Hiç kırık olmasın.Daha ileride olsaydı daha kırılırdınız.çok kalbim kırık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesleğim yüzünden terk edildim
- Konu Sahibi Masmavi85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende aynı şeyi dedim mesleğimi biliyordun dedim oturur diye bekledim olmadı dedi öperken severken ayrılma düşüncenle neden beni kullandın dedimİliskiye başlarken aklı neredeymis? Allah yüzüne bakmışta ayrılmış. Otur sadaka ver seni bankamatik olarak görmüş. Cidden bı gariban sevindir evlensen de anasının lafına bakan birini bosardin zaten
- 22 Eylül 2012
- 1.418
- 1.885
- 333
Sevmiştim güvenmiştim gerçek gibiydi bi anda bitti annesi ablası yaptıMeslek bahane... Sevince nelere katlanıyor neler aşılıyor. Şunu bir sonraki ilişkinizde unutmayın. Seven insan için aldatma vs hariç asla ayrılık sebebi yoktur. Vakit kaybetmediğinize sevinin
Ben rahat gelmişim yakınlaşmaya izin vermezsem öyle evlilik düşünürmüşMeslek bahane... Sevince nelere katlanıyor neler aşılıyor. Şunu bir sonraki ilişkinizde unutmayın. Seven insan için aldatma vs hariç asla ayrılık sebebi yoktur. Vakit kaybetmediğinize sevinin
- 25 Ağustos 2014
- 20.395
- 48.330
- 798
Çok negatif ve yorucu bi bakış açın var.Umarım bulabilirim bende bir gün gerçek aşk herkesede yok dedim küçük hastanede çalışıyorum nerden kimle tanışcaksam
Ben sadık oldum kimseyle görüşmedim ona güvendim hep ben Napacam şimdi
26 yaşındasınız, ilişki 6 aylık bu neyin dramı adamı 20 sene beklemiş gibi konuşmayın
Yolunuza bakıp, hayatınızı yaşayacaksınız
Flörtün anlamı budur zaten, uymuyorsa yollar ayrılır bunda bu kadar yıkılacak ne var
Gencecik insansınız şu düşünceniz çok saçma
Flört değil gayet sevgiliydik26 yaşındasınız, ilişki 6 aylık bu neyin dramı adamı 20 sene beklemiş gibi konuşmayın
Yolunuza bakıp, hayatınızı yaşayacaksınız
Flörtün anlamı budur zaten, uymuyorsa yollar ayrılır bunda bu kadar yıkılacak ne var
Gencecik insansınız şu düşünceniz çok saçma
Sevmemiş hiç beni ayrı .Flört değil gayet sevgiliydik
Boşver bizim camiada onları sevmez zaten cimridir çoğu. Dipnot.herkes üstüne alinmasinBende aynı şeyi dedim mesleğimi biliyordun dedim oturur diye bekledim olmadı dedi öperken severken ayrılma düşüncenle neden beni kullandın dedim
Boşvercem canım aynen yapacak bi şey yok gittiği yerde mutlu olsunBoşver bizim camiada onları sevmez zaten cimridir çoğu. Dipnot.herkes üstüne alinmasin
Hiç sevilmemiş olmak belkidr bu kadar canımı yaktıSevmemiş hiç beni ayrı .
Çevreme açıklayamadım içşn burda anlattım ben seviyodum güvenmiştim 6 ay 6 sene fark ediyor muAllah çevrenize sabır versin diyorum. Alt tarafı 6 aylık ilişkiden dram çıkardınız miy miy herkesin içi kıyıldı.
- 22 Şubat 2019
- 157
- 420
- 103
- 27
Adam seni istememiş zaten kuyruk acından gelmiş burda öğretmenler yatıyor iması yapıyosun bence de git doktor bul nöbet tutmaktan birbirinizi göremezsiniz öylesi daha iyi senin içinBende bu saatten sonra öğretmen istemiyorum fazla rahatlar yatmaktan bana sarmasın sonra
Evet istemedi ben istedi demiyorumAdam seni istememiş zaten kuyruk acından gelmiş burda öğretmenler yatıyor iması yapıyosun bence de git doktor bul nöbet tutmaktan birbirinizi göremezsiniz öylesi daha iyi senin için