Ah ablam isteyen doktorları hiç bakmadan bu adama güvendim elimin tersiyle ittim şimdi kaldım bir başımaMeslek ile alakası yok. Adam karaktersizmiş. Anasının dibinde otursun dursun. Allah kurtarmış. Sizde bir doktor bulursunuz, yıllar sonra son model arabayla yanından geçersiniz, olur biter şaka bir yana Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesleğim yüzünden terk edildim
- Konu Sahibi Masmavi85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Güvenip evlenirdim bu salaklıkla ben ona26 yaşında da bu kadar manasız sebeple terk eden adama üzülmezsin, iyi olmuş baştan bitirdiği. Ayılmayıp evlendiğini düşün bir de felaket olurdu
Sevmiştim inanmıştım ona26 yaşında da bu kadar manasız sebeple terk eden adama üzülmezsin, iyi olmuş baştan bitirdiği. Ayılmayıp evlendiğini düşün bir de felaket olurdu
- 14 Haziran 2023
- 7.001
- 22.152
- 268
- 33
Kız 6 ayda ne sevgisi, beğenme hoşlanmadır o, geçerSevmiştim inanmıştım ona
Hemşireyi napacan diyen iş arkadaşlarınada gidip iş yerinde mutlu olun demek istiyorumBende öğretmenim,sizinle aynı fikirdeyim,idareci falan olursa ancak..
Eşimin asla öğretmen olmasını istemezdim.
Erkek dediğin sabah işe gider:))
Geçecek inşallah ama güvenim kalmadı kimseye ben kimseye güvenip güvenli bi ilişkim olamayacak mıKız 6 ayda ne sevgisi, beğenme hoşlanmadır o, geçer
- 18 Şubat 2018
- 12.113
- 2
- 54.268
- 598
- 44
Evet annesi bulmuşAman ya, 26 yaşında, 6 aylık bir ilişki için neyin dramı bu? Bence anne işi falan değil bu, adam zaten mantık evliliği yapmak istiyormuş ve muhtemelen başka birini bulmuş.
- 3 Eylül 2010
- 1.045
- 2.385
- 333
26 yaşımdayım ama ilk defa birini böyle sevdim yapaylanız kaldım şimdi ben onun gibi iş çevirip kimseyi bulmadımkiAman ya, 26 yaşında, 6 aylık bir ilişki için neyin dramı bu? Bence anne işi falan değil bu, adam zaten mantık evliliği yapmak istiyormuş ve muhtemelen başka birini bulmuş.
- 18 Şubat 2018
- 12.113
- 2
- 54.268
- 598
- 44
Uyduruyor be güzelim, boşver adam baştan belli etmiş kendini. Üzüldüğüne değmez.Evet annesi bulmuş
Sanki gelen nasıl olacak beni iyiler bulmuyor hep böyle erkeklerYa hiç üzülünecek bir şey göremedim ben, zaten ayrılma sebebi o kadar salakça ki ciddiye alamıyorum bu adamı. Sen bir de arkasından mı üzüleceksin... Bir de şu emek verdim, başka fırsatlar kaçırdım kafasından çıkar mısınız ya... Ne gerek var ya 5 para etmez
2 gün önce çok iyiydik sonra ablası bana istek attı bi anda sonra geri sildi adımı öğrenip atmış fotomu görünce açık kafası kapalı olsun demişlerUyduruyor be güzelim, boşver adam baştan belli etmiş kendini. Üzüldüğüne değmez.
Devlette ayda 7 8 gün gittiğim işim var çok şükürÖzelde mi hemşiresiniz ?ondan mı avantajın az dedi acaba ?
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı sayenizdeKonu başlığını okuyunca sırf mesleğinizi merak ettiğimden girdim, ne saçma. Gönlü olmayanın bahanesi olurmuş boşverin yolunuza bakın.
7,8 gün mü?e bayaa avantajlıymışDevlette ayda 7 8 gün gittiğim işim var çok şükür
- 18 Şubat 2018
- 12.113
- 2
- 54.268
- 598
- 44
Yok artık, koskoca adam anasının, ablasının ağzına bakarak mı iş yapıyor? Berbat biri, bunun için mi üzülüyorsun sen şimdi? Hem mis gibi mesleğin var, kendine daha uygun birini mutlaka bulursun.2 gün önce çok iyiydik sonra ablası bana istek attı bi anda sonra geri sildi adımı öğrenip atmış fotomu görünce açık kafası kapalı olsun demişler