• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız konuşur muydunuz yoksa gizli yapardınız

anladığım kadarıyla hemşirelik üniversite gibi değil de mesleki okul gibi bi şey
dil de varmış neden olmasın

Sen bu sözler söyleyerek beni nasıl bşr kuyuya attığının farkında mısın?eger böyle yorumlar yapacaksan,yazma hiç geç konudan.ben sana söyledim orası üniversite değil .boşansam nereye gideceğim Azerbaycan’da?annemelere mi?yoksa bir işe yaramayan Abime mi?babam da her konuştuğumda üstüme bağırıyor konuşma tarzı öyle.9 yılda çalışmadığımı kim söyledi ?ben televizyondan öğreniyordum 21 yaşta kızım doğdu 22 yaşta ona bakmak kaynana dırdırcı çekmek,23 yaşta oğlumu doğurdum+kaynana dırdırı,24 yaşta kaynana elti,25 yaşta YouTube’dan araştırdım buldum kanallar,öğrenmeye çalıştım,26,27,28yaş çocukları kreşe götür getir +elti kaynana.ve nihayet 29 yaş.birşey yapmak istiyorum ona da böyle umutsuz sözler yazıyorsun ama olsun yaz.ben artık ayrı yaşıyorum taş kafa izin vermezse bırak vermesin bu onun hayatı mı?ben de gizli yaparım gider kabul olurum sonra söylerim .
Evet nilu annenlerin yanına git. E kocanla her konuştuğunda da üstüne bağırıyor? En azından kendi memleketinde olursun, orda kendi işini yaparsın? Kusura bakma, kadınlar çok zor şartlarda hem çalışıyorlar, hem çocuk bakıyorlar hem evle ilgileniyorlar. 9 yıl boyunca kendini geliştirmemenin bahanesi çocukları okula getirip götürmek olamaz. Amacım umutsuzluğa düşürmek değil, seni tanımam etmem, sadece gerçekçi konuşuyorum.
Üniversite paranı "taş kafa" verecek, o yüzden evet hoşuna gitse de gitmese de onun kabul etmesi gerekiyor. Gizli yaparım ne demek? En iyi ihtimalle 1 2 yılını dil öğrenip sınava hazırlanmaya vereceksin sonra da adam gidemezsin diyecek, sonrası kavga kıyamet.
Kocan asla çalıştırmam diyor, sen üniversite sonrası çalışma hayali kuruyorsun
Ne yazsam boş gibi, umarım ben yanılıyorum da sen başarırsın ne diyeyim🤷🏻‍♀️

anladığım kadarıyla hemşirelik üniversite gibi değil de mesleki okul gibi bi şey
dil de varmış neden olmasın
Ya ben de onu diyorum üniversite değil Rusçası колледж техникум 3 yıl okunur ama öğreniyorsun hemşireliği maaşı da iyi

Anlayamadım denklik ne
Diploma denkligi,authorization. Yetkili kuruma belgelerinizi, diplomanizi , transkripinizi gonderip derslerinizi saydiriyorsunuz. Eksik ders cikarsa aliyorsunuz. Mesleginizi baska ulkede yapabiliyorsunuz. Ben Turkiye'de egitim aldim mesela, evrkalarimi yurtdisinda saglik bakanligina gonderdim, saglik calisani oldugum icin, ekstra iki dersim cikti, onlari verdim, meslegimi yapiyorum. Tabi yeterli dil seviyesi de gerekiyor. Ulkesinde gore B2 ya da C1 isterler.

Ya ben de onu diyorum üniversite değil Rusçası колледж техникум 3 yıl okunur ama öğreniyorsun hemşireliği maaşı da iyi
Türkçeye çevirince üniversite teknik okulu diye çıktı .

Evet nilu annenlerin yanına git. E kocanla her konuştuğunda da üstüne bağırıyor? En azından kendi memleketinde olursun, orda kendi işini yaparsın? Kusura bakma, kadınlar çok zor şartlarda hem çalışıyorlar, hem çocuk bakıyorlar hem evle ilgileniyorlar. 9 yıl boyunca kendini geliştirmemenin bahanesi çocukları okula getirip götürmek olamaz. Amacım umutsuzluğa düşürmek değil, seni tanımam etmem, sadece gerçekçi konuşuyorum.
Üniversite paranı "taş kafa" verecek, o yüzden evet hoşuna gitse de gitmese de onun kabul etmesi gerekiyor. Gizli yaparım ne demek? En iyi ihtimalle 1 2 yılını dil öğrenip sınava hazırlanmaya vereceksin sonra da adam gidemezsin diyecek, sonrası kavga kıyamet.
Kocan asla çalıştırmam diyor, sen üniversite sonrası çalışma hayali kuruyorsun
Ne yazsam boş gibi, umarım ben yanılıyorum da sen başarırsın ne diyeyim🤷🏻‍♀️
Annem boşanmama kesinlikle karşı,babam da ciddi bir sorun olmadığı sürece gereksiz,abim olacak herif karşı zaten hep baştan,neymiş efendim sana kötü gözle bakarlar bunu üstüne kalırım diye düşünüyor her halde😃Allah göstermesin.Ben annelerde kalamam çünkü orası abim olacak adamın evi olacak.onun umuduna kalmak onunla yaşamak katiyen istemiyorum.annem diyor tatlı dille konuş onunla belki yola gelir ikna olur.ama ben biliyorum bu eski koca kafayı ikna etmek zor.neymiş efendim annesi babası ne der.ama bşr keresinde bu evde çalışmak konusunu açınca asla çalışamazsın demedi çocukları sadece bahane etti.ben de ona hayır demediğin için teşekkür ederim.bir umut oldu bana dedim

Diploma denkligi,authorization. Yetkili kuruma belgelerinizi, diplomanizi , transkripinizi gonderip derslerinizi saydiriyorsunuz. Eksik ders cikarsa aliyorsunuz. Mesleginizi baska ulkede yapabiliyorsunuz. Ben Turkiye'de egitim aldim mesela, evrkalarimi yurtdisinda saglik bakanligina gonderdim, saglik calisani oldugum icin, ekstra iki dersim cikti, onlari verdim, meslegimi yapiyorum. Tabi yeterli dil seviyesi de gerekiyor. Ulkesinde gore B2 ya da C1 isterler.
Bana b2 seviyesinde olduğumu söylüyorlar .Ben bu hayalime ulaşmak için ilk kocacıkla mı konuşsam yoksa ne yapsam bilemiyorum.annem diyor biraz bekle.söylüyorum ona neyi bekleyeyim?zaman geçiyor

Bana b2 seviyesinde olduğumu söylüyorlar .Ben bu hayalime ulaşmak için ilk kocacıkla mı konuşsam yoksa ne yapsam bilemiyorum.annem diyor biraz bekle.söylüyorum ona neyi bekleyeyim?zaman geçiyor
Dil seviyeni sinavla belgelemen lazim, hic dil sinavina girdin mi? Orda okul okuyabilmek icin de muhtemelen dil sinavi belgesi isteyecekler.

Dil seviyeni sinavla belgelemen lazim, hic dil sinavina girdin mi? Orda okul okuyabilmek icin de muhtemelen dil sinavi belgesi isteyecekler.
Hayır hiç sınava girmedim söylüyorum ya daha şimdi özgürce yaşamaya başlamışım.hep bşr kontrol burun sokmalar karışmalar

Tekrar 3 yıl okumaktansa öğretmenlik yapsanız orda

Tekrar 3 yıl okumaktansa öğretmenlik yapsanız orda
Öğretmen olmam için daha zengin olmalı dilim.çünkü öğretmen olunca çocuklarla bitmiyor velilerle de uğraşmak zorunda kalmak lazım.öğretmen bile olsam yine okumam gerek Rusçasını bilmem gerek

Back
X