mide balonu hakkinda yardim

Ya acaba balon olmadan bu kadar az yiyip kilo verebilir miyiz diye ara ara düşünüyorum benimde cumartesi günü olacak balon , çok heyecanlıyım
Bence az yiyip spor yapıp verebiliriz ama sorun yapamiyor olmamız. Ben hep zayiftim ve çok yerdim herseyden. Çok hareketli idim. Ne zaman hamile kaldim çocuklara baktim evde tıkılıp kaldim hem aynı yeme devam etti kiloda kaldi🙈 bu donmede az yedim diyet yedim spor yaptım zayıfladım ama aynı şeyler yasanınca tekrar geldi kilo maalesef. 1 senedir deniyorum ama uzun süreli olmuyor az yemek. Eskisinin yarisi kadar bile yiyemiyorum artık aslında ama yinede gitmiyor kilo. Üstüme yapışıp kalmasını istemiyorum. Yas ilerledikçe kiloda uzun süre üstümde kaldıkça hiç gitmeyecek gibiydi.

Evet eski resimlerime bakiyorum, inanilir gibi degil. Gerci ben minyon tipliyim 😂 zayiflayimda istediklerimi giyeyim. Kendi stilimi
Gitmeden iki gün boyunca günde 3 litre su icecekmisim. Zar zor 1,5 iciyorum, nasil 3 er litre icecegim bilmiyorum
Bende bakiyorum eski resimlerime surekli yeniden çekinemiyorum pek 🙈🙈Yaaa 3 litre suyu içmeye calisin, sonrasi için etkili olur.

Bence az yiyip spor yapıp verebiliriz ama sorun yapamiyor olmamız. Ben hep zayiftim ve çok yerdim herseyden. Çok hareketli idim. Ne zaman hamile kaldim çocuklara baktim evde tıkılıp kaldim hem aynı yeme devam etti kiloda kaldi🙈 bu donmede az yedim diyet yedim spor yaptım zayıfladım ama aynı şeyler yasanınca tekrar geldi kilo maalesef. 1 senedir deniyorum ama uzun süreli olmuyor az yemek. Eskisinin yarisi kadar bile yiyemiyorum artık aslında ama yinede gitmiyor kilo. Üstüme yapışıp kalmasını istemiyorum. Yas ilerledikçe kiloda uzun süre üstümde kaldıkça hiç gitmeyecek gibiydi.
Aaa aynı ben 🤣🤣 suan kaç gün oldu nasılsınız kaç kg verdiniz bide öneriniz var mı ilk günler için?

Günaydin, ben yememe hep dikkat ederdim, ama zaman sonra malesef saldim, fakat bide yastan metabolizma yavasliyor, baska sorunlarda cikiyor. Gerci fazla yemege basladim ve kilolar fazlalasti. Herkesin kendine göre degisik hikeyeri ver bu kilo sorununda

Brokilo, siz benden bir gün sonra alacaksiniz ya balonu. Siz cok su iciyormusukuz? Ben simdiden su siseme suyu doldurdum. Yudum yudum iciyorum, 3 litreye ulasmak istiyorum, bakalim

Brokilo, siz benden bir gün sonra alacaksiniz ya balonu. Siz cok su iciyormusukuz? Ben simdiden su siseme suyu doldurdum. Yudum yudum iciyorum, 3 litreye ulasmak istiyorum, bakalim
S Saziye2306 bana öyle birşey denmedi o yüzden çok içtiğim söylenemez. Bu arada benden bahsederken @ koyup yanına Brokilo yazarsan bana bildirim gelir daha kolay olur görmem 😊

Aaa aynı ben 🤣🤣 suan kaç gün oldu nasılsınız kaç kg verdiniz bide öneriniz var mı ilk günler için?
Ben 2.5 kilo verdim az geldi bana ama benim metabolizması inanılmaz yavaşladı ondan kaynaklı olabilir. İlk iki gün benim için çok kötüydü, sonrasında verilen ilaclari için ve cok kötü olursanız mutlaka acile gidin bence🙈

X