• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğim yüzünden terk edildim

Yok artık, koskoca adam anasının, ablasının ağzına bakarak mı iş yapıyor? Berbat biri, bunun için mi üzülüyorsun sen şimdi? Hem mis gibi mesleğin var, kendine daha uygun birini mutlaka bulursun.
Saflığıma üzüldüm kendime üzüldüm neden doğru bi adam karşıma çıkmadı

Kusura bakmayin ama güldüm. Tatiller uymuyor, avantajin az diye ayrilmak tek bana mi komik geldi. Offff anneyle gobek bagi henuz kesilmemis bir erkek. Annesi oyalanma bosuna deyip cici ogluna yeni kiz bulmus falan. Ve siz buna mi uzuluyorsunuz? Allah akil fikir versin

Kusura bakmayin ama güldüm. Tatiller uymuyor, avantajin az diye ayrilmak tek bana mi komik geldi. Offff anneyle gobek bagi henuz kesilmemis bir erkek. Annesi oyalanma bosuna deyip cici ogluna yeni kiz bulmus falan. Ve siz buna mi uzuluyorsunuz? Allah akil fikir versin
Kendime üzülüyorum hak edecek bi şey yapmadım yine onlar kazandı evlenir yarın ben yalnızım

Kendime üzülüyorum hak edecek bi şey yapmadım yine onlar kazandı evlenir yarın ben yalnızım
Kendinize niye uzuluyorsunuz, kurtulmussunuz ne guzel. Cocuk sevindirin, hayir isleyin. Burada hergun es ve ailesi hakkinda konu aciliyor. Kendi iradesi olmayan, anasinin buldugu kiza hemen kosan adamdan koca mi olur. Kaldi ki evlenmek zorunda misiniz? 35 yasinda evlendim. Son 2 yili yalniz yasadim. Tadi damagimda kaldi derler ya oyleyim. Yapilacak okadar sey varken yalniz hissetmek neden? Sosyallesin, gezin, tatillere cikin, workshoplara katilin, konserlere gidin. Tamam sevdigin adamla evlenmek sahane birsey ama daha bu aksam marketten gelince posetleri bosaltmadi diye kavga ettim. Bekarlik cidden sultanlik.

mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Bana biraz bahane uyduruyor gibi geldi. Bu arada bu tarz bir durum için nasıl başkasına güveneceğizi düşünüp karalar bağlamayın. İnsanlar neler neler yaşıyor.

Ah ah aklım kabul ediyor da kalbim 🥹 bu gece iyi geceler diyenim bile yok
Neler unutulmadi ki doğaldır böyle olması çok yeni henüz biraz zaman geçsin çok iyi olacaksın rabbim değer kıymet verenle karşılaştırsın sakın geçmişte yaşama takılı kalma çok pişman olursun mis gibi mesleğini eline almışsın kimseye muthaç değilsin kendine bol bol yatırım yap bakım yap gez toz eğlen hayata ve bu tarz insanlara nispet yaparcasına 😉

Neler unutulmadi ki doğaldır böyle olması çok yeni henüz biraz zaman geçsin çok iyi olacaksın rabbim değer kıymet verenle karşılaştırsın sakın geçmişte yaşama takılı kalma çok pişman olursun mis gibi mesleğini eline almışsın kimseye muthaç değilsin kendine bol bol yatırım yap bakım yap gez toz eğlen hayata ve bu tarz insanlara nispet yaparcasına 😉
İnşallah iyi olcam yapacak bi şey yok bitti artık

Bacım Allah seni ateşlerden almış. Sadaka ver. Ayrıca mesleğin de çok güzel. Hiç üzülme. Herkes okuyabilir ama herkesin harcı değil hemşirelik. Evde oturan adamın ahkam kesmesine takılma yani. Acaba anasının bulduğu kız ne iş yapıyormuş. Ben olsam şeytan dürterdi durup durup şikayet ederdim şerefsizi. Mesleğinden olsun da görsün avantajı.

Kadın öğrenmen adam hemşire olsaysı olurdu diğer türlü bana da saçma geliyor sen gece çalışıyorsun yeri geliyor resmi tatilde yaz tatili derken kocan evde hele böyle koca her tatilde annesinin dizinin dibinde biter. En başta da biliyordu sonuçta kurtulduğuna şükret memur kızsın biri gider bini gelir

Back
X