Benimde sat 30 temmuz 4 gün sürdü adetim normalde 10 günü bulur takviyelerle kısa sürdü sanırım 20 21 günde adet olurum hep .adet öncesinde bee fodega minera advictor kullandım adet olunca panacea aldım benim yumurtalarım hızlı ve çabuk büyüdüğü için doktorun asistanı gün aşırı ilişki olsun demişti 11 Ağustos muhtemelen yumurtlama oldu çok yoğun şiddetli ağrılarım ve akıntım oldu hiç böyle hissetmemiştim beklemedeyim 30 na kadar 20 21 günde adet olduğum için biraz gecikme var ama 30 Ağustosa kadar beklerim muhtemelenMfk ile hamile kalıp kalmadığınızı ve hangi ürünleri ne kadar süre kullandığınızı paylaşır mısınız istatistik tutalım konuya yazanları ekledim
@Derenplt
@knes
@Sefes01 hamile
Hiresa
S sultansultan90 hamile
@Niqu
@Coksukur_
@HafizHafsa
Melkee
BinevsJade
@Melekonline
bannu
@Gulpembe07
@Hayatlarrr
_Umutlu_Pozitif_
Athenayı yumurtlamadan sonra neden bıraktın canımBen de bu ay başladım mfk ya canım.. İlk ay eş paketi artı advictor ve athena kullanıyorum.athenayı yumurtlama dan sonra bıraktım.. Günlere bu ay pek uyamadık.. 10 gün kaldı regle.. Bakalım inşallah ilk ayda olmuştur
Yerleşme olabilir mi acaba canım inşallahKızlar mfk kullanıp erken adet gören var mı benim hafif lekelenmem oldu bugün iki kere ama devamı henüz yok adet mi olcam anlayamadım 7 gün var bata
Bilmiyorum canım inşallah diyorum beklemekten başka çarem yokYerleşme olabilir mi acaba canım inşallah
Hayırlısı olsun inşallah Canım haber et mutlakaBilmiyorum canım inşallah diyorum beklemekten başka çarem yok
Tabiki canım inşallah erkenden adet olmazsam haber vericemHayırlısı olsun inşallah Canım haber et mutlaka
Sultan öyle dediydiAthenayı yumurtlamadan sonra neden bıraktın canım
Sorayım canımSultan öyle dediydi
Canım adetim 6-7 gün sürüyor son aylarda 6 gün sürüyordu. Bugün 7. Gün sabah hafif lekelenme oldu. Duş aldım leke öğleden sonradan beri yok. Bugün mü adet sonrası ilişki olacak yarın akşam mı3 ay standart eş paketi son iki ay advictor eklemiştim son ay da athena yumurta rezervi ve kalitesi için 3. Ayın sonunda oldu cok şükür ve mutlaka 3-2-3-2 kuralına uydum ve bol yeşillik rabbim ins en yakın zamanda sizlere de nasip etsin
Kuzum onun önemi yok sen ilişki rutinini bozma yeter bak bakalım suan da da geliyor mu geliyosa yarın ilk ilişki günü yap gelmiyorsa bgn baslaCanım adetim 6-7 gün sürüyor son aylarda 6 gün sürüyordu. Bugün 7. Gün sabah hafif lekelenme oldu. Duş aldım leke öğleden sonradan beri yok. Bugün mü adet sonrası ilişki olacak yarın akşam mı
Canım doktor şunu diyor adetim bittiyse 7. Gün başlayabilirsin ama 8. Gün muhakkak diyor hafif leke bile olsa 8. Gün muhakkak ilişki diyorCanım adetim 6-7 gün sürüyor son aylarda 6 gün sürüyordu. Bugün 7. Gün sabah hafif lekelenme oldu. Duş aldım leke öğleden sonradan beri yok. Bugün mü adet sonrası ilişki olacak yarın akşam mı
Gelmiyor canım öğlen az leke vardı bugün başlıyorum o zaman inş olurKuzum onun önemi yok sen ilişki rutinini bozma yeter bak bakalım suan da da geliyor mu geliyosa yarın ilk ilişki günü yap gelmiyorsa bgn basla
Bugün 7. Gün canım öğle leke farkettim sonrasında gelmedi bu gece mi ilişki olması gerekiyorCanım doktor şunu diyor adetim bittiyse 7. Gün başlayabilirsin ama 8. Gün muhakkak diyor hafif leke bile olsa 8. Gün muhakkak ilişki diyor
Mfk ile hamile kalıp kalmadığınızı ve hangi ürünleri ne kadar süre kullandığınızı paylaşır mısınız istatistik tutalım konuya yazanları ekledim
@Derenplt
@knes
@Sefes01 hamile
Hiresa
S sultansultan90 hamile
@Niqu
@Coksukur_
@HafizHafsa
Melkee
BinevsJade
@Melekonline
bannu
@Gulpembe07
@Hayatlarrr
_Umutlu_Pozitif_
Polipi histereskopiyle mi gördü canım geçmiş olsunMerhaba, bende mfk bee, fodega ve panecea kullandım 3 ay ve her ay adet gecikmesi yaşamıştım ama 3 ayim bitti ve 15 gün kadar ara verdim şimdi tekrar mfk women ve Athena kullanmaya başladım. ( Henüz gebelik olmadı ama rezervim arttı ve fsh 20 den 8 e düştü bu benim için çok güzel bir haber ve ayrıca doktor rahmimde polip gördü alınması lazım ve sanırım gebeliği engelliyor)
Benim durumum bu kızlar
Bugün ayın 22 ilişki olursa 25-27-30-1 ilişki böyle mi olacak canım karıştırıyorumKuzum onun önemi yok sen ilişki rutinini bozma yeter bak bakalım suan da da geliyor mu geliyosa yarın ilk ilişki günü yap gelmiyorsa bgn basla
Doğru canım eger lekelenme bişeyin yoksa basla bgn takviminde işaretle eger varsa yarın baslaBugün ayın 22 ilişki olursa 25-27-30-1 ilişki böyle mi olacak canım karıştırıyorum
Merhabaa, biz eşimle eş paketi kullanıyoruz. Eşime ek olarak valsed, azoperm, antox, athena, man plus almştık. Benmde ek olarak advıctor, athena ( athenayı bu ay ekledik.) eşimin 3 ay doldu ama benm 2 ay oldu. Ben devam edıyorum. Eşim sadece azoperm, antox, athena,antox, valsed kullanıcak. Henüz hamile değilim ama bu aydan ümitliyimMfk ile hamile kalıp kalmadığınızı ve hangi ürünleri ne kadar süre kullandığınızı paylaşır mısınız istatistik tutalım konuya yazanları ekledim
@Derenplt
@knes
@Sefes01 hamile
Hiresa
S sultansultan90 hamile
@Niqu
@Coksukur_
@HafizHafsa
Melkee
BinevsJade
@Melekonline
bannu