- 8 Mart 2019
- 7.324
- 35.167
- 548
- 39
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Inşallah atanırsınızResim öğretmeniyim çok seviyorum ama atanamadim, şimdiki aklım olsa mezun olduğum gibi tabir-i caizse essek gibi çalışır, depresyon mepresyon , pes etmez atanirdim. Şimdiki aklım çalış yine, atan diyor du bakalım.
Sofya merkezinden aldım hep. Avmlerde de güzeldi ürünler. Özellikle indirim zamanlarını değerlendirmek lazımBulgaristanda nereden alışveriş yaptınız? Ne zaman gitsem ürünler ya Çin'den ya da Türkiye'den gitme ürünler. Bir dahaki gidişimde ona göre bakayım
Hayir, kredi birimi.Gişede mi acaba
bilgisayar mühendsiliği okudum akademisyenim. yurtdışında master, iyi bir üniversitede doktora ve sornası iyi bir üniversitede postdoc. ve şu anki aklım olsa hiç bu kadar cabalamazdım lise kpss ile düz memurluk secerdim sanırsam
Neden kibilgisayar mühendsiliği okudum akademisyenim. yurtdışında master, iyi bir üniversitede doktora ve sornası iyi bir üniversitede postdoc. ve şu anki aklım olsa hiç bu kadar cabalamazdım lise kpss ile düz memurluk secerdim sanırsam
meslekleri kıyaslamak vs için demiyorum ama üniversitemizdeki güvenlik görevlimiz ile doçent aynı maası ve şişli zabıta memeuru da docentten daha yuksek maas alıyorsa, demekki buna gerek varmıydı diye dusunuyor insan. evet istifa edip özele gecince en az 3-5 katını alacagım onunda farkındayım amam bu kadar emek vermeden en basta özel sektörde calıssaydım belki şu anda cto pozisyonundaydım. ondan dolayı emek vermeden düz basit en donansız eviyeden işe girmek daha mantıklı ve değişen dunya sistemi ile modern kölelik iyice yayılacak tüm dünyada hiç bir meslek grubu güzel yaşam sunmayacak hale gelip sadece hayatta kalmayı sağlaycak bunun için de emek vermeye gerek yok diye düşünüyorumBu kadar iyi bir kariyerden sonra neden çabalamazdım diyorsunuz çok şaşırdım doğrusu sebebini anlatır mısınız özel değilse
meslekleri kıyaslamak vs için demiyorum ama üniversitemizdeki güvenlik görevlimiz ile doçent aynı maası ve şişli zabıta memeuru da docentten daha yuksek maas alıyorsa, demekki buna gerek varmıydı diye dusunuyor insan. evet istifa edip özele gecince en az 3-5 katını alacagım onunda farkındayım amam bu kadar emek vermeden en basta özel sektörde calıssaydım belki şu anda cto pozisyonundaydım. ondan dolayı emek vermeden düz basit en donansız eviyeden işe girmek daha mantıklı ve değişen dunya sistemi ile modern kölelik iyice yayılacak tüm dünyada hiç bir meslek grubu güzel yaşam sunmayacak hale gelip sadece hayatta kalmayı sağlaycak bunun için de emek vermeye gerek yok diye düşünüyorumNeden ki
Ama güvenlik ve doçentin maaşı nasıl aynı olabilirmeslekleri kıyaslamak vs için demiyorum ama üniversitemizdeki güvenlik görevlimiz ile doçent aynı maası ve şişli zabıta memeuru da docentten daha yuksek maas alıyorsa, demekki buna gerek varmıydı diye dusunuyor insan. evet istifa edip özele gecince en az 3-5 katını alacagım onunda farkındayım amam bu kadar emek vermeden en basta özel sektörde calıssaydım belki şu anda cto pozisyonundaydım. ondan dolayı emek vermeden düz basit en donansız eviyeden işe girmek daha mantıklı ve değişen dunya sistemi ile modern kölelik iyice yayılacak tüm dünyada hiç bir meslek grubu güzel yaşam sunmayacak hale gelip sadece hayatta kalmayı sağlaycak bunun için de emek vermeye gerek yok diye düşünüyorum
evet ama günümüzde üniversitelerimizin durumu bu doçent maaşı 70 bin ve şişli belediyesi zabıta maaşları 85 bin. güvenlik görevlilileride sözleşmeli tarzı bir durum varmıs üniversitemizde asagı yukarı bizim ile aynı alıyorlar gercek durum bu. akademi maaş konusunda berbat hale geldiAma güvenlik ve doçentin maaşı nasıl aynı olabilir
Doçent maaşı 70 bin mi hiç ek ödeme vs yok mu çok az geldi bi arkadaşım özel ünide araştırma görevlisi o bile 80 alıyormuş ve projeye göre ödemesi artıyormuşevet ama günümüzde üniversitelerimizin durumu bu doçent maaşı 70 bin ve şişli belediyesi zabıta maaşları 85 bin. güvenlik görevlilileride sözleşmeli tarzı bir durum varmıs üniversitemizde asagı yukarı bizim ile aynı alıyorlar gercek durum bu. akademi maaş konusunda berbat hale geldi
ek ödemesi derken eger haftada 10 saatin üstünde cıakrsanız ek ders ücreti var ama haftada 10 saat üstüne cıkarılırsa. tübitak projelerinde vs yer alıyorum ama onlar da ek ücret oalrak bi ücret yok sadece yurt dısına gıttıgımız konsferasnalrı vs ordan karıslıyoruz ve doktora ogrencılerımıze ordan ödeme saglıyoruz.özel üniversite de 80 bin alan araştırma görevlisi hiç duymadım ve hangi üniversite olduğunu çok merak ettimDoçent maaşı 70 bin mi hiç ek ödeme vs yok mu çok az geldi bi arkadaşım özel ünide araştırma görevlisi o bile 80 alıyormuş ve projeye göre ödemesi artıyormuş
Doçent maaşı 70 bin mi hiç ek ödeme vs yok mu çok az geldi bi arkadaşım özel ünide araştırma görevlisi o bile 80 alıyormuş ve projeye göre ödemesi artıyormuş
Bu sitedeki maaşlar gerçek mi bilmiyorum arkadaşımın okulunu söyleyemem çalıştığı alan üreme sağlığı genetik vs. doçent maaşı 70 bin tuhaf geldi. Böyle olsa ülkede akademisyen kalmaz gibi
evet gerçek alınan maaşlar bunlar, sadece doğudaki universitelerde geliştirme ödenegi altında doğu tazminatı tarzı ekstra bi ücret var batıda o da yok ve projlerden sadece harcama yapılaibliyor malzeme alımı vs. arkadaşının maaşı ilgincmiş özelden yazarsanız üniversiteiy en azından benım bulubndugum ilde ise bende oraya geçerim :)Bu sitedeki maaşlar gerçek mi bilmiyorum arkadaşımın okulunu söyleyemem çalıştığı alan üreme sağlığı genetik vs. doçent maaşı 70 bin tuhaf geldi. Böyle olsa ülkede akademisyen kalmaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?