- 29 Nisan 2023
- 1.354
- 2.626
- 36
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
tatile odaklanmak istiyorum aynen ama kilo alıp dönme dikti sebebiyle inanılmaz mutsuzumBence tatilini yap ye iç son kez öyle yaptır balondan hemen sonra tatile gitmek zor gelebilir belki miden hassas ise
Bende arada kaldım sonra Bi gün nobetten çıktım kahvaltı yapmadan uyumam gerekiyordu, kahvaltı yaptım üstüne kocamannnn Bi paket çekirdek yedim üstüne ne bulursam yedim, hem uyuyamadım hem saçma sapan şeyler yedim ve midem hepsini aldiAmin, insallah. Vallaha korkuyorum. Ama mecburum. Ödedim bilekacis yok
Bir haftada bisi olmaz ben olsam tatilimi keyifle yapardım zaten abartmadan keyifle takilintatile odaklanmak istiyorum aynen ama kilo alıp dönme dikti sebebiyle inanılmaz mutsuzum
Evet, yaşadığım şehirde olmadım memlekete geldimacisini cikardin demek. Ilk 3 gün kötü gecirdin dimi? Uzaktami oldun?
Ben eskiden zayiftim. Simdi malesef kilolar aldi basini gitti. Sizinki 6 aylik balonnu
Sizinde yaşınız daha genç benceBenimki 43
Amin, insallah. Vallaha korkuyorum. Ama mecburum. Ödedim bilekacis yok
Benimde encok korktuğum hem giden para hemde rezil olmaktiEvet insanlar anlamiyor. Insanlari kendi fiktrine birakmiyorlar, nasihat ediyorlar. Esim, nasil istersen diyor. Ondanda korkuyorum. Okadar para veriyoruz, bide cikartipta cöpe atmak var.
7.gunde 1.5 kilo kaybı var suanda. Bu bile benim icin guzel bisi ama Onceki acilmis konulara bakiyorum insanlar ilk haftada daha çok kilo vermislerEvet insanlar anlamiyor. Insanlari kendi fiktrine birakmiyorlar, nasihat ediyorlar. Esim, nasil istersen diyor. Ondanda korkuyorum. Okadar para veriyoruz, bide cikartipta cöpe atmak var.
4.Gün sersem sersem geziyordum. 5. Gün kendime gelmistim ve carsiya gittim araba kullandim. Kramplarim devam etmesine ragmen. Ben kusmaktan ve kramptan korktuğum içinde yememistim o yüzdende çok güçsüz kaldim. Bilmeme rağmen yiyemedim.Evet rezil olmakta varcuma verecekler balonu, pazartesi is. Sanirim pazartesi kendimde olmam bakalim napacagim. Senin isin cok daha zor. Iyi olmaya hangi gün basladin?
Galiba birde bende hiç ödem yok hep yag hep yagSenin kilon cok fazla degil ondan daha az veriyorsundur.
Bugün 10.gün tartıda 2.5 kilo gitmis görünüyorYagin gitmesi önemli zaten. Verirsin, daha yolun basi. 6 ay yolun var
Ya acaba balon olmadan bu kadar az yiyip kilo verebilir miyiz diye ara ara düşünüyorum benimde cumartesi günü olacak balon , çok heyecanlıyımBugün 10.gün tartıda 2.5 kilo gitmis görünüyorBugün 24 satt nobetciyim ilk is günüm, bu saate kadar fena değildi. Cok yogun bi gun. Kramplarım hafif hafif devam ediyor dayanilmayacak gibi degil sabaha kadar böyle devam eder insalah
bende 30 kg vermek istiyorum allahim incecik hallerimi özledim. oteldeyim şu an yenin ediyorum doch kamyonet gibiyim şu Slav ırkı at gibi incecik ve uzunlar. tamam bende 168 cm boyundayim ama kilo olunca boy da belli olmuyorVallaha 30 iyi olur. Bakalim. 5 ay sonra volumu yükseltirim herhalde. Bakalim, nasil ilerleyecek
bir saglikcinin yaptırmış olması beni daha çok cesaretlendirdi inanır mısınız? ne iyi oldu yazdığınız tesekkur ediyorumEvet benimki 6 aylık olan, içinde sıvı olandan. Benim drum cok yakinim kendimi ona biraktim aslinda ne uygun ve iyiyse o olsun dedim.İçinde hava olan balon çok daha konforlu aslında. Bi yakinimki içi havalı olandan. O hiç zorlanmadı ve yok gibi midesinde.