• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğim yüzünden terk edildim

mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Mesleğin bahanesi olmuş seni hiç sevmemiş , 6 ayda bir erkeğe Leyla olmamissindir merak etme kendinden ödün verme kırmızı çizgilerin olsun hayatına birini aldığında 1 yıl dolana kadar kaptırma kendini.

Bir öğretmen olarak tavsiyem, eğer çalışkanlığından %90 falan emin değilseniz erkek öğretmenle evlenilmez. Bence saat olarak bu kadar az çalışmak erkeklerin fıtratına uygun değil.
Düşünsenize siz işteniz, eşiniz sürekli evde. Bence korkunç. (İstisnai durumlar elbette vardır)
Bende öğretmenim,sizinle aynı fikirdeyim,idareci falan olursa ancak..
Eşimin asla öğretmen olmasını istemezdim.
Erkek dediğin sabah işe gider:))

mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
26 yaşında da bu kadar manasız sebeple terk eden adama üzülmezsin, iyi olmuş baştan bitirdiği. Ayılmayıp evlendiğini düşün bir de felaket olurdu

Back
X