Mesleğiniz ne, memnun musunuz? Şimdiki aklınız olsa ne olurdunuz?

1 sene hazirlikli anadolu lisesi, süper lise gibi harika bir şeyi nasıl kaldırdılar, nasil bir vizyon böyle bir kararı aldi hiç anlayamiyorum. Hala aklima geldikçe söverim :)
Şu 4+4+4 saçmalığı yüzünden. Herkes imam hatiplere gitsin diye. Gerçekten üzücü

Merhaba bana özelden bu konuyla ilgili bilgi vermeniz mümkün mü? Teşekkür ederim.

Ben yeniden bölüm okumaya karar verdim. Aklımda matematik öğretmenliği var. Siz olsanız ne okurdunuz şimdiki aklınızla
Okul öncesi öğretmeniyim. Seviyorum ama şimdiki aklım olsa edebiyat isterdim, öğretmenlik ya da işte başka bir alan..ya da işte bambaşka bir alan sürekli kendimi geliştirmek zorunda olduğum, ilerlemeye daha açık.
Hoş ülke sartlarında keyfi tercih hakkımız yok, iş imkanı hangisinde varda onu seçtik, seçiyoruz işte.

Biraz spesifik alan olduğu için mesleğimi yazmak istemiyorum ama zamanında remote çalıştım şimdi ofisten çalışıyorum. İşimi seviyorum, ortamını, getirilerini, maaşını seviyorum ancak tekrar seçim şansım olsa azıcık kol kasım olsun ve marangoz olayım isterdim.

İşletme okudum memurum. spor yapmayı çok seviyorum. pilates eğitmenliği, spor hocası olmayı isterdim. kendi işyeri açmak özel dersler vermek. he yine yapabilirim sertifikalar filan kendini geliştirince oluyorda geç kaldım. artık atanmışım garanti işim var olur olmaz hayallere kapılmaya gerek yok artık. hobi olarak yapıyorum sporumu artık bende. :)

Ben yeniden bölüm okumaya karar verdim. Aklımda matematik öğretmenliği var. Siz olsanız ne okurdunuz şimdiki aklınızla
Atanmadı baya zor ve yeni atama ücretleri çok düşük bilginize. Araştırın öncelikle ama aklınızda kalmasın

Ben fizik öğretmeniyim ama aklımda kalmıştı hep şu an hukuk son sınıfım avukatlık yapar mıyım emin değilim çünkü para kazanmak için serbest çalışmak lazım gecesi gündüzü yok. Öğretmen olarak mendeyim onun da çalışma saatleri cazip maaşı düşük ama ikisini de seviyorum bir dönem belediyede çalışmıştım o işi de seviyordum zabıta idim. Ben genel olarak çalışmayı seviyorum sanırım ama en sevdiğim öğretmenlik çok yorucu ama gençlerle yaşlanmadan yaşamak da güzel biraz da sistem ve ücretler düzelse güzel. Özel ders de avantaj tabi

Aklımda cevirmenlik ve yazılım eğitimi almak da var ama meslek değiştirmek için değil de sevdiğim için sürekli bişi öğrenmek istiyorum haftasonları çocuklar büyüse de Fransızca İspanyolca kurslarına gitsem diye içim gidiyor

Çok yıpratıcı akademisyenlik arkadaşlarımın hep tutam tutam saçları döküldü doktora savunma dönemlerinde Allah kolaylık versin

Tamirci olurdum. Şimdiki aklım olsa elektrik, su,doğalgaz tamircisi olurdum. Yada kaynakçı olurdum.

Hepsi çok para hepsi iş beğenmeme lüksüne sahip.
Bizim apartmanda vardı bir demirci. Maşallah yok böyle bir gelir. Biz yüksek lisans vs diye kıçımızı yırttık. Kendisi lise mezunu, eşi ev hanımı. 3 tane lüks arabaları var, çevirip çevirip kullanıyorlar. Zaten arabaların bir tanesi bizim evi satın alıyor doğrudan. Sonradan herhalde burda ne işimiz var deyip lüks bir yere taşındılar

Yazılım mühendisliği bölümü mezunu olmadan sonradan alınan eğitimlerle yazılımcı olarak bu tür işlerde çalışmak mümkün mü
Mümkün tabi ama eskiye nazaran çok daha zor. Yapay zeka yeni mezun öğrenciden, 1-2 yıllık deneyimli yazılımcıdan daha iyi kodu saniyeler içinde yazıyor. Hata buluyor, test yazıyor. O yüzden baya sivrilmeniz ve ciddi emek vermeniz lazım. Deneyimli kişiler için bile artık piyasa rekabetçi.

Bize gelenler ya hindistandan yada cinden dandik dandik kumaslar geliyor :’) bu yüzden yunanistana her gittiğimde alıyorum kıyafet alışverişleri

Bize gelenler ya hindistandan yada cinden dandik dandik kumaslar geliyor :’) bu yüzden yunanistana her gittiğimde alıyorum kıyafet alışverişleri
Kesinlikle
Ben de hep yurt dışından almaya gayret ediyorum. İndirim zamanları fuar zamanlarımızla aynı neyse ki iş için gittiğimde kolaylıkla alabiliyorum ekstra yol masrafım olmadan.
En son Bulgaristandan ayakkabı çanta alışverişi yaptım. Çok uygundu. Ama esas ayakkabı çanta palto alışverişi kesinlikle Sırbistandan yapılmalı. On numara kaliteli ürünleri var.

Doktorasını yapan arkadaşımla çok konuştuk bu konuyu çocuklarımız için okuyup aç kalmasınlar diyor. Malesef o kadar haklı ki
Bizimde komşumuz var doğalgaz tamiratı yapıyor. 3 ev 2 arabası var. Lüks yaşıyorlar Doktorasını yapan arkadaşımın babası yüksek mühendis tek ev tek araba yapabilmiş oda zorla Ayın sonunu zor getiriyormuş diyeceklerim bu kadar

Finansciyim, iyi bir kurumda çalışıyorum. Simdiki aklım olsa lisede Anadolu teknik lisesi kazanmıştım, oraya giderdim. Endüstriyel otomasyon bölümü okurdum. Eminim şu anda aldığım paranın 3 katı kazanirdim hem de işin ehli olurdum.

Resim öğretmeni ,ingilizce öğretmeni ya da sözel bölüm öğretmeni olmak isterdim.

Matematiği seviyorsanız matematik öğretmenliğide güzel. Her zaman ihtiyaç olan bir bölüm.Devlettede iş bulabilirsiniz özel derste verebilirsiniz.Aileler lgs vb sınavda özel derslere dünya para ödüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…