Merhaba canım aynı şeyleri bende yaşadım son adet tarihim 6 Ağustos ama dün gece yani28 Ağustos acaip bel ve kasik agrısı yaşadım adet agrısı gibi değildi sorma kustum pembe leke gördüm sabah ta direk kan gördüm bilmıoykrm bu kadar çabuk adet olabilir miyim advictor ve eş paketi mi dengemi bozdu artık anlayamadım cok tedirgin oldum kanamam devam etmedi bekliyorum ama miğden de baya kötü daha ben adet gecikmesin yaşamadım aöa karnımda sancı üşütmüş te olabilirim ama bu kanama için çok erkendi canım skldınKızlar ne dicem eş paketi takviyelerini kullanmaya başlayalı bir hafta oldu.ama advictor ve fodegayı zaten bir aya yakındır kullanıyorum. Bu arada adetin 12. Günündeyim. Bugün kasık, karın ve sırt bölgemde hafif böyle dalgalanmalar var sancı gibi. İlk kez bu kadar erken bir şey yaşıyorum normalde 18-19 hatta 20 leri geçkin günlerde yumurtlamam olur benim. Ay yumurtlama mı yakın yoksa eğer erken yumurtlarsam gerçekten helal olsun Mfk sana diyeceğim Çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız Normalde ovulasyon testi yapmama kararı aldım fakat farklı bir zamanda farklı sancılar yaşıyorum bu beni şüpheye itti. Az önce yaptım ovu testi. Sanki yakın gibi geldi bana. Yani hissettiklerim doğru gibi yakın zamanda yumurtlama olacak gibi. Akıntı takibi yapıyordum ama dün ilişki oldu akıntılar birbirine karıştı emin olamıyorum