- 3 Kasım 2021
- 99
- 26
- 3
- 39
- Konu Sahibi kapikuluhande
Ne diyorsun peki?Hoşbuldum canım moralim çok bozuk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyorsun peki?Hoşbuldum canım moralim çok bozuk.
Neden okuyalım. Bu, bize ya da size ne kazandırırAma yine de okusanız sevinirim.
Hoşbuldum canım moralim çok bozuk.
Bu hırsım nasıl geçecek?Kiyamam ya ama bu senin genel halin ya. Yeni bir sey degil yani. Amac ne istersen biraz ondan bahset bize ne dersin?
HanımefendiGitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat
Tamam.Hanımefendi
adam sizden gitmiş adam yok yok siz hala yok bacı yok enişte.Bence siz yatarak tedavi olun.
tedavı olup daha faydalı seyler yapmaya basladıgın zamanBu hırsım nasıl geçecek?
Adamın bana ayaptıkları? Beni maddi manevi mahvetmesi? 1 çocukla tek başıma bırakması ? Ailem yok kimsem yok.tedavı olup daha faydalı seyler yapmaya basladıgın zaman
bır denemek ıster mısın bunu ?
Umarım dediğiniz gibidir. Özellikle bunları yazan birinin öğretmen olma ihmali çok kötü. Lütfen gerçek olmasınbizi keklıyor bır ınsan bu kadar olamaz yanı olmamalı beyın dedıgımız sey bır yerde ıstenmesede calısıyor
demın kurdugu o ıgrenc cumleden sonra emın oldum konu sahıbınden ve grının derınlıklerıne dogru yol alsın dıye kibledım sunu buradan alır mısınız lutfen dıyerek
Bu hırsım nasıl geçecek?
yazdıgınız hıkayaye goreAdamın bana ayaptıkları? Beni maddi manevi mahvetmesi? 1 çocukla tek başıma bırakması ? Ailem yok kimsem yok.
Neden evlendi peki benle neden neden neden?yazdıgınız hıkayaye gore
ıyıde sız ızın vermıssınız
adam bak ben sana bunu yapıcam demıs sızde tamam demıs beklemıs bunu yasamıssınız
daha en basında ayrılmak yerıne bırde cocuk ıcın ugrasmıssınız adam en bastan soylemıs en bastan sonunuzun ne olacagını soylemıs ılk defa bu kadar durust bır karaktersız adam goruyorum adam cok netmıs en basından
sız kendı kendınıze yaptınız kusura bakmayın
Gitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat
allahım yıne bu ne dıyor yaGitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat
Ne demişti? İnanın ben onun olduğunu anladıktan sonra çıktım konudan yorumumu yapıp. Görmedim yanibizi keklıyor bır ınsan bu kadar olamaz yanı olmamalı beyın dedıgımız sey bır yerde ıstenmesede calısıyor
demın kurdugu o ıgrenc cumleden sonra emın oldum konu sahıbınden ve grının derınlıklerıne dogru yol alsın dıye kibledım sunu buradan alır mısınız lutfen dıyerek
Ciddi soruyorum ailem olmadığı için akrabalık ilişkilerini değerlendiremitorum.sizce çocuğu iki saat almamaları ama buadamı eş.k gibi kullanmaları normal mi?Sülalecek serefsiz gibileronlardan bagimsiz bir hayat lazim size
Sevmeyen adamla evlenip sevmeyen adamdan çocuk yapınca ne olmasını bekliyordunuz acaba?Baştan söyleyeyim çocuğuma iyi bakıyorum mesleğimde iyiiym.ama adamın beni yeniden evleniriz diye boşamasını hazmademedim hala.evlenirken param yok demişti ben altınlarımı satıp eşya aldım bana bir kuruş harcamadı.hamile kaldım çocuk düşerse boşanalım dedi bana.beni derin bir mağaraya götürdü gezmeyi sevmediği halde sanırım ayağı takılsın dğşsün de çocuk da karnında ölsünndiye.birinde benden kanama geldi hamileyken doktora giderrken bana dedi ki iniallah çocuk düşer diye dua etmiştim kabul mu oldu acaba dedi.bu arada ben her ay eve 1500 tl katkıda bulundum her türlü ev işi bendeydi .çocuk bakımı bendeydi üstğne her ay 1500 ver.yaptığım işler de beğenilmiyordu sürekli eleştiriyordu.severek evlenmediğim için her hareketin batıyor diyordu.zaten evlenirken de kararsızdım dedi amaaan evlenim gitsin dedim dedi.
Ne zaman sarılsam itti.boşanmak için dava açtı.bu arada çocuğun her türlü bakımı da bendeydi çocuğun bakımında bile beni eleştiriyordu.benim de iyice psik.bozuldu sürekli elimi yıkamaya başladım çocuğuma bişey olacak korkusuyla bu da bahane etti bunu boşanma davasınj açtı.boşanmak istemedim boşanalım yeniden evleniriz şimdi boşanmamız lazım dedi neden dedim cevap vermedi sadece boşanmamaız lazım dedi.onun istediği gibi anlaşmalı boşandım.1 tl almadım.evinden çıktım.başka eve geçtim o da 2 ay sonra gitti anasına ev aldı.ev kendi üzerine de anasını oturttu ben b.k gibi evde çocukla yaşıyorum.8 aylık bebekle boşandı ve ben ev değiştirdim.acımadı ne bana ne cocuguna.buna yalvardım tekrar birleşelim diye hayır dedi.senle kimse evlenmezdi hasbelkader evlendin hasbelkader çocupun oldu seni kimse allmazdı dedi.ben ailemle yaşarım sen de ne yaparaan yap dedi.şimdi ben tam ona istediği hayatı vermiş oldum.bedavadan evlendi bedavadan boşandı çocuk sahibi oldu.parası da gitmedi canı da acımadı.istediği giib 9 kardeşiyle de yaşıyor.ben de bk gibi kaldım öylece.
Şimdi bu adama karşı hırsım öfkem geçmiyor ama onun yüzüne normal davranıyorum sadece çocukla ilgili iletişimdeyim.şimdi ben bu adamaın da şehrine tayinle gelmiştim.defolup gideyim mi kendi şehrime? Yoksa bu herifin menleketinde kalmaya devam mı edeyim çocuğum baba görsün diye?yalnız çocuk adamın çok da umrunda değil haftada 1 gün 3 saat görüyor.aynı şehirde olmamıza rağmen.kendi şehrimde de ailem yok bunu da göz önünde buşundurursunuz yorum yaparken.çocuğum baba eksikliği çeker mi defoluğ gitsem? Bir de bu adama olan öfkem hırsım nasıl dinecek?