• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesleğim yüzünden terk edildim

Bence hiç bişey kaybetmemişsiniz.
Öğretmen eşi olanlardan özür dilerim - ama erkek öğretmenler bana aşırı vizyonsuz geliyor. Zaten çoğunun saç sakal karışmış, salmış gibiler. Hiç mesleklerine yakışır saygın bir profil çizemiyorlar. - işini severek yapan kaliteli öğretmenleri tenzih ederim tabii. Hele kimisi var köy okullarını o çocuklar için cennete çeviriyorlar resmen. Değme özel okullarda gösterilmeyen ilgiyi gösteriyorlar.
Geneli ise bozmuş durumda özellikle işlerinde yıllanmış olanlar... 20 yıl önceki öğretmenlerin kalitesi kalmadı maalesef.

26 yaşımdayım ama ilk defa birini böyle sevdim yapaylanız kaldım şimdi ben onun gibi iş çevirip kimseyi bulmadımki 😓
Ay sen de 56 yaşındaymışsın gibi...
Daha kimler çıkar karşına. Aşk falan değil bu. Aşk olsaydı bu kadar matematik hesabına mı girilirdi. Yok senin mesai saatin daha fazla, tatilin az vs. Sanki kendi okadar tatili Milano Barcelona gezecek hasbam. Gidip anasının köyünde vakit öldürecek 😂

mesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Bir öğretmen olarak sana kurtuldun sevin diyorum yenisini bulursun aşkım değerini bilemeyen utansın ayrıca bırak o kaynana adayı zaten iyiki olmamiş

Ay sen de 56 yaşındaymışsın gibi...
Daha kimler çıkar karşına. Aşk falan değil bu. Aşk olsaydı bu kadar matematik hesabına mı girilirdi. Yok senin mesai saatin daha fazla, tatilin az vs. Sanki kendi okadar tatili Milano Barcelona gezecek hasbam. Gidip anasının köyünde vakit öldürecek 😂
Aynen köyde yaşıyor anası

Saçmalama istersen sadaka ver böyle birinden kurtulduğun için. 6 aylık ilişkiyi çabuk unutursun korkma üzülme yok yere

Öğretmenlerin hemşireyi bırak napacan diye doldurması şeytan yarın git bas diyor okulu
Sen yanlış yere odaklanmış durumdasın bu kişi zaten onun bunun anasının lafına bakan birisi zaten hayır geşmezdi bundan . Meslek bahane olmuş inan bu karakterde birisi pilot bile olsa evlenme derdik

Sen yanlış yere odaklanmış durumdasın bu kişi zaten onun bunun anasının lafına bakan birisi zaten hayır geşmezdi bundan . Meslek bahane olmuş inan bu karakterde birisi pilot bile olsa evlenme derdik
Evet öyle ben şuan mantık evresine geçemedim sildim her yerden de anasının bulduğuyla mutlu olsun

Yüreğim şokta şuan 2 gün önce güya bana aşıktı
Hiç şok olacak bir şey yok erkekler böyle tecrübe bunlar hep insana yani hemsiresin hastanede ne şoklar görüyorsun insanlar canıyla uğraşıyor mesleğe göre eş seçen embesil bir erkek için hiçte üzülecek halin olmasın lütfen

Mantık dışı geldi hemşirelik mesleği yüzünden bırakılmanız.
Eğer nöbet usulü çalışıyorsanız zaten haftanın 3 4 günü hatta daha az işe gidiyorsunuz. Memursanız yeşil pasaportu var, maaşı iyi daha ne olsun.
Bence ayrılmak için bahane uydurmuş gibi.
Hiç üzülme, hayatını yaşa

Terk edildim zaten geçen aylarda öğretmen odasında arkadaşları hemşireyi napacan diye darlamışlardı ağzından kaçırmiştı 2 gün önce ölen adam bana bugün yüz üstü terk etti
Eden bulur üzülme. Başkalarının akli ile hareket edenden kimseye hayır gelmez bacim.

Ben sadık oldum kimseyle görüşmedim ona güvendim hep ben Napacam şimdi
oofff şu ben napcam lafına ayar oluyorum
annemin bi lafı vardır ' kör kuyuya mı düştün de çaresizsin'
önüne bakacaksın tatlım ne yapacaksın başka oturup arkasından ağıtlar yapıp gelecek mi diye falcı falcı dolaşmyacaksın bu kadar net

Öğretmenlerin hemşireyi bırak napacan diye doldurması şeytan yarın git bas diyor okulu
Siz boşverin onu bunu karşınızdaki adam karaktersizmiş. zaten birini arıyormuş o arada güzel bir kadınla vakit geçireyim demiş. Size oynamış. Burda ne annesi ne arkadaşları suçlu. Adamın gönlü yokmuş yenisini duyunca hemen gitmiş. Yeniyi de beğenmezse gelir geri merak etmeyin. Karakter yoksunu birinden herşey beklenir.

Back