- 26 Aralık 2015
- 11.540
- 18.534
- 34
Peki canım sürekli mi içiyorsun diğer ilaçlar gibi adetli iken adetsizken falan fark etmiyor yani dimiAdendo kullanıyorum canım günde 1 aç tok farketmez gebeler günde 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canım sürekli mi içiyorsun diğer ilaçlar gibi adetli iken adetsizken falan fark etmiyor yani dimiAdendo kullanıyorum canım günde 1 aç tok farketmez gebeler günde 2
Başladığın zaman var mı sürekli mi kullanıyorsun canım yani mesela adet bitiminde mi falan mı bu durumlar fark ediyor mu belli bir dönem kullanıp bırakılıyor mu 20 gün kullan bırak falan yazanlar olmuştu sankiathena günde 2 kullanıyorum canım
Mesajını gördüm..istedim yazayım.Bende kullanıyorum..kürtaj yeni oldum..başladım kullanmaya günde 1 defa..hamile olursam günde 2 defa.Adetli ve ya adetsiz..sorun yokBaşladığın zaman var mı sürekli mi kullanıyorsun canım yani mesela adet bitiminde mi falan mı bu durumlar fark ediyor mu belli bir dönem kullanıp bırakılıyor mu 20 gün kullan bırak falan yazanlar olmuştu sanki
Evet her gün canım farketmiyor adet falanPeki canım sürekli mi içiyorsun diğer ilaçlar gibi adetli iken adetsizken falan fark etmiyor yani dimi
Geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin. Adendoyu mu athenayı mı günde 1 defa kullanıyorsunMesajını gördüm..istedim yazayım.Bende kullanıyorum..kürtaj yeni oldum..başladım kullanmaya günde 1 defa..hamile olursam günde 2 defa.Adetli ve ya adetsiz..sorun yok
Tamam aşko teşekkür ediyorum athenam geldi bugün ona da başladım yarın adendo ile de devamEvet her gün canım farketmiyor adet falan
Amin Allah sağol.Şimdi adendo kullanıyorum..çocuk yapmaya başlarken athenayada başlıcam..ama bence Athena günde 2 defa.Onu ilk defa kullanicam ve sorucamGeçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin. Adendoyu mu athenayı mı günde 1 defa kullanıyorsun
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler geldin hepimizden tez vakitte aşkoTamam aşko teşekkür ediyorum athenam geldi bugün ona da başladım yarın adendo ile de devam
İnşallah aşko ya şu adet bitsin kaldığımız yerden ekşınlara devam sen ne yaptın kaçıncı günlerdesin? Bak senden güzel haberler bekliyorum inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler geldin hepimizden tez vakitte aşko
Tamam canım çok sağ olasın inşallah hepimizin gönlüne göre versin AllahAmin Allah sağol.Şimdi adendo kullanıyorum..çocuk yapmaya başlarken athenayada başlıcam..ama bence Athena günde 2 defa.Onu ilk defa kullanicam ve sorucam
Amin İn şa Allah canım.Allah bizide sevindirsinTamam canım çok sağ olasın inşallah hepimizin gönlüne göre versin Allah
Aşko 21. Gündeyim normalde adete 9 kaldı ama geç yumurtlama olduğu İçin gecikecek 9 aydır ikinci gez 21. Günde yumurtluyorum normalde adetlerim düzenlidir pcosta yok haberiniz olsun 21. Günü asla es geçmeyinİnşallah aşko ya şu adet bitsin kaldığımız yerden ekşınlara devam sen ne yaptın kaçıncı günlerdesin? Bak senden güzel haberler bekliyorum inşallah
Adendoyu günde bir kullanayım ben de. Athena kullanıyor musun canımAdendo kullanıyorum canım günde 1 aç tok farketmez gebeler günde 2
Yumurtlama testi mi yaptın canımAşko 21. Gündeyim normalde adete 9 kaldı ama geç yumurtlama olduğu İçin gecikecek 9 aydır ikinci gez 21. Günde yumurtluyorum normalde adetlerim düzenlidir pcosta yok haberiniz olsun 21. Günü asla es geçmeyin
İnşallah hayırlısıyla olsun hepimiz sevinelim burda
Hayır canım iki gündür şeffaf uzayan yumurtlama akıntım var aşırı yoğun ve kasığımda doluluk hissi var bariz yumurtlama bu yumurtlamalarımda böyle oluyorumYumurtlama testi mi yaptın canım
Yok aşko athena kullanmıyorumAdendoyu günde bir kullanayım ben de. Athena kullanıyor musun canım
Öncesinde şeffaf akıntı oldu mu canım yani iki kere mi yumurtlama olduHayır canım iki gündür şeffaf uzayan yumurtlama akıntım var aşırı yoğun ve kasığımda doluluk hissi var bariz yumurtlama bu yumurtlamalarımda böyle oluyorum
Tamam canımYok aşko athena kullanmıyorum
İşte o kısım çok karışık 8 i yada 9 unda falan bir gün oldu o akıntı bir gün sürdü ikinci gün beyaz akıntı oldu hatta burda diğer topikte sordum arkadaşlara yumurtladın bence dediler o kadar kısa sürmezdi eminde olamadım işte o zaman yumurtladım mı kesin bilgim yok ama bu sefer kesin eminim yani tam yumurtlamamı yaşıyorumÖncesinde şeffaf akıntı oldu mu canım yani iki kere mi yumurtlama oldu
Anladım aşko inşallah ikisi de tutar ikizlerin olur hahahahhahaj ya ben zaten es geçemiyorum mfk kullanmadan önce hep ben 18 20 21 hatta 23 te bile yumurtladığım oluyordu o yüzden yapıyorduk o zamanlar da. Mfk kullandığımdan beri çok şükür iki aydır 15-16 da yumurtlama görmeye başladım Hepimiz için en güzeli olsun aşko birbirimize güzel haberler verelimAşko 21. Gündeyim normalde adete 9 kaldı ama geç yumurtlama olduğu İçin gecikecek 9 aydır ikinci gez 21. Günde yumurtluyorum normalde adetlerim düzenlidir pcosta yok haberiniz olsun 21. Günü asla es geçmeyin
İnşallah hayırlısıyla olsun hepimiz sevinelim burda