Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikinci paketteyim üçüncüsü için bal karışımını mı alsam belki azosperm alırım eşimde sorun yok bende rezerv azlığı varaynı şey bana da oldu aldım indirim oldu şansa bak ya indirimi görünce ben 1 aylık daha aldım. 300 küsür indirim oluyor çünkü az değil
Canım eşimin sperm sayısı 24 milyon doktor iyi dedi ikinci ay eş paketi kullanıyorum indirim var azosperm niçin kullanılıyor rezerv azlığı için hangisini kullanmak lazımPanacea fodefa ve bee ekleyebilirsin canım en azından bee nin içinde saf arı sütü poleni propolis var eşinin daha da spermlerinin artmadıma yardımcı olur
Kuzum sperm azlıgı için kullanabilir eşin sperm sayısını artırıp daha kaliteli yapıyormus azosperm onun içinCanım eşimin sperm sayısı 24 milyon doktor iyi dedi ikinci ay eş paketi kullanıyorum indirim var azosperm niçin kullanılıyor rezerv azlığı için hangisini kullanmak lazım
Eş paketine ek olarak mı canımKuzum sperm azlıgı için kullanabilir eşin sperm sayısını artırıp daha kaliteli yapıyormus azosperm onun için
Spermler 2 3 gun canli kaliyor diyorlar yani illa o gün olmasi gerekmiyor bir gun oncesi bir gun sonrasida olabilir ama spermlerde sorun yoksa yumurtlama gunuyle birlikte bir gun oncesi yumurtlama gunu bve birgun sonrasida yapabilirsiniz. En koyu olanlar bunlarmi canım sanki eait degil gibi acaba tam olgunlasmadan catladimi11. Gün ve 12. Gün yumurtlama olduğu gün ilişki olması mı gerekiyor çatlama ne zaman oluyor
Iptal edemezmisin canim geldi geri gonder yeniden gelsin derken 1 2 haftayi bulur o ama birakir birakmazda etkisini yitirmez herhalde yaBen ikinci defa mfk eş paketi aldıktan sonra dün doktor indirim yaptı bir günlük haplarım kaldı kargoya vermişler indirim için iade edip tekrar sipariş versem arayı açmış olur muyum
Ne guzel guzel haberler yakindir umarimMfk 2 aydayim 2 cm cikolata 1.5 cm inmiş ayrıca 012 olan amh 0124 olmuş
Ben 3.aya giriyorum bu sefer womanplus aldım kendime bide fodegaBen ikinci paketteyim üçüncüsü için bal karışımını mı alsam belki azosperm alırım eşimde sorun yok bende rezerv azlığı var
Teşekkürler hepimiz için güzel günler yakın olsunNe guzel guzel haberler yakindir umarim
Sipariş verdim canım iade ederim artıkIptal edemezmisin canim geldi geri gonder yeniden gelsin derken 1 2 haftayi bulur o ama birakir birakmazda etkisini yitirmez herhalde ya
13 gün bugün yaptım canımSpermler 2 3 gun canli kaliyor diyorlar yani illa o gün olmasi gerekmiyor bir gun oncesi bir gun sonrasida olabilir ama spermlerde sorun yoksa yumurtlama gunuyle birlikte bir gun oncesi yumurtlama gunu bve birgun sonrasida yapabilirsiniz. En koyu olanlar bunlarmi canım sanki eait degil gibi acaba tam olgunlasmadan catladimi
Koyulaşmış13 gün bugün yaptım canım
bence değiştirme canım aynı paketten 3 ü tamamla derim kendimce. Azoperm eşin için zaten, sorun yoksa hiç almaBen ikinci paketteyim üçüncüsü için bal karışımını mı alsam belki azosperm alırım eşimde sorun yok bende rezerv azlığı var
Sence yumurtlama yarı mı bugün müKoyulaşmış
Eşimin sorunu yok bazıları 24 milyon sperme az diyor doktor iyi dedi öyle yaparım mayısta bal karışımı fodega kullandım haziranda eş paketi kullandık inşallah bu ay hamile kalırımbence değiştirme canım aynı paketten 3 ü tamamla derim kendimce. Azoperm eşin için zaten, sorun yoksa hiç alma