• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba eşim boşanmak istiyor yardımcı olun

tamam ben de onu diyorum işte ahahahahahaha az önce de o yaştaki çocuk ne dediğini bilmez diyordun kardeşim nasıl olacak böyle ahahahah
Ayy üzerinde ölmek istediğiniz tepe bu mu gerçekten? Cocuk manitacılık işlerini bilerek ya da bilmeyerek söylemiş ne fark eder. Kaldı ki bunların hepsi birer tablet kid, nerde mala davara faydası olmayan mesele varsa hepsini bilirler

Kadıncağız pasif agresif kocası yüzünden paniklemiş belli ki, karşınızdaki kisi böyle bir ruh halindeyken iki üç imalı soru sorarak ya da laflarını cımbızla çekerek "hihihi yakaladım şimdi senii" diye sherlockculuk oynamaya gerçekten gerek var mı

O yaştaki çocuklar sürekli duyduğu şeyleri de söyler ama değil mi? Zaten ilk kopukluk orada çocuk neler duyuyor neler izliyor ya da hangi konuşmalara şahit oluyor öncelikle bunu sorgulamak lazım, aklı başında bir insan böyle bir konu yüzünden eşinden ayrılmaya kalkmaz diğer kopuklukta burada, eşinden emin olan aklı başında biri böyle bir konu yüzünden eşini engeller ayrılmak ister mi sizce? Başka bir sorun yoksa şayet. Buradaki çoğu üye de bunları sorgulamış zaten her normal insan gibi, ama o yaştaki bir çocuğun aklına böyle bir şey gelmesi size normal geliyorsa bence siz sorgulayın kendinizi.

O yaştaki çocuğun öyle konuşması bana gayette normal geliyor. Çocuklar gördüğü şeyleri yada duyduğu her şeyi doğru anlatmaz. Çocukların her dediğine inanıyorsanız işiniz var.
Konu sahibinin eşi ise normal birimi değil mi bilemem, ama belki ki bahane arıyor. Adam eline fırsat geçmişken hem bir süre kafasını dinlemek istiyor hemde konu sahibini bu olay üzerinden kendince terbiye etmeye çalışıyor gibi. Kısaca adam,burası benim evim, canım isterse seni evden kova bilirim ona göre davran demek istiyor karısına.

Sadece çok düşkün ve çok kıskanç
İkide bir bunu yazmışsın. Düşkün olan adam bir veledin lafı ile boşanma kararı almaz. Senin kocan düşkün değil anlıyor musun. Boşanmak için bahane aramış. Kıskanç olan adam aslını astarını araştırır. Bakayım kimmiş bu sevgililer der. Sanki herif bir şey olsun da ben de bunu def edeyim havasına girmiş.

Bu arada benim kocam bana böyle yapsa ben ona boşanma davası açarım. Belli ki aklı melekeleri yerinde değil. Genç yaşında girdiğin saçma sapan duruma bak. Doğacak olan çocuğuna üzüldüm. İnsan ana babasını secemiyor.

Bakın 7 yaşında bir çocuk asla böyle bir şey yapmaz eltimin komşusunun damadının kayınçosunun uzaktan bir akrabasının 7 yaşında bir yeğeni var ordan biliyorum. Bayılıyorum ya şöyle keskin bilgilere

Araya büyükler girip bir konuşsun çok üzülüp strese girmeyin hamileymişsiniz birde bebeği düşünün

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz
Kusura bakmayın ama komik yani 7 yaşındaki cocuk saçmalamış yanlış tqbi ama eşinizin 7 yaşındaki cocuğun söylediği şeye inanması çok garip. Bana bahane gibi geldi ..

Kardeşim bunu annem ile babama da yaptı babam ile annem 3. Gün bile konuşmadı küçücük çocuk ne dediğini bile bilmez
Saçmalamayın. Nasıl bu çocuk bunları akıl edip söylüyor. Ya izlediği yada duyduğu şeylerden etkileniyordur. Anne babanızın ayrılık noktasına gelmesine sebep olmuş,anne babanız çekip konuşmadı mı bu çocukla? Hala yapabiliyor aynısını.
Oğlum 7 yaşına girecek yazın,aklına gelmez yani böyle şeyler uydurmak.
Öte yandan anne babanız yine devreye girip eşinize diyemiyor mu bize de yaptı aynısını,yalan söyleme huyu var inanma diye.
Çok saçma yani konu,nereden tutsam elimde kalıyor.

Ay bu nasıl çocukmuş dövesim geldi o yaşta konuştuğu lafa bak 🙄
Hiç şaşırmadım, 4 yaşında kız çocuğu yiğenim var. Annesi o ben 3 müz tüm gün takıldık parka gittik geldık. Dizide duyduğu karakteri (erkek adı mahir) eve gelmiş gibi akşam babasına anlattı. Baba şok. Bız şok

Hiç şaşırmadım, 4 yaşında kız çocuğu yiğenim var. Annesi o ben 3 müz tüm gün takıldık parka gittik geldık. Dizide duyduğu karakteri (erkek adı mahir) eve gelmiş gibi akşam babasına anlattı. Baba şok. Bız şok
Ay tövbe bismillah 😶 ama çocuk işte deyip gecmek lazım diyeceğim de akıllarına nereden geliyor böyle şeyler ya iyiki baba cok düşmemiş bu durumun üstüne

Ay tövbe bismillah 😶 ama çocuk işte deyip gecmek lazım diyeceğim de akıllarına nereden geliyor böyle şeyler ya iyiki baba cok düşmemiş bu durumun üstüne
Aldı kızını karşısına konuştu oda bıraz zaman sonra dizi evet baba dedi diziyi anlattı neden böyle yapıyorsun babacğm fln dıye konuştu guzelce. Annesını kıskandığını dusunuyoruz babadan ılgı gormek istiyor hep

Aldı kızını karşısına konuştu oda bıraz zaman sonra dizi evet baba dedi diziyi anlattı neden böyle yapıyorsun babacğm fln dıye konuştu guzelce. Annesını kıskandığını dusunuyoruz babadan ılgı gormek istiyor hep
Ayy ne bileyim ya o yaşta ilgi göreceğim diye aklına planlar getiriyorsa umarım büyüdükçe düzelir yani ablanız için üzüldüm ama enişte aklı başında maşallah

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
19 yaşında 2 çocuk 🙄 cok aklı başında biri olmadığı belliymiş zaten.

Back
X