• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğim yüzünden terk edildim

Meslek ile alakası yok. Adam karaktersizmiş. Anasının dibinde otursun dursun. Allah kurtarmış. Sizde bir doktor bulursunuz, yıllar sonra son model arabayla yanından geçersiniz, olur biter 😂 şaka bir yana Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🤲
Ah ablam isteyen doktorları hiç bakmadan bu adama güvendim elimin tersiyle ittim şimdi kaldım bir başıma

Ya hiç üzülünecek bir şey göremedim ben, zaten ayrılma sebebi o kadar salakça ki ciddiye alamıyorum bu adamı. Sen bir de arkasından mı üzüleceksin... Bir de şu emek verdim, başka fırsatlar kaçırdım kafasından çıkar mısınız ya... Ne gerek var ya 5 para etmez

Aman ya, 26 yaşında, 6 aylık bir ilişki için neyin dramı bu? Bence anne işi falan değil bu, adam zaten mantık evliliği yapmak istiyormuş ve muhtemelen başka birini bulmuş.
26 yaşımdayım ama ilk defa birini böyle sevdim yapaylanız kaldım şimdi ben onun gibi iş çevirip kimseyi bulmadımki 😓

Ya hiç üzülünecek bir şey göremedim ben, zaten ayrılma sebebi o kadar salakça ki ciddiye alamıyorum bu adamı. Sen bir de arkasından mı üzüleceksin... Bir de şu emek verdim, başka fırsatlar kaçırdım kafasından çıkar mısınız ya... Ne gerek var ya 5 para etmez
Sanki gelen nasıl olacak beni iyiler bulmuyor hep böyle erkekler

Uyduruyor be güzelim, boşver adam baştan belli etmiş kendini. Üzüldüğüne değmez.
2 gün önce çok iyiydik sonra ablası bana istek attı bi anda sonra geri sildi adımı öğrenip atmış fotomu görünce açık kafası kapalı olsun demişler

2 gün önce çok iyiydik sonra ablası bana istek attı bi anda sonra geri sildi adımı öğrenip atmış fotomu görünce açık kafası kapalı olsun demişler
Yok artık, koskoca adam anasının, ablasının ağzına bakarak mı iş yapıyor? Berbat biri, bunun için mi üzülüyorsun sen şimdi? Hem mis gibi mesleğin var, kendine daha uygun birini mutlaka bulursun.

Back
X