mide balonu hakkinda yardim

Bugun sordum gerek yok su içmenize dediler anlamadım valla bende kötü geciricem
İyi düşünün iyi olsun ben oncesinde normal kadar su içiyordum. Simdi çok az içiyorum ve bu sorun oluyor aslında. Kana kana su içemiyorum azar azar içmeyide unutuyorum Her dr un uygulaması farklı olabiliyor normal.

Merhaba siz kime taktıracaksınız acaba

Evet, her doktor farkli tabiki.
Bugün 12. Gün midemdeki kramp ve kemirmeler daha azaldı. Bugün kahvaltı öğle ve akşam yemeği Yiyebilirim, akşam küçük parça balık yedim üstüne azıcık çorba içmek istedim midem sismisti içemedim. Bir iki saat sonra yavaş ayavas çay içtim. Gayet güzel geçti bugun, izinli olmamın da sayesinde olabilir

Merhaba ben 12 aylik taktiricam cuma gunu 32000 tlye trabzonda hakkimizda hayirlisi olsun

Bunu kilo problemi yaşayanlar anlar sadece....bi dolmuşa bindiginizde,bi düğunde,kalabalik bi konusma programinda,aile içinde,yalnizken,evladinla vakit gecirirken,sosyal hayatinda bi masada çay icip biseyler atistirdiginda malesefki insanlarin göz tacizleriyle cok karsilastik bunlari düsündigumde acilwrimin agrilarimin hafifleyecegini düsünuyorum aci eşiğim yuksektir ama kendimide motive ediyorum insan obezken kimlere katlaniyo buda gecer diyorum

sizin boy ve kilo durumunuz nedir acaba? bende kiloyu o kadar kafama takıyorum ki elim sürekli karnımda gobegimde yani. sunu yedim karnım çıktı mı yanlarım ne halde. siyah giymekten karardim resmen. bütün resimlerim siyah tişörtlü o kadar üzülüyorum ki buna. zayıf hallerimi özledim. pantolonlarımin araları surtmekten asiniyor tamire vermeye bile utanıyorum. kilo bende tamamen psikolojik bir buhran haline geldi. ortamlara katılmak istemiyorum daha daha niceleri... mide ameliyati olmak istemiyorum, en son ne zaman tartildim bilmiyorum belki 2 yil once. evdeki tartinin pilini nereye attım tartilmayim diye onu da bilmiyorum. diyetisyene gidince orda tartiliyordum çünkü korkuyorum gorecegim rakamdan. cikmazdayim, son çare bunu buldum. çünkü doğum yapalı 3 yıl oldu her ay 0.5 kg verseydim şu an 19 kilodan kurtulmuş olabilirdim yok olmadi. daha fazla kafayı yemeden ki yedim bence bı yol bulmalıyım dedim. insallah ise yarar allahim çok çok amin. artık parası vs gram umurumda değil yeterki fazlaliklarimdan kurtulayım. dolabim 38/40 beden elbiseler pantolonlar bluzlar ile dolu ama hepsi bekliyor ve ben totoma taktığım bi siyah pantolon ve siyah tişörtle ortalıkta dolaşmaktan usandım....

kaç kg gitti peki kelebegimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…