım

canım aslında diyetisyen 3 öğün veriyor sen neden 2 öğün yapmak için uğraşıyorsun? bu arada yeni işin hayırlı olsun

Aaaa tam okulların başladığı hafta işe başlamandan nasıl anlamadım öğretmen olduğunu ya :) Bazen jeton düşmüyor. En azından tamamen saatlerce hareketsiz bir işin yokmuş bu da bir artıdır. Evet biraz zorlanabilirsin ama bırakma sakın ipin ucunu. Düzeni oturtursan ona da alışırsın, hem daha iyi olur sürdürülebilir bir düzen oluşturmuş olursun.

F fnddfn canım harika gidiyorsun maşallah. Aynen devam, duraklamaya başlayana kadar ne kadar çok verirsen kar kardır. Yavaşlayınca da moral bozmak yok, gerisi de gelicek merak etme. Sonunda tüm fazla kilolarından kurtulmuş olacaksın

Evet canim öyle yapıyorum senin verme hızın ne şekildeydi? Yeme düzenine hep dikkat edebildin mi?

Ben sabit 78 deyim ama yarından itibaren daha dikkatli diyet uygulamak istiyorum. Sabah ve öğle vakti olması gerektigi gibi yesem de işten eve gelince çok acıkmış hissediyorum. Akşam yemeği fazla kaçtığından kilo vermem durdu. Ben de işe evden sağlıklı yiyecekler götürüyorum .

Zaten eskiden de en büyük problemim buydu. Yaz tatilinde diyet yapmak, kendime odaklanmak , zayıflamak kolayken, işe gitmeye başlayınca akşamları kendimi kaybedip fazla kaçırıyorum. Bu sefer de midemde ağrı oluyor. Kısır döngüdeyim çıkamadım

Evet canim öyle yapıyorum senin verme hızın ne şekildeydi? Yeme düzenine hep dikkat edebildin mi?
Benim şansım evden çalışıyor olmamdı canım. işe gidip gelirken dikkat etmek çok daha zor olabilirdi o konuda sonuna kadar haklısınız. Benim başlangıç kilom da senden daha yüksek olduğu için daha hızlı vermiştim haliyle ama orantıya bakarsan aynı hesaba çıkar büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…