Mesleğiniz ne, memnun musunuz? Şimdiki aklınız olsa ne olurdunuz?

SaviorAngel1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
205
198
18
Ben yeniden bölüm okumaya karar verdim. Aklımda matematik öğretmenliği var. Siz olsanız ne okurdunuz şimdiki aklınızla

Matematik öğretmeniyim.
Mesleğimi çok seviyorum yaparken de çok mutluyum.
Her koşulda iş buldum açıkçası branş olarak avantajlıydım hep.
KPSS ye hiç girmedim.

Ben 2 kere bölüme başladım bıraktım çeko ve uluslararası ilişkiler okudum bu alanda çalışıyorum diyebilirim. Asıl istediğim bölüm arkeolojiydi. Mezun olunca yönetim bilişim sistemlerine başladım pandemide bıraktım sonra sosyolojiye başladım bu açıktan devam etmedim. psikolojiye yerleştim 1. senede bıraktım. 18 olsaydım net bir şekilde arkeoloji okurdum antropoloji ile çap yapardım ya da kültürel mirası koruma. Yüksek lisans yapardım yurtdışında sanat tarihi okurdum.

yönetici asistanıyım. büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum. şimdiki aklım olsa 1 km bile yanından geçmezdim. dış ticaret ya da yabancı dilimi etkin kullanabileceğim bir alanda daha üst bir pozisyonda çalışmak isterdim. mesleğimden memnun muyum, eh evet diyebilirim. hayatımı kazanıyorum sonuçta bu meslekle

Hukuk okudum

Şimdiki aklım olsa bilgisayar mühendisliği okumak bu alanda bir meslek yapmak isterdim
Ben de bilgisayar mühendisliği okudum. Birkaç gün önce keşke hukuk okusaydım diye düşünüyordum sonra aklıma ülkedeki adaletin geldiği nokta geldi, iyi böyle dedim. Durduk yere ban yemeyelim, tadımız kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…