mide balonu hakkinda yardim

Burada raporda problem. Güzellik amaliyati geciyor. Ne alakaysa
Yaaa o zaman siz özellikle ilk gün nasıl geçirdiğiniz bakın. Ben raporumu devam ettirsemmi diye düşünüyorum ama nöbetlerim için kimseyi mağdur etmek istemiyorum belki sizde daha iyi gecer iyi düşünün iyi olsun

Ben eskiden zayiftim. Simdi malesef kilolar aldi basini gitti. Sizinki 6 aylik balonnu
Evet benimki 6 aylık olan, içinde sıvı olandan. Benim drum cok yakinim kendimi ona biraktim aslinda ne uygun ve iyiyse o olsun dedim.İçinde hava olan balon çok daha konforlu aslında. Bi yakinimki içi havalı olandan. O hiç zorlanmadı ve yok gibi midesinde.

Sizin kiloniz okadar fazla degil, bence 6 ay size iyi gelir. Benimki 12 ayligin üzerine bide ayarlaniyor. Fiyat farki azdi, bayada kilom var ondan olsun dedim

Benimde 15-20kilo verme hedefim var 6 ayda en azından dikkat ederek 15 veririm diye düşünüyorum Siz kaç kilo vermeyi planlıyorsunuz.
Sizin kiloniz okadar fazla degil, bence 6 ay size iyi gelir. Benimki 12 ayligin üzerine bide ayarlaniyor. Fiyat farki azdi, bayada kilom var ondan olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…