- 13 Mayıs 2011
- 3.939
- 3.653
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an duygusal bosluktasın o yüzden böyle üzülüyorsun ilerde hiç umrunda bile olmayacak emin ol seven insan herşeyiyle sever seni gerçekten sevmiyormus demek ki yoksa sevdiği kız dururken annesinin bulduğu kızı seçmezdi ya da çok anneci biri annesi ne derse onu yapıp seçiyor her iki ihtimalde de mutlu olamazdın emin ol seni sevmeyen bir insanla evlenmek veya anneci bir insanla evlenmek çok büyük hatta olurdu hayatını zindana çevirirlerdi o yüzden erkenden kurtuldugun için sevinmelisin hiç umrunda olmasın zaman herseyin ilacı cnm zamanla içindeki acı da gecicek yeni insanlarla da tanisacaksin karşına seni çok seven biri de çıkar boşver değmez böyle biri için üzülmeyeBu kadar emek verip oku atan çalış para kazandığım meslek yüzünden terk edilmek çok zoruma gitti ailen beni ne zorlukla okuttu
Aslında onun da bir mantığı varmış olabilir yenisine sağlık deyip yola devam demekki kısmetinizde yokmuş derdine yansın diyelimmesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Yaşınızı niye doğru yapmazsınız bilmem.konuları yorumlama açısından çok önemli.26 yaş
yok 26
Yoo gerçekten ana kuzusu oluyorlar.Adam niye annesi için terk etsin sizi ? Ayrılmak için bahane arıyormuş; daha uyumlu olduğu başka biriyle tanışmış, tercihini diğer kadından yana kullanmış.
Evleneceği kız evde oturuyordur bir de.bu sefer de paran yok der bu hanzo.Dedi evet mantık düşününce çok güzelsin beceriklisin ama tatil yok falan diye saydı
Eee isteyen doktorlar vardı demişsin.ne bu umutsuzluk o zaman?26 yaşımdayım ama ilk defa birini böyle sevdim yapaylanız kaldım şimdi ben onun gibi iş çevirip kimseyi bulmadımki
Kız kınalar yak bayram et kendine. Ana sözüne bakan birinden kurtulmuşsun işte. Yaz tatillerinde seni sinir küpü yaaprdı bu, sen çalışırken anaşının dizi dibine gider oradan laf sokardı sana.mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
6 ayda görmüşsün gerçek yüzünü iki rekat şükür namazı kılmesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
6 ay için fazla abartmıyor musun?Ben sadık oldum kimseyle görüşmedim ona güvendim hep ben Napacam şimdi
Yemeğine kadar yapmışlığım vardırEmeklerime üzülüyorum derken ne emeği altını mı bezledin mamasını mı verdin koca adamın emek ne yani
Çok teşekkür ederim önüme bakmaktan başka çare yokBen kadın öğretmen olarak erkek öğretmenleri hiç beğenmiyorum seni Allah kurtarmış kuzum üzülme yoluna bak.
Dedi evet mantık düşününce çok güzelsin beceriklisin ama tatil yok falan diye saydı
Anlaşılan sadece siz sevmişsiniz.mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Çok teşekkür ederim ben mesleğimi seviyorum zaten iyiki hemşireyim aldığım dualar beddua yerine mi geçiyor anlamadım bi erkeklerden gülmedimtatillerimiz denk gelmiyor mu dedi
kendisi senenin 3 ayında yattığı için mi dedi bunu
bence öğretmenlik kadınlara daha uygun bir meslek. gerçekten 3 ay evde yatan erkekten koca mı olur arkadaşlar
erkek dediğin sabah kalkar gider
sen o yazın sıcağında nöbetlerle, insanların canıyla uğraşa uğraşa yorulacaksın herif evde 3 ay yatacak böyle şey mi olur
anası doldurmuştur o da salak olduğu için bu dolduruşa gelmiştir
bu kız sürekli çalışacak eve de sana da bakamaz demiştir anası
kurtulduğuna sevin bence böyle bir embesilden
senin mesleğine kurban olsunlar tüm sağlık çalışanlarımızı güzel kalplerinden öpüyorum, hepsine selam olsun
sağlıkçılarımız olmasaydı biz o pandeminin afedersiniz ama n.h üstesinden gelirdik