Neyi şikayet edecem ki beni sevmediğini miBacım Allah seni ateşlerden almış. Sadaka ver. Ayrıca mesleğin de çok güzel. Hiç üzülme. Herkes okuyabilir ama herkesin harcı değil hemşirelik. Evde oturan adamın ahkam kesmesine takılma yani. Acaba anasının bulduğu kız ne iş yapıyormuş. Ben olsam şeytan dürterdi durup durup şikayet ederdim şerefsizi. Mesleğinden olsun da görsün avantajı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesleğim yüzünden terk edildim
- Konu Sahibi Masmavi85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bulmuş anası ona gittiAvantajı mı azmış, bu nasıl bahane ya.. Çok avantajlı birini bulsun o zaman
Ben severek yapıyorum zaten puanlarım yeterli akademidende kadro kovalıyorumBacım Allah seni ateşlerden almış. Sadaka ver. Ayrıca mesleğin de çok güzel. Hiç üzülme. Herkes okuyabilir ama herkesin harcı değil hemşirelik. Evde oturan adamın ahkam kesmesine takılma yani. Acaba anasının bulduğu kız ne iş yapıyormuş. Ben olsam şeytan dürterdi durup durup şikayet ederdim şerefsizi. Mesleğinden olsun da görsün avantajı.
Ne bileyim ben biraz kindarım görevini yapamıyor, öğretmenlik mesleğine uygun olmayan hareketleri var vs diye uğraşırdım ama siz bana uymayın ben erkeklere ekstra gıcığım ondanNeyi şikayet edecem ki beni sevmediğini mi
Umarım daha iyi biri vardır kaderimdeDemek ki daha iyisi gelecek.
Ne yapacaksın anne kuzusunu? Evlensen de kadın sizi rahat bırakmazdı.
Bu kadar demogoji yapmasan mı? Sevgılı olursunuz olur yada olmaz. Senın ilişkinin aılenın senı okutmasıyla ne ılgısı var. Hemde sen çok calıscan o yan gel yat osman gıbı yatacak. İnsan sinir olur. Daha ıyısı olur merak etmeBu kadar emek verip oku atan çalış para kazandığım meslek yüzünden terk edilmek çok zoruma gitti ailen beni ne zorlukla okuttu
Onun iyiliğini gördünüz işte. Başkalarının beyni ile hareket ediyor. Nesi iyi??Umarım daha iyi biri vardır kaderimde
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.895
- 448
Sevinip hayır işleyeceğine üzülüyorsunuz. Ana kuzusu biri size hayatı zindan eder zaten. Annesiyle evlenmiş oluyorsunuz aslında. Miss gibi mesleğiniz var para konusunda da sıkıntı çıkarır böylesi. Tatil gününü hesaplayan neleri hesaplamaz ki. Ben bu insanla hayatımı geleceğimi paylaşıcam, bi yuva kurucam diye düşünmüyor tatil gününü düşünüyor asdghj güldürdü bi taraftan
Ağlanacak haldeyimSevinip hayır işleyeceğine üzülüyorsunuz. Ana kuzusu biri size hayatı zindan eder zaten. Annesiyle evlenmiş oluyorsunuz aslında. Miss gibi mesleğiniz var para konusunda da sıkıntı çıkarır böylesi. Tatil gününü hesaplayan neleri hesaplamaz ki. Ben bu insanla hayatımı geleceğimi paylaşıcam, bi yuva kurucam diye düşünmüyor tatil gününü düşünüyor asdghj güldürdü bi taraftan
İyi falan değil beni terk edip yüz üstü mutlu mesut uykuya dalmıştır şimdi bende gecelere kaldımOnun iyiliğini gördünüz işte. Başkalarının beyni ile hareket ediyor. Nesi iyi??
Mesleğimi beğenmedi ondanBu kadar demogoji yapmasan mı? Sevgılı olursunuz olur yada olmaz. Senın ilişkinin aılenın senı okutmasıyla ne ılgısı var. Hemde sen çok calıscan o yan gel yat osman gıbı yatacak. İnsan sinir olur. Daha ıyısı olur merak etme
- 18 Şubat 2023
- 2.774
- 2.655
- 53
- 34
İyi gecelerAh ah aklım kabul ediyor da kalbim bu gece iyi geceler diyenim bile yok
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.895
- 448
Kalbiniz kırılmıştır haklısınız ama tek taraflı bi sevginiz ve umudunuz olmuş. O yüzden sevinin evlenmeden kurtulmuşsunuz diyorum. Evlenip boşanmak inanın sizi daha çok yıpratırdı. Ve neden ana kuzusu biriyle evlenmek istiyorsunuz ki?İyi falan değil beni terk edip yüz üstü mutlu mesut uykuya dalmıştır şimdi bende gecelere kaldım
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.895
- 448
Mesleğiniz de ne var? Sizin neden özgüveniniz yok? Burada konuyu şu şekilde açmanızı beklerdim '' miss gibi mesleğimi bahane eden ana kuzusundan kurtuldum kızlar '' bence bu olmalıydı. Kendinizi ve mesleğinizi sevin elin adamı yüzünden depresyona girmeyin.Mesleğimi beğenmedi ondan
Meslegını beğenmemek le ılgılı deıl.Baxen olmaz.Mesleğimi beğenmedi ondan
- 18 Aralık 2024
- 238
- 50
- 13
- 18 Aralık 2024
- 238
- 50
- 13
Diyer kız daha cazip gelmiştir cepte tutmuştur ikinizi birden ondan sonra seni bırakıp ona yönelmiştir ve eminim onla da senle konuşurken konuşmuştur..Biliyordu tabi 2 günde değişti bugünde terk etti