Mesleğiniz ne, memnun musunuz? Şimdiki aklınız olsa ne olurdunuz?

Ben yeniden bölüm okumaya karar verdim. Aklımda matematik öğretmenliği var. Siz olsanız ne okurdunuz şimdiki aklınızla
Eczane teknikeri oldum.Amacım sadece sağlam güvenilir bir meslek sahibi olmaktı.onu da başardım zaten.öyle akademik başarısı çok yüksek biri olmadım hiçbir zaman.önlisans bitirdim ve atandım.ara sıra lisans tamamlamak için harekete geçmek istiyorum ama her seferinde ilgilenmiyorum, unutuyorum.5 senedir kalıyor.belli ki ben bu iş güç konusunda kapasitemi tüketmişim.sizin gibi kişilerle empati bile yapamıyorum doğrusu.

Son düzenleme:

Sen hemşireydin hani

Çok pişmanım hemşire olduğum için öğretmen olmak istiyorum şimdi bende
Ben sağlık meslek lisesinde çalışırken hemşirelikten öğretmenliğe geçen kadınlar her gün kahrediyorlardı. Hastanede daha rahattım, öğrenci milletinin böyle olduğunu bilseydim geçmezdim (hastane stajında sürekli sorun çıkarmalarını, akademik anlamda başarısız ve derslerde yaramaz olmalarını kastediyorlardı) tatili şöyle iyi okuldan erken çıkıyorsun dediler aldandım, bir ay zaten iznim vardı senede üç dört kere de rapor alsam aynı tatil oluyordu zaten gibi şeyler söylüyorlardı. İyi araştırın böyle bir niyetiniz varsa derim.

arkeoloğum
şimdiki aklım olsa antropoloji paleontoloji restorasyonla destekler ve akademide kalırdım
aslında restorasyonla başladım ama sonra anamın aklına uydum,sonra da kızım oldu her şeyi bıraktım
şimdi öğretmenim kiram maaşımın yarısından fazla ama çok kaliteli bir okulda olduğumdan seviyorum
ama maddi amaçlı seçim yapsam mimarlık eczacılık gibi iş yeri açabileceğim bir alan tercih ederdim
gönlümde ben ilk önce arkeoloğum hala
müzeye bile gitmem içim sızlar

şimdi sırf sevdiğimden açıktan coğrafya okuyorum
galiba ben tüm sosyal bilimleri seviyorum

aaa hakketen mi bu yaz Belgrad düşünüyordum
çok iyi geldi bu bilgi

eskiden bizim ürünlerimiz ne kadar iyiydi yahu. balkanlara filan gidince dandik gelirdi bana her şey.

ben çok kızgınım kalite düşüşüne, 3 senedir protesto ettim (kıyafetim de çoktu zaten) tek parça bişey almadım, bu son 2 aydır da basic birkaç kıyafet aldım (ama aldıklarımdan menunum, marka değil, pek bi marka derdim yoktur zaten, ama kaliteli kumaşı olmalı, düzgün dikimi olmalı, böyle bir takıntım var)
ayakabı çanta palto hala almadım bari değerlendiriyim.

Valla değerlendirin gitmişken. Sırbistan çok kaliteli üretim yapıyor ve yaptırıyor. Ayakkabılar özellikle gerçek deri ve üst kalite. Hem de bizdeki dandiklerden daha ucuza. Zevkli stilistlerle ve üreticilerle çalışıyorlar demek ki başka açıklaması yok.
Spor kıyafet ayakkabı için kesinlikle Balkanlar diyorum ben. Daha ucuza çok seçenek bulunuyor. Zaten biz fırsatçı bir milletiz,hemen ona vergi buna bilmemne bindirdiğimiz için bütün markalar bizi yakında terk edecek. Çakmalar kalacak elimizde.

Ortaokulda ki hayalim olan bilgisayar mühendisi olmak isterdim. Yazılım ve programlama dillerine de vakıf olurdum. Ki o kadar analitik düşünen o kadar ayrıntıci insanım ki kesinlkle başarılı olurdum diye düşünüyorum.

Resim öğretmeniyim çok seviyorum ama atanamadim, şimdiki aklım olsa mezun olduğum gibi tabir-i caizse essek gibi çalışır, depresyon mepresyon , pes etmez atanirdim. Şimdiki aklım çalış yine, atan diyor du bakalım.

Ben çok istedim ailem arkeoloji okursam desteklemeyiz dedi. Sağolsunlar

Bulgaristanda nereden alışveriş yaptınız? Ne zaman gitsem ürünler ya Çin'den ya da Türkiye'den gitme ürünler. Bir dahaki gidişimde ona göre bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…