mide balonu hakkinda yardim

Amin, insallah. Vallaha korkuyorum. Ama mecburum. Ödedim bile kacis yok
Bende arada kaldım sonra Bi gün nobetten çıktım kahvaltı yapmadan uyumam gerekiyordu, kahvaltı yaptım üstüne kocamannnn Bi paket çekirdek yedim üstüne ne bulursam yedim, hem uyuyamadım hem saçma sapan şeyler yedim ve midem hepsini aldi sonra hemen anestezi hazırlığı yaptım iznimi ayarladım ve gece yola çıktık ertesi gün yapildi bazen çok düşünmemek lazim

acisini cikardin demek. Ilk 3 gün kötü gecirdin dimi? Uzaktami oldun?
Evet, yaşadığım şehirde olmadım memlekete geldim işin kötü tarafida akrabalara söylemediğim için insanlara midem kötü demek zorunda kaldım. Çevremdeki insanlar anlayışlı değil maalesef. Annemler biliyor. O bile çok soylendi durdu 3. Gün artık çıkartalım böyle olmaz dedi ben sabretmeye çalıştım ve çıkartmak zorunda kalmaktan korktum

Evet insanlar anlamiyor. Insanlari kendi fiktrine birakmiyorlar, nasihat ediyorlar. Esim, nasil istersen diyor. Ondanda korkuyorum. Okadar para veriyoruz, bide cikartipta cöpe atmak var.
7.gunde 1.5 kilo kaybı var suanda. Bu bile benim icin guzel bisi ama Onceki acilmis konulara bakiyorum insanlar ilk haftada daha çok kilo vermisler bende ilk haftadan daha umutluyum aslında. Birazda hareket etmediğim için az verdigimi düşünüyorum. Haftaya daha iyi olup spora başlamayı planlıyorum.

Evet rezil olmakta var cuma verecekler balonu, pazartesi is. Sanirim pazartesi kendimde olmam bakalim napacagim. Senin isin cok daha zor. Iyi olmaya hangi gün basladin?

Evet rezil olmakta var cuma verecekler balonu, pazartesi is. Sanirim pazartesi kendimde olmam bakalim napacagim. Senin isin cok daha zor. Iyi olmaya hangi gün basladin?
4.Gün sersem sersem geziyordum. 5. Gün kendime gelmistim ve carsiya gittim araba kullandim. Kramplarim devam etmesine ragmen. Ben kusmaktan ve kramptan korktuğum içinde yememistim o yüzdende çok güçsüz kaldim. Bilmeme rağmen yiyemedim.

Yagin gitmesi önemli zaten. Verirsin, daha yolun basi. 6 ay yolun var
Bugün 10.gün tartıda 2.5 kilo gitmis görünüyor Bugün 24 satt nobetciyim ilk is günüm, bu saate kadar fena değildi. Cok yogun bi gun.Kramplarım hafif hafif devam ediyor dayanilmayacak gibi degil sabaha kadar böyle devam eder insalah

Ya acaba balon olmadan bu kadar az yiyip kilo verebilir miyiz diye ara ara düşünüyorum benimde cumartesi günü olacak balon , çok heyecanlıyım

Vallaha 30 iyi olur. Bakalim. 5 ay sonra volumu yükseltirim herhalde. Bakalim, nasil ilerleyecek
bende 30 kg vermek istiyorum allahim incecik hallerimi özledim. oteldeyim şu an yenin ediyorum doch kamyonet gibiyim şu Slav ırkı at gibi incecik ve uzunlar. tamam bende 168 cm boyundayim ama kilo olunca boy da belli olmuyor

bir saglikcinin yaptırmış olması beni daha çok cesaretlendirdi inanır mısınız? ne iyi oldu yazdığınız tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…