- 10 Ekim 2018
- 1.078
- 5.716
- 158
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Ay ümit bey çok uğraşıyor ama hala bir hareket yok davada. Ben de yıllardır takip ediyorum olayı, nerdeyse herşey ortada artık, ana akım medyaya da taşındı , daha ne bekleniyor, bilmiyorum . tam delirmelik....Belki internette görmüşsünüzdür Çağla Tuğaltay cinayetini. Davayı sahiplenen bir avukat var Ümit Altay, ona insan olarak çok saygı ve yaptığı işe (25 sene önceki davayı neticelendirme) minnet duyduğumdan.
En son nedimi elinde kanlı bıçakla gören karşı binadan komşu çıktı. Ümit Bey onu da savcılığa bildirmiş ama neredeyse 1 ay olmuş kadını ifade almaya bile çağırmamışlar. O yüzden bugün video çekmiş hatta ne olacak böyle diye...Ay ümit bey çok uğraşıyor ama hala bir hareket yok davada. Ben de yıllardır takip ediyorum olayı, nerdeyse herşey ortada artık, ana akım medyaya da taşındı , daha ne bekleniyor, bilmiyorum . tam delirmelik....
Pati sence kim yaptı? Çaktırmadan yazBelki internette görmüşsünüzdür Çağla Tuğaltay cinayetini. Davayı sahiplenen bir avukat var Ümit Altay, ona insan olarak çok saygı ve yaptığı işe (25 sene önceki faili meçhul cinayeti neticelendirme çabası) minnet duyduğumdan.
Konuyu daha da baltalamayayım diye mesaj atmayı denedim ama olmadı. Ben de sizinle aynı kişiyi düşünüyorum.Pati sence kim yaptı? Çaktırmadan yaz
Ben kesin nursuzun paşası diyorum mesela, öbürleri de işbirlikçileri
Evet, tutturmuslar bir gizlilik kararı, ümit bey yok öyle birşey, dosya gizliyse bize gizli, muhattaplardan kimse belge saklayamaz, çıkarın gösterin bari hts kayıtlarını görelim diye göbeği çatladı, tık yok... 3 tanık var bir aydır, reyhan abla + Hüseyin m. yi kaçarken giren kadın+ abinin o gün evde oyun oynadığına şahit olan arkadaşı.... Hiçbiri çagrilmiyor, şaka gibi...En son nedimi elinde kanlı bıçakla gören karşı binadan komşu çıktı. Ümit Bey onu da savcılığa bildirmiş ama neredeyse 1 ay olmuş kadını ifade almaya bile çağırmamışlar. O yüzden bugün video çekmiş hatta ne olacak böyle diye...
Yazılım mühendisliği bölümü mezunu olmadan sonradan alınan eğitimlerle yazılımcı olarak bu tür işlerde çalışmak mümkün müFull-remote çalışan bir şirkette yazılımcılık. 2 yıl 1 tane takım arkadaşımı canlıda görmeden bu şekilde çalıştım.
Ben sizi avukat sanıyordum genelde o tür şeylerde yorumunuzu görüyordum djdkdjKocamın karısıyımbu meslekte 15 yıl geçirdim
Bi 15 kere daha dünyaya gelsem aynı adamla evlenıp şuan 1 oğlumuz var ama 15 çocuğum olsun isterdim
Yok vallahi değilimBen sizi avukat sanıyordum genelde o tür şeylerde yorumunuzu görüyordum djdkdj
O olay beni aşırı etkilemişti hala düşündükçe çok kötü olurum. Mesleğini hakkıyla yapan her insana sonsuz saygım var da adaletin bu duruma düşmesi beni de çok üzüyor çaresizliğe boğuluyorum. Bu kadar ciddi, suç içerikli işlerle uğraşınca insanın psikolojisi bozuluyor ister istemezBelki internette görmüşsünüzdür Çağla Tuğaltay cinayetini. Davayı sahiplenen bir avukat var Ümit Altay, ona insan olarak çok saygı ve yaptığı işe (25 sene önceki faili meçhul cinayeti neticelendirme çabası) minnet duyduğumdan.
Direkt devlete atama yapılan bir alana yönelirdim. Özel sektör bana göre değil…Ben yeniden bölüm okumaya karar verdim. Aklımda matematik öğretmenliği var. Siz olsanız ne okurdunuz şimdiki aklınızla
Bende takip ediyorim ve benim de şüphelim aynı kişi bu kadar çelişkiye rağmen neden böyle oluyor bilmiyorum .Evet, tutturmuslar bir gizlilik kararı, ümit bey yok öyle birşey, dosya gizliyse bize gizli, muhattaplardan kimse belge saklayamaz, çıkarın gösterin bari hts kayıtlarını görelim diye göbeği çatladı, tık yok... 3 tanık var bir aydır, reyhan abla + Hüseyin m. yi kaçarken giren kadın+ abinin o gün evde oyun oynadığına şahit olan arkadaşı.... Hiçbiri çagrilmiyor, şaka gibi...
Evet mümkün ben bu şekilde başladım ama her şeyden önce çok zor . Eğitim aldığınız kurum önemli bence birde kafanın algoritma mantığına basması lazım . İkinci olarak bilgisayara bir şeyi anlatmayı bilmek lazım . Bu işi öğrenmek için günlük çalışmak ve cidden sağlam zaman ayırmak gerekiyor . Bence kesin olarak başlamadan önce freecodecamp sitesine ve kanalına bakın bu işten hoşlanıyor musunuz yeteneğiniz var mı bilgisayariniza yükleyip kodlama yapmayı deneyinYazılım mühendisliği bölümü mezunu olmadan sonradan alınan eğitimlerle yazılımcı olarak bu tür işlerde çalışmak mümkün mü
Bence hukuk okumanız daha güzel olmuşHukuk okudum
Simdiki aklim olsa hic okumazdim siyaset bilimi okumak istedim odtu de ailem hukuk yazdirmisti o bolumu veya mezuna kalip odtu de uluslararasi iliskiler okumak isterdim
1 sene hazirlikli anadolu lisesi, süper lise gibi harika bir şeyi nasıl kaldırdılar, nasil bir vizyon böyle bir kararı aldi hiç anlayamiyorum. Hala aklima geldikçe söverim :)Anadolu lisesi mezunuyum. Tüm dersleri ingilizce gördüm. Liseden mezun olurken anadili seviyesine ulaşmıştım. Diğer iki dili de kendi çabamla öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?