Aynen canım ben de iki tane kullanıyorumBence de al yumurtalara iyi geliyormus ben günde 2 tane içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ben de iki tane kullanıyorumBence de al yumurtalara iyi geliyormus ben günde 2 tane içiyorum
İnş olur canımyok tatlim dün test yapmadim göğsümün ağrısı gecti dedim ya anladim hasta olaacagimi bekledim aksama dogruda oldum zaten hayirlisi boyleymis demekki
Hayırlısı canım birdahaki ay olur inşllah. Ümit kaybetmek yokyok tatlim dün test yapmadim göğsümün ağrısı gecti dedim ya anladim hasta olaacagimi bekledim aksama dogruda oldum zaten hayirlisi boyleymis demekki
İns faydası olmusturAynen canım ben de iki tane kullanıyorum
Kendince büyük ama çocuk sahibi olmaktan daha önemli olabilir mi ikinci ayım bitti üçüncü aya giricem ikna etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ilaçlar içimde kaldıboşver canım o zamn ilaçları kullansa en azndan sende kullansan sonra barıştıgnz zaman ilişki olursa hamile kalırsın inşllah. Büyük bir problem olmuş galiba
Neler var ya hiç şaşırmıyorum ne yapalım yani sperm bankasına mı gidelim çok fütürsuz davranıyorlarCanım boş ver erkekler kadınlar kadar çocuk konusunda istekli olmayabiliyor Allah kısmet ederse olur bugün bir yerde okudum sağlık çalışanı yazmış tüp bebek için tedavi gören kadında yumurta toplamada kocası sperm vermeyeceğini söylemiş doktor da yumurtaları dondurmuş neler var inş aranızdaki sorun çözülür kaç ay kullandınız
İnş canımİns faydası olmustur
Allah kısmet eder eşinle aran düzelir inşNeler var ya hiç şaşırmıyorum ne yapalım yani sperm bankasına mı gidelim çok fütürsuz davranıyorlar
Ben Azerbaycanda yaşıyorum,ben eşimin testini size özelden atarım,karşısında ingilizce de var.Referans aralığına da bakarsınız.Tam hız ve ireli yavaş hız değil bizde.Canım kesinlikle hayatımı yaşayıp kafama takmama kararı aldım epey takıyordum. Birkaç gündür de stresi bıraktım. Ama senin dediğin %32 ileri tam hoz+ileri yavaş hız olarak biliyorum ben. Yani yernde hareketli hariç toplam. 7 kesinlikle ax zaten tek istediğim artması. Tam hız ne kadar yüksekse şans o kadar yüksek çünkü. Ama sadece ileri tam hoz %32 değil diye biliyorum emin gibiyim Öyle olsa birçok insan hamile kalamazdı
Bende aynı şekilde aldım 2 kutu athena,1 kutu advictor,kullanmaya başladım ikisini de ,3 aya tamamlamam gerekir mi nasıl devam edeceğimi sordum, daha almayın diyor ama mfk doktoru da kulllanın diyor benim kafam karıştı bu konudaAmh düşük doktora yazdım asistanı cevap yazmış olabilir advictor dedi iki kutu aldım sonra gerek yok dedi ben de siz dediniz aldım dedim o halde kullan dedi
Athenayla adendo aldım canımİns faydası olmustur
Doktor kullan mı dedi sorun ne canım amh düşüklüğünde athena pocoslular advictor kullanmalı ikisini de önerdilerBende aynı şekilde aldım 2 kutu athena,1 kutu advictor,kullanmaya başladım ikisini de ,3 aya tamamlamam gerekir mi nasıl devam edeceğimi sordum, daha almayın diyor ama mfk doktoru da kulllanın diyor benim kafam karıştı bu konuda
Net bişey söylemiyor chat de sibel hanım 1 ay kullanın yeterli diyor ,wp kısmından da 3 ay kullanın bekleyin diyor,canlı yayında da hoca advictor athena kullanın diyor ama süre vermiyor,net bi cevap lazım alamadım hala, bende ki sorun tüp bebek için 14 tane yumurta toplandı ama kalitesiz çıkmışlar ,5. Güne döllenemedi,iptal oldu transfer,eşimde de sorun var , o yüzden başladık takviyelereDoktor kullan mı dedi sorun ne canım amh düşüklüğünde athena pocoslular advictor kullanmalı ikisini de önerdiler
Suya dökerek içiyorum yutamadığım içinKızlar bir şey soracağım. Kapsülle yutuyorsunuz değil mi? İçini açarak değil yani
İnş şifa olur hepimize canım athena adendo minera kendim için eşim için azosperm sipariş verdim bizim üç ay eş paketimiz bitti bunları ekstra aldımNet bişey söylemiyor chat de sibel hanım 1 ay kullanın yeterli diyor ,wp kısmından da 3 ay kullanın bekleyin diyor,canlı yayında da hoca advictor athena kullanın diyor ama süre vermiyor,net bi cevap lazım alamadım hala, bende ki sorun tüp bebek için 14 tane yumurta toplandı ama kalitesiz çıkmışlar ,5. Güne döllenemedi,iptal oldu transfer,eşimde de sorun var , o yüzden başladık takviyelere
Ben de bu ay adendo ve athena sipariş ettim canım basıl kullanacaksın günde iki mi bir mi sürekli miİnş şifa olur hepimize canım athena adendo minera kendim için eşim için azosperm sipariş verdim bizim üç ay eş paketimiz bitti bunları ekstra aldım
athena günde 2 kullanıyorum canımAdendo ve athena kullananlar nasıl kullanıyorsunuz kızlar
Günde 2 kullanırım canımBen de bu ay adendo ve athena sipariş ettim canım basıl kullanacaksın günde iki mi bir mi sürekli mi
Adendo kullanıyorum canım günde 1 aç tok farketmez gebeler günde 2Adendo ve athena kullananlar nasıl kullanıyorsunuz kızlar