- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
-
- Konu Sahibi izmirlikatip
Yaaa o zaman siz özellikle ilk gün nasıl geçirdiğiniz bakın. Ben raporumu devam ettirsemmi diye düşünüyorum ama nöbetlerim için kimseyi mağdur etmek istemiyorumBurada raporda problem. Güzellik amaliyati geciyor. Ne alakaysa
Suan kaç kilodasiniz boyunuz kacBurada raporda problem. Güzellik amaliyati geciyor. Ne alakaysa
Benim 158 73 kiloyum normalde 49-54 arasiydim hepSuan kaç kilodasiniz boyunuz kac
Sizinde kilonuz varmis oncesinde kaç kiloydunuz acaba en önemlisi, eğer kilo oturmamış ise çok daha hızlı veriliyo160
94 kg
İnşallah hiç zorluk cekmezsinizInsallah, ama benim mide hassas. Buyüzden benim isim zor görünüyor. Hayirlisi.
Evet benimki 6 aylık olan, içinde sıvı olandan. İçinde hava olan balonBen eskiden zayiftim. Simdi malesef kilolar aldi basini gitti. Sizinki 6 aylik balonnu
Evet benimki 6 aylık olan, içinde sıvı olandan. Benim drum cok yakinim kendimi ona biraktim aslinda ne uygun ve iyiyse o olsun dedim.Ben eskiden zayiftim. Simdi malesef kilolar aldi basini gitti. Sizinki 6 aylik balonnu
12 ay bence daha iyi aslında.Benimki 12 ay. 6 ay kesmes benisivi olan benimkide. Hava olanidami varmis?
32Amin, sizin yasiniz kac?
Sizin kiloniz okadar fazla degil, bence 6 ay size iyi gelir. Benimki 12 ayligin üzerine bide ayarlaniyor. Fiyat farki azdi, bayada kilom var ondan olsun dedim
Vallaha 30 iyi olur. Bakalim. 5 ay sonra volumu yükseltirim herhalde. Bakalim, nasil ilerleyecek