• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğim yüzünden terk edildim

Bacım Allah seni ateşlerden almış. Sadaka ver. Ayrıca mesleğin de çok güzel. Hiç üzülme. Herkes okuyabilir ama herkesin harcı değil hemşirelik. Evde oturan adamın ahkam kesmesine takılma yani. Acaba anasının bulduğu kız ne iş yapıyormuş. Ben olsam şeytan dürterdi durup durup şikayet ederdim şerefsizi. Mesleğinden olsun da görsün avantajı.
Neyi şikayet edecem ki beni sevmediğini mi 🥹

Bacım Allah seni ateşlerden almış. Sadaka ver. Ayrıca mesleğin de çok güzel. Hiç üzülme. Herkes okuyabilir ama herkesin harcı değil hemşirelik. Evde oturan adamın ahkam kesmesine takılma yani. Acaba anasının bulduğu kız ne iş yapıyormuş. Ben olsam şeytan dürterdi durup durup şikayet ederdim şerefsizi. Mesleğinden olsun da görsün avantajı.
Ben severek yapıyorum zaten puanlarım yeterli akademidende kadro kovalıyorum 🥹

Bu kadar emek verip oku atan çalış para kazandığım meslek yüzünden terk edilmek çok zoruma gitti ailen beni ne zorlukla okuttu 🥹
Bu kadar demogoji yapmasan mı? Sevgılı olursunuz olur yada olmaz. Senın ilişkinin aılenın senı okutmasıyla ne ılgısı var. Hemde sen çok calıscan o yan gel yat osman gıbı yatacak. İnsan sinir olur. Daha ıyısı olur merak etme

Annesi kız bulduğu için ya da hemşire olduğunuz için terkedildiniz yani? Erkek aekadaş dediğiniz insanın saçma sapan bir insan olmasıyla alakalı değil bu durum?

Sevinip hayır işleyeceğine üzülüyorsunuz. Ana kuzusu biri size hayatı zindan eder zaten. Annesiyle evlenmiş oluyorsunuz aslında. Miss gibi mesleğiniz var para konusunda da sıkıntı çıkarır böylesi. Tatil gününü hesaplayan neleri hesaplamaz ki. Ben bu insanla hayatımı geleceğimi paylaşıcam, bi yuva kurucam diye düşünmüyor tatil gününü düşünüyor asdghj güldürdü bi taraftan

Sevinip hayır işleyeceğine üzülüyorsunuz. Ana kuzusu biri size hayatı zindan eder zaten. Annesiyle evlenmiş oluyorsunuz aslında. Miss gibi mesleğiniz var para konusunda da sıkıntı çıkarır böylesi. Tatil gününü hesaplayan neleri hesaplamaz ki. Ben bu insanla hayatımı geleceğimi paylaşıcam, bi yuva kurucam diye düşünmüyor tatil gününü düşünüyor asdghj güldürdü bi taraftan
Ağlanacak haldeyim

Bu kadar demogoji yapmasan mı? Sevgılı olursunuz olur yada olmaz. Senın ilişkinin aılenın senı okutmasıyla ne ılgısı var. Hemde sen çok calıscan o yan gel yat osman gıbı yatacak. İnsan sinir olur. Daha ıyısı olur merak etme
Mesleğimi beğenmedi ondan

İyi falan değil beni terk edip yüz üstü mutlu mesut uykuya dalmıştır şimdi bende gecelere kaldım
Kalbiniz kırılmıştır haklısınız ama tek taraflı bi sevginiz ve umudunuz olmuş. O yüzden sevinin evlenmeden kurtulmuşsunuz diyorum. Evlenip boşanmak inanın sizi daha çok yıpratırdı. Ve neden ana kuzusu biriyle evlenmek istiyorsunuz ki?

Mesleğimi beğenmedi ondan
Mesleğiniz de ne var? Sizin neden özgüveniniz yok? Burada konuyu şu şekilde açmanızı beklerdim '' miss gibi mesleğimi bahane eden ana kuzusundan kurtuldum kızlar '' bence bu olmalıydı. Kendinizi ve mesleğinizi sevin elin adamı yüzünden depresyona girmeyin.

Allah kurtarmış diyelim :) nice senelerini verip bitirenler var. 6 ay da bu adamın gerçek yüzünü göstermesi gitmesi çok iyi olmuş sen daha iyilerine layıksın ♥️♥️

Back
X