mide balonu hakkinda yardim

Burada raporda problem. Güzellik amaliyati geciyor. Ne alakaysa
Yaaa o zaman siz özellikle ilk gün nasıl geçirdiğiniz bakın. Ben raporumu devam ettirsemmi diye düşünüyorum ama nöbetlerim için kimseyi mağdur etmek istemiyorum🙈 belki sizde daha iyi gecer🤲 iyi düşünün iyi olsun🤲🤲

Ben eskiden zayiftim. Simdi malesef kilolar aldi basini gitti. Sizinki 6 aylik balonnu
Evet benimki 6 aylık olan, içinde sıvı olandan. Benim drum cok yakinim kendimi ona biraktim aslinda ne uygun ve iyiyse o olsun dedim.🙈🙈🤣🤣İçinde hava olan balon çok daha konforlu aslında. Bi yakinimki içi havalı olandan. O hiç zorlanmadı ve yok gibi midesinde.

Sizin kiloniz okadar fazla degil, bence 6 ay size iyi gelir. Benimki 12 ayligin üzerine bide ayarlaniyor. Fiyat farki azdi, bayada kilom var ondan olsun dedim

Benimde 15-20kilo verme hedefim var 6 ayda en azından dikkat ederek 15 veririm diye düşünüyorum🙈 Siz kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz.
Sizin kiloniz okadar fazla degil, bence 6 ay size iyi gelir. Benimki 12 ayligin üzerine bide ayarlaniyor. Fiyat farki azdi, bayada kilom var ondan olsun dedim

X