Evet nöbetli çalışıyorum ama işte terk edildim7,8 gün mü?e bayaa avantajlıymış
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesleğim yüzünden terk edildim
- Konu Sahibi Masmavi85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Saflığıma üzüldüm kendime üzüldüm neden doğru bi adam karşıma çıkmadıYok artık, koskoca adam anasının, ablasının ağzına bakarak mı iş yapıyor? Berbat biri, bunun için mi üzülüyorsun sen şimdi? Hem mis gibi mesleğin var, kendine daha uygun birini mutlaka bulursun.
- 10 Mart 2010
- 2.030
- 2.154
- 398
Kendime üzülüyorum hak edecek bi şey yapmadım yine onlar kazandı evlenir yarın ben yalnızımKusura bakmayin ama güldüm. Tatiller uymuyor, avantajin az diye ayrilmak tek bana mi komik geldi. Offff anneyle gobek bagi henuz kesilmemis bir erkek. Annesi oyalanma bosuna deyip cici ogluna yeni kiz bulmus falan. Ve siz buna mi uzuluyorsunuz? Allah akil fikir versin
- 25 Temmuz 2022
- 109
- 672
- 33
- 20
Daha 6 aylık ilişkide bu kadar üzülmek iyi bir şey değil.Bence önünüze bakın.Daha iyi kişiler çıkacaktır eminim karşınızaAma kalbim kırık emek verdim o kadar ona ne zaman doğru bi adam gelir
Ay boşverin o salağı..üzülmeye bile değmezEvet nöbetli çalışıyorum ama işte terk edildim
İnşallah teşekkür ederimDaha 6 aylık ilişkide bu kadar üzülmek iyi bir şey değil.Bence önünüze bakın.Daha iyi kişiler çıkacaktır eminim karşınıza
- 10 Mart 2010
- 2.030
- 2.154
- 398
Kendinize niye uzuluyorsunuz, kurtulmussunuz ne guzel. Cocuk sevindirin, hayir isleyin. Burada hergun es ve ailesi hakkinda konu aciliyor. Kendi iradesi olmayan, anasinin buldugu kiza hemen kosan adamdan koca mi olur. Kaldi ki evlenmek zorunda misiniz? 35 yasinda evlendim. Son 2 yili yalniz yasadim. Tadi damagimda kaldi derler ya oyleyim. Yapilacak okadar sey varken yalniz hissetmek neden? Sosyallesin, gezin, tatillere cikin, workshoplara katilin, konserlere gidin. Tamam sevdigin adamla evlenmek sahane birsey ama daha bu aksam marketten gelince posetleri bosaltmadi diye kavga ettim. Bekarlik cidden sultanlik.Kendime üzülüyorum hak edecek bi şey yapmadım yine onlar kazandı evlenir yarın ben yalnızım
- 28 Eylül 2024
- 1.070
- 2.737
- 48
- 30
Bana biraz bahane uyduruyor gibi geldi. Bu arada bu tarz bir durum için nasıl başkasına güveneceğizi düşünüp karalar bağlamayın. İnsanlar neler neler yaşıyor.mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Bahane tabi net bi sebep sunamadı hiç sevmemiş beni yalan dolanBana biraz bahane uyduruyor gibi geldi. Bu arada bu tarz bir durum için nasıl başkasına güveneceğizi düşünüp karalar bağlamayın. İnsanlar neler neler yaşıyor.
Annesinin sözüyle hareket eden biri için mi bu yakınmalarınız.
Kurtulduğunuza sevinin, yolunuza bakın.
Kesinlikle kurtulmuşsunuz çok şanslısınız Allah’a bol bol şükredinBöyle biriyle sadece 6 ay geçirdiğiniz için çook şanslısınız. Bundan sonra Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ah ah aklım kabul ediyor da kalbim bu gece iyi geceler diyenim bile yokKesinlikle kurtulmuşsunuz çok şanslısınız Allah’a bol bol şükredin
- 25 Aralık 2024
- 112
- 134
- 18
- 32
Annesi anacı erkekten muzdarip bi kızım zaten ama şuan şok içindeyim sanırımNe şanslı kızsın bi bilsen.
Neler unutulmadi ki doğaldır böyle olması çok yeni henüz biraz zaman geçsin çok iyi olacaksın rabbim değer kıymet verenle karşılaştırsın sakın geçmişte yaşama takılı kalma çok pişman olursun mis gibi mesleğini eline almışsın kimseye muthaç değilsin kendine bol bol yatırım yap bakım yap gez toz eğlen hayata ve bu tarz insanlara nispet yaparcasınaAh ah aklım kabul ediyor da kalbim bu gece iyi geceler diyenim bile yok
İnşallah iyi olcam yapacak bi şey yok bitti artıkNeler unutulmadi ki doğaldır böyle olması çok yeni henüz biraz zaman geçsin çok iyi olacaksın rabbim değer kıymet verenle karşılaştırsın sakın geçmişte yaşama takılı kalma çok pişman olursun mis gibi mesleğini eline almışsın kimseye muthaç değilsin kendine bol bol yatırım yap bakım yap gez toz eğlen hayata ve bu tarz insanlara nispet yaparcasına
Bacım Allah seni ateşlerden almış. Sadaka ver. Ayrıca mesleğin de çok güzel. Hiç üzülme. Herkes okuyabilir ama herkesin harcı değil hemşirelik. Evde oturan adamın ahkam kesmesine takılma yani. Acaba anasının bulduğu kız ne iş yapıyormuş. Ben olsam şeytan dürterdi durup durup şikayet ederdim şerefsizi. Mesleğinden olsun da görsün avantajı.
- 27 Ağustos 2022
- 4.631
- 7.804
- 88
- 24 Aralık 2024
- 33
- 3
- 1
- 34
Kadın öğrenmen adam hemşire olsaysı olurdu diğer türlü bana da saçma geliyor sen gece çalışıyorsun yeri geliyor resmi tatilde yaz tatili derken kocan evde hele böyle koca her tatilde annesinin dizinin dibinde biter. En başta da biliyordu sonuçta kurtulduğuna şükret memur kızsın biri gider bini gelir