- 19 Mart 2015
- 591
- 311
Eşinde sorun varsa uzun sürmüş olablr. Baktırmadı yazmıştın. Bilmekte pek fayda etmıyo zaten bence bilmemek daha iyiEvet canım birlikte kullanıyorduk problemimiz de yok sebebsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinde sorun varsa uzun sürmüş olablr. Baktırmadı yazmıştın. Bilmekte pek fayda etmıyo zaten bence bilmemek daha iyiEvet canım birlikte kullanıyorduk problemimiz de yok sebebsiz
kistte küçülme oldu mu acabaBiz de mfk eş paketi kullanıyoruz ballı karışımı kullanmadım ufak farklar var 3. Aydayız ben de çikolata kisti de olduğu için advictor da kullandım ek olarak ve sol yumurtalığım da çalısmaya başladı bu sayede. Her ay sağdan çatlıyordu Allah’ın izni ile güzel haber bekliyoruz hepimiz Allahım yardımcımız olsun
Yok canım sperm testi vermişti eşim ondada problem yok iyi cıkmıstı testi sebebsiz olmuyo bizde son kez denicez mfkyı 3 artıkEşinde sorun varsa uzun sürmüş olablr. Baktırmadı yazmıştın. Bilmekte pek fayda etmıyo zaten bence bilmemek daha iyi
Yok canım ya bayagı söküldüm hemdeBelki yerlesme olabilir canim bekle bakalım
Acaba strrs mi yapiyorsunuz canisiYok canım ya bayagı söküldüm hemde
Kuzum ilk zamanlar yapıyodum aslında 2-3 aydır kafam rahat bilmiyorum neden böyle olmuyoAcaba strrs mi yapiyorsunuz canisi
Dengesizlikler oldugu zaman vücut kendini gebelige hazirliyor derler belki oyle bir seydir uzulme kuzum zamani var demekki elbet bir gün hayirlisi ile gelecek bebislerimizKuzum ilk zamanlar yapıyodum aslında 2-3 aydır kafam rahat bilmiyorum neden böyle olmuyo
Benim de iki ay akıntım olmadı yumurtlama olmadı sanırımMerhaba canim benimde 14 ve 15. Gunler oluyordu ama 16. Gunumdeyim bu sefer akinti felanda yok ya gec yumurtlayacagim ya da bu ay yumurtlama gormeyecegim
Olur inşAllah ya haftayada istanbula gideceğimBenim de iki ay akıntım olmadı yumurtlama olmadı sanırım
İnşaallah . Ovülasyon testi bugün meraktan yaptım silik çizgi çıktı dün mü yumurtladım yarın mu yumurtlayacağım merak ediyorum Mfk 3 2 3 2 ye göre yarın eşimle birlikte olacağız burda bakınca Mfk deneyip olmayanlar fazla olduğu için moralim bozuldu ürünler pahalı sipariş verdikten sonda indirim olduOlur inşAllah ya haftayada istanbula gideceğim
Küçültüyormuş bazı kişilerdeçikolata kistini küçülüyor mu bu ürünler acaba
Testlerin resmi varsa at istersen bizde bakalim.İnşaallah . Ovülasyon testi bugün meraktan yaptım silik çizgi çıktı dün mü yumurtladım yarın mu yumurtlayacağım merak ediyorum Mfk 3 2 3 2 ye göre yarın eşimle birlikte olacağız burda bakınca Mfk deneyip olmayanlar fazla olduğu için moralim bozuldu ürünler pahalı sipariş verdikten sonda indirim oldu
11. Gün ve 12. Gün yumurtlama olduğu gün ilişki olması mı gerekiyor çatlama ne zaman oluyorTestlerin resmi varsa at istersen bizde bakalim.
Ben ikinci defa mfk eş paketi aldıktan sonra dün doktor indirim yaptı bir günlük haplarım kaldı kargoya vermişler indirim için iade edip tekrar sipariş versem arayı açmış olur muyumTestlerin resmi varsa at istersen bizde bakalim.
Mfk 2 aydayim 2 cm cikolata 1.5 cm inmiş ayrıca 012 olan amh 0124 olmuşkistte küçülme oldu mu acaba
çok iyi umarım hepten yok olur gider yediklerinizde bir değişiklik yaptınız mı ?Mfk 2 aydayim 2 cm cikolata 1.5 cm inmiş ayrıca 012 olan amh 0124 olmuş
İnşallah teşekkür ederim yaptim desem yalan olur hicbirsey yapmadimçok iyi umarım hepten yok olur gider yediklerinizde bir değişiklik yaptınız mı ?
aynı şey bana da oldu aldım indirim oldu şansa bak ya indirimi görünce ben 1 aylık daha aldım. 300 küsür indirim oluyor çünkü az değilİnşaallah . Ovülasyon testi bugün meraktan yaptım silik çizgi çıktı dün mü yumurtladım yarın mu yumurtlayacağım merak ediyorum Mfk 3 2 3 2 ye göre yarın eşimle birlikte olacağız burda bakınca Mfk deneyip olmayanlar fazla olduğu için moralim bozuldu ürünler pahalı sipariş verdikten sonda indirim oldu