Çok gerçek gibiydi her şey çok şaşkınımYoluna bakacaksın napacaksın başka. Millet 20 yıllık eşinden ayrılıyor. 6 aylık ilişki için ne bu karalar bağlamak. Erken yüzünü göstermiş sevinmen gerek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesleğim yüzünden terk edildim
- Konu Sahibi Masmavi85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2010
- 1.045
- 2.385
- 333
2 gün önce bana ölüp 2 günde olması çok garibime gittiBu seçim meselesi değil ki. İlişkinizde siz de bir şeyleri eksik bulup, bitirmek isteyebilirsiniz.
Dedi evet mantık düşününce çok güzelsin beceriklisin ama tatil yok falan diye saydı"Avantajın az" Dedi mi gerçekten?
Biliyordu tabi 2 günde değişti bugünde terk ettiİlişkiye başlarken bilmiyor muydu bunları? İyi ki ayrılmışsınız. Aldatılacağınıza eminim ama ispatlamayam.
- 11 Şubat 2023
- 9.715
- 1
- 21.221
- 268
Mesleğin bahanesi olmuş seni hiç sevmemiş , 6 ayda bir erkeğe Leyla olmamissindir merak etme kendinden ödün verme kırmızı çizgilerin olsun hayatına birini aldığında 1 yıl dolana kadar kaptırma kendini.mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
- 29 Ocak 2021
- 1.564
- 4.450
- 83
Evlenmeden ne olduğunu görmüş oldunuz, şanslısınız.Biliyordu tabi 2 günde değişti bugünde terk etti
Namusumla
Çok şükür şanslıyım silmeye gidiyorum her yerden şimdiEvlenmeden ne olduğunu görmüş oldunuz, şanslısınız.
- 7 Kasım 2023
- 1.792
- 3.040
- 53
- 41
- 11 Nisan 2019
- 1.287
- 3.494
- 133
- 4 Mart 2012
- 14.911
- 34.413
- 798
Kaç yıllık?çok kalbim kırık
- 25 Eylül 2011
- 7.428
- 11.146
- 498
Bende öğretmenim,sizinle aynı fikirdeyim,idareci falan olursa ancak..Bir öğretmen olarak tavsiyem, eğer çalışkanlığından %90 falan emin değilseniz erkek öğretmenle evlenilmez. Bence saat olarak bu kadar az çalışmak erkeklerin fıtratına uygun değil.
Düşünsenize siz işteniz, eşiniz sürekli evde. Bence korkunç. (İstisnai durumlar elbette vardır)
Eşimin asla öğretmen olmasını istemezdim.
Erkek dediğin sabah işe gider:))
- 14 Haziran 2023
- 7.001
- 22.153
- 268
- 33
mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
26 yaşında da bu kadar manasız sebeple terk eden adama üzülmezsin, iyi olmuş baştan bitirdiği. Ayılmayıp evlendiğini düşün bir de felaket olurdu26 yaş
yok 26
Yanımda o kadar gerçek gibiydiki her şey inanmıştımBu adam sizi hiç sevmemiş. Sevseydi meslek filan görmezdi gözü. Oyuncu, yalan dolan bir insandan kurtulmuşsunuz. Mutlaka birine bir iyilik yaptınız. Bu da mükafatı üstüne güzel bir ders. Alın dersinizi yolunuza bakın.
- 4 Mart 2012
- 14.911
- 34.413
- 798
6 ayda ne emek verdiniz acaba merak ettim?Ama kalbim kırık emek verdim o kadar ona ne zaman doğru bi adam gelir