- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- Konu Sahibi izmirlikatip
Evet eski resimlerime bakiyorum, inanilir gibi degil. Gerci ben minyon tipliyim zayiflayimda istediklerimi giyeyim. Kendi stilimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmis hayırlısı ile insalh. Sizde benim gibi olmadan anlatırsınız umarım.Masallah canim. Benimde biliyorsun cuma günü. Fena heyecanliyim
Bence az yiyip spor yapıp verebiliriz ama sorun yapamiyor olmamız. Ben hep zayiftim ve çok yerdim herseyden. Çok hareketli idim. Ne zaman hamile kaldim çocuklara baktim evde tıkılıp kaldim hem aynı yeme devam etti kiloda kaldi bu donmede az yedim diyet yedim spor yaptım zayıfladım ama aynı şeyler yasanınca tekrar geldi kilo maalesef. 1 senedir deniyorum ama uzun süreli olmuyor az yemek. Eskisinin yarisi kadar bile yiyemiyorum artık aslında ama yinede gitmiyor kilo. Üstüme yapışıp kalmasını istemiyorum. Yas ilerledikçe kiloda uzun süre üstümde kaldıkça hiç gitmeyecek gibiydi.Ya acaba balon olmadan bu kadar az yiyip kilo verebilir miyiz diye ara ara düşünüyorum benimde cumartesi günü olacak balon , çok heyecanlıyım
Kesinlikle suanda çok acıktım ama yiyemiyorum. Hemen modem şişti kramp girmeye başladıBalon engelliyor tabiki. Bende bazen korkuyorum, iyimi yapiyorum diye
gitsin kilolar gelsin ince belli elbiselerbende 30 kg vermek istiyorum allahim incecik hallerimi özledim. oteldeyim şu an yenin ediyorum doch kamyonet gibiyim şu Slav ırkı at gibi incecik ve uzunlar. tamam bende 168 cm boyundayim ama kilo olunca boy da belli olmuyor
Evet eski resimlerime bakiyorum, inanilir gibi degil. Gerci ben minyon tipliyim zayiflayimda istediklerimi giyeyim. Kendi stilimi
Bende bakiyorum eski resimlerime surekli yeniden çekinemiyorum pek Yaaa 3 litre suyu içmeye calisin, sonrasi için etkili olur.Gitmeden iki gün boyunca günde 3 litre su icecekmisim. Zar zor 1,5 iciyorum, nasil 3 er litre icecegim bilmiyorum
Ay öyle düşünmeyin, bazen mesleki düşünmüyoruz aklımıza eseni yapıyoruz.bir saglikcinin yaptırmış olması beni daha çok cesaretlendirdi inanır mısınız? ne iyi oldu yazdığınız tesekkur ediyorum
3 olmasada azar azar arttırmış olursunEskiden hic icmezdim. Iki gün icin diyor balondan önce. Artik sabah baslarim, 3 litre. Hayirlisi olsun
Aaa aynı ben suan kaç gün oldu nasılsınız kaç kg verdiniz bide öneriniz var mı ilk günler için?Bence az yiyip spor yapıp verebiliriz ama sorun yapamiyor olmamız. Ben hep zayiftim ve çok yerdim herseyden. Çok hareketli idim. Ne zaman hamile kaldim çocuklara baktim evde tıkılıp kaldim hem aynı yeme devam etti kiloda kaldi bu donmede az yedim diyet yedim spor yaptım zayıfladım ama aynı şeyler yasanınca tekrar geldi kilo maalesef. 1 senedir deniyorum ama uzun süreli olmuyor az yemek. Eskisinin yarisi kadar bile yiyemiyorum artık aslında ama yinede gitmiyor kilo. Üstüme yapışıp kalmasını istemiyorum. Yas ilerledikçe kiloda uzun süre üstümde kaldıkça hiç gitmeyecek gibiydi.
S Saziye2306 bana öyle birşey denmedi o yüzden çok içtiğim söylenemez. Bu arada benden bahsederken @ koyup yanına Brokilo yazarsan bana bildirim gelir daha kolay olur görmemBrokilo, siz benden bir gün sonra alacaksiniz ya balonu. Siz cok su iciyormusukuz? Ben simdiden su siseme suyu doldurdum. Yudum yudum iciyorum, 3 litreye ulasmak istiyorum, bakalim
Ben 2.5 kilo verdim az geldi bana ama benim metabolizması inanılmaz yavaşladı ondan kaynaklı olabilir. İlk iki gün benim için çok kötüydü, sonrasında verilen ilaclari için ve cok kötü olursanız mutlaka acile gidin benceAaa aynı ben suan kaç gün oldu nasılsınız kaç kg verdiniz bide öneriniz var mı ilk günler için?
Aynen kilo basa belaGünaydin, ben yememe hep dikkat ederdim, ama zaman sonra malesef saldim, fakat bide yastan metabolizma yavasliyor, baska sorunlarda cikiyor. Gerci fazla yemege basladim ve kilolar fazlalasti. Herkesin kendine göre degisik hikeyeri ver bu kilo sorununda
Bugun sordum gerek yok su içmenize dediler anlamadım valla bende kötü geciricem kesin yaDevitamini sagol ben pek icen biri degilim, deniyorum. Demekki hemen su kaybi olmasin diye öyle dediler. Bence ben cok agir geciririm. Midem cabuk bulanir benim genelde