- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
İyi düşünün iyi olsunBugun sordum gerek yok su içmenize dediler anlamadım vallabende kötü geciricem
Merhaba siz kime taktıracaksınız acabaherkese merhaba siteye yeni üye oldum fakat üye olmadan da girip konuları okuyordum.tabi yorum vs yapamadan. mide balonu hakkında birçok yorun okudum ama yaptıranlar, yaptirip da memnun kalanlar vs vs. onerirler mi bana fikir veren olur mu lütfen yorumlara ihtiyacım var bir el atıversin busureci yaşayanlar. şimdiden teşekkür ederim
merhaba serkan tugen diye bir genel cerrah bayraklida iş yerleriMerhaba siz kime taktıracaksınız acaba
Bugün 12. Gün midemdeki kramp ve kemirmeler daha azaldı. Bugün kahvaltı öğle ve akşam yemeği Yiyebilirim, akşam küçük parça balık yedim üstüne azıcık çorba içmek istedim midem sismisti içemedim. Bir iki saat sonra yavaş ayavas çay içtim. Gayet güzel geçti bugun, izinli olmamın da sayesinde olabilirEvet, her doktor farkli tabiki.
Merhaba ben 12 aylik taktiricam cuma gunu 32000 tlye trabzonda hakkimizda hayirlisi olsunCok sagolun. Ben cok düsündüm. Balonda yinede Almanyada karar kildim. Balon oldugu icin, hemen reaksiyon vermem lazim birsey olursa diye. Izmitlikatip burada trde ki fiyat sorulmaz gercekten. Üc yil evel lazet sormustuk, 1500 Euro istediler, bizide enai sandilar sanirim. Almanyada bile 1800-2000 euro. Bizi üzüyorlar. En iyisi direk olarak akrabalara sordurmak. Sizinki 6 aylikmi 12 aylikmi?
Hayırlı olsunMerhaba ben 12 aylik taktiricam cuma gunu 32000 tlye trabzonda hakkimizda hayirlisi olsun
Ayy hayirlisi kolay gecer insaallahMerhabaSevozuro ayni gün taktiriyoruz demekki. Amin, hayirlisi.
Insallah hepimiz icin. Komik oldu. Brokiloda cumartesi taktiracakmis
sizin boy ve kilo durumunuz nedir acaba? bende kiloyu o kadar kafama takıyorum ki elim sürekli karnımda gobegimde yani. sunu yedim karnım çıktı mı yanlarım ne halde. siyah giymekten karardim resmen. bütün resimlerim siyah tişörtlü o kadar üzülüyorum ki buna. zayıf hallerimi özledim. pantolonlarımin araları surtmekten asiniyor tamire vermeye bile utanıyorum. kilo bende tamamen psikolojik bir buhran haline geldi. ortamlara katılmak istemiyorum daha daha niceleri... mide ameliyati olmak istemiyorum, en son ne zaman tartildim bilmiyorum belki 2 yil once. evdeki tartinin pilini nereye attım tartilmayim diye onu da bilmiyorum. diyetisyene gidince orda tartiliyordum çünkü korkuyorum gorecegim rakamdan. cikmazdayim, son çare bunu buldum. çünkü doğum yapalı 3 yıl oldu her ay 0.5 kg verseydim şu an 19 kilodan kurtulmuş olabilirdim yok olmadi. daha fazla kafayı yemeden ki yedim bence bı yol bulmalıyım dedim. insallah ise yarar allahim çok çok amin. artık parası vs gram umurumda değil yeterki fazlaliklarimdan kurtulayım. dolabim 38/40 beden elbiseler pantolonlar bluzlar ile dolu ama hepsi bekliyor ve ben totoma taktığım bi siyah pantolon ve siyah tişörtle ortalıkta dolaşmaktan usandım....Bunu kilo problemi yaşayanlar anlar sadece....bi dolmuşa bindiginizde,bi düğunde,kalabalik bi konusma programinda,aile içinde,yalnizken,evladinla vakit gecirirken,sosyal hayatinda bi masada çay icip biseyler atistirdiginda malesefki insanlarin göz tacizleriyle cok karsilastik bunlari düsündigumde acilwrimin agrilarimin hafifleyecegini düsünuyorum aci eşiğim yuksektir ama kendimide motive ediyorum insan obezken kimlere katlaniyo buda gecer diyorum
korkmayın bir yola girdik toplayın cesaretinizi (dedim ben vazgeciyormusumBende korkular arttigeri dönemiyorum. Yandik
kaç kg gitti peki kelebegimizBugün 12. Gün midemdeki kramp ve kemirmeler daha azaldı. Bugün kahvaltı öğle ve akşam yemeği Yiyebilirim, akşam küçük parça balık yedim üstüne azıcık çorba içmek istedim midem sismisti içemedim. Bir iki saat sonra yavaş ayavas çay içtim. Gayet güzel geçti bugun, izinli olmamın da sayesinde olabilir