- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi mavinin her tonu
Yaaa konu sahibi, insan kendi degerini hep kendi belirler. Bu konu size ders olsun, her anlamda. Gereksiz tevazu gostermissiniz hep
valla komşu demek benim için artık çok farklı anlamlar taşıyorKomşusu açken tok yatan bizden değildir… bu sözün sıcaklığına güvendim hepama hata ettik işte
Yaa gercekten çok tşk ederim yaaBenim eşim de uzman doktor ama esnafa hep sağlık çalışanıyım/sağlık memuruyum der, doktor olduğunu söylemez.
Evet arkadaş seçerken dengimiz olmalı.Şu hekimliğimi sorgulayanlara toplu cevap vereyim…
Bakın arkadaşlar inanıp inanmamak size kalmış burda tutup sağlık bakanlığınca tarafımıza verilmiş hekim kartımı paylaşamayacağıma göre ne desemde siz devam edeceksiniz atıp tutmaya…
Neden paylaşamacağıma gelelim çünki tüm kimlik bilgilerimiz var oraları karalasam yine yalan diyeceksiniz.
Tüm kimlik bilgilerimi ve yaşadığım şehri paylaşmak istesem nick name kullanmam yada açıl açık söylerim.
Ben buraya bi helim olarak yazmadım dertleşmek için yazdım sizinle sağlık platformunda tartışmıyorum ki beni suçlama hakkınız olsun.
Mesleğimle alakalı yanlış bi tanı yada ilaç üzerine komuşuyor olsak ok haklısınız ama konu benim mesleğim değil .
Bende insanım ya hani arkadaş seçerken illa hekim mi olmalı yada kendi dengimiz mi olmalı ??
Diğer komşularımızda da var asgari ücretle geçinen insanlar ama çok kaliteliler sohbetleri muhabbetleri güzel ne yani bunlar dengimiz değil diyip görüşmeyelim mi ??
Toplum bu konuda çok acımasız yapaak suç yapmasak suç ? Rütbeye bakamdan arkadas olsak kendi dengini bul bakaak burnu kaf dağında …
Gerçekten hoş değil lütfen mesleğimle alakalı merak edenler özelden tüm tıbbi sorularını yazsınlar ama burda böyle atıp tutmasınlar…
Konu amacının dısına cıktı..
Ben eski komşuculuğu arayanlardanım sanırımvalla komşu demek benim için artık çok farklı anlamlar taşıyor
gürültü, kavga, huzursuzluk
eskidenmiş o gerçek komşuluklar
komşuluk aslında değerli bişi ama insanların bu konuyla ilgili tavrı uzun zaman önce çok değişti
o yüzden komşum ölse umurumda olmaz .
Ee atın? Bilgilerin üstünü karalarsınız, doktor olduğunuzu gösteren kısım kalır sadece. Netten alınma bir fotoğraf olmadığını kanıtlamak için de bir kağıda nickinizi yazıp yanına iliştirirsiniz. Hani kanıtlardım da bilgilerim görünür diyorsunuz diye öneride bulundum, isteyene alternatif çok
hekim kartımı paylaşamayacağıma göre ne desemde siz devam edeceksiniz atıp tutmaya…
Neden paylaşamacağıma gelelim çünki tüm kimlik bilgilerimiz var oraları karalasam yine yalan diyeceksiniz.
Tüm kimlik bilgilerimi ve yaşadığım şehri paylaşmak istesem nick name kullanmam yada açıl açık söylerim.
Ben buraya bi helim olarak yazmadım dertleşmek için yazdım sizinle sağlık platformunda tartışmıyorum ki beni suçlama hakkınız olsun.
Mesleğimle alakalı yanlış bi tanı yada ilaç üzerine komuşuyor olsak ok haklısınız ama konu benim mesleğim değil .
Bende insanım ya hani arkadaş seçerken illa hekim mi olmalı yada kendi dengimiz mi olmalı ??
Diğer komşularımızda da var asgari ücretle geçinen insanlar ama çok kaliteliler sohbetleri muhabbetleri güzel ne yani bunlar dengimiz değil diyip görüşmeyelim mi ??
Toplum bu konuda çok acımasız yapaak suç yapmasak suç ? Rütbeye bakamdan arkadas olsak kendi dengini bul bakaak burnu kaf dağında …
Gerçekten hoş değil lütfen mesleğimle alakalı merak edenler özelden tüm tıbbi sorularını yazsınlar ama burda böyle atıp tutmasınlar…
Konu amacının dısına cıktı..
Ben hiç denk mi değil mi bakmadım dediğim gibi başlarda çok tatlı bir kızdı sonra değişti ..Evet arkadaş seçerken dengimiz olmalı.
Ben oturup düzgün sohbet edemeyeceğim insanla arkadaşlık kurmam.
Bir doktor bahsettiğiniz tipte bir insanla arkadaşlık kurmamalı.
Şartları benzer olmayan insanların arkadaşlıklarında böyle sorunlar yaşanır işte.
Maddi durum bire bir aynı olmaz tabii ama siz çok zenginsinizdir o orta üst seviyedir görüşülür. Yada ikinizde üniversite mezunu değilsinizdir ama karşınızda ortak hobiler vardır devam edilir.
Kendi denginiz insanla arkadaşlık kurmazsanız böyle sorunlar olur işte
Diğer komşular da asgari ücretli diyorsunuz. Demek ki düşük seviyeli bir semtte yaşıyorsunuz. Bu da çok saçma kusura bakmayın. Çocuğunuz var, çocuğunuzun muhattap olduğu insanlar, gidecek okul bile etkileniyor semtle.Ben eski komşuculuğu arayanlardanım sanırım
Ben eski komşuculuğu arayanlardanım sanırım
vallahi çok ilginç ya.Ben hiç denk mi değil mi bakmadım dediğim gibi başlarda çok tatlı bir kızdı sonra değişti ..
Daha önceki yorumlarımda da belirttim onlar dayısı sayesinde oturuyo kirayı aileleri toplayıp ödüyo.. bulunduğumuz şehirde kira fiyatları genel olarak yüksek zaten bizim oturduğumuz semt hem emiyete kayın hem hastenye diye tercih ettik ultra pahalı bi semt değil normal yani
vallahi çok ilginç ya.
Bir doktorun bu kadar komşuculuktan zevk alması. Vaktiniz azken zamanınızı kendi arkadaşlarınız yerine neden konu komşuyla harcıyorsunuz?
Okul arkadaşınız, işyeri arkadaşınız yok mu meselen
Denkten kasıt budur.
Benim şu an görüştüğüm arkadaşlarım ya okuldan arkadaşım ya oğlumun okulundan arkadaşının ailesi. Genel olarak zamanımı konu komşuya değil gerçel arkadaşlıklarıma ayırırım.
annesi orada yaşadığı için oradadır belki :)Olabiliyor ama
Ben eskiden tan ve annesiyle aynı binada oturuyordum
Benım eşim ve ben
tanın kazancı ile aşık atabilecek kadar para kazanan ınsanlar degılız mesela
İyi biyer de oturuyorduk tamam ama onlar nıye orayı tercih etti bılmem, az ötedeki villalarda( balkondan gorunecek kadar yakın olan) yaşayabılırlerdi mesela ama apartman dairesinde bızımleydıler
KesinlikleEskiden ben de farklı bakardım da şimdi yapmıyorum bunu. Gerçekten kendi kaleminde insanlarla arkadaş olmalı insanlar. Senle ben gibi
Bunu da anlayabiliriyorum kuzenimle aynı yastayız hemcinsim ve üst düzey emniyet personeli kendisi gerçekten iş kimliğini iş yerinde bırakır çıkar kendisi altin kalpli harika bir insan yapısı bu diye düşünüyorum yani var sizin gibi insanlarÇok haklısınız hiç bir zaman bunu yapmadım.. ben hekim kimliğimi hastanede bırakır çıkarım dışarda benim eşimde öyledir asla kimliğini kullanmaz çevirmeye gireriz saatlerce bekleriz kimlik kontrolü için ya göstersene kimliğini geçelim derim hayır insanlar işini yapıyor bizde dışarda sade vatandaşız der mesela
Ben 46 yaşına girmek üzereyim ve vasıfsız sayılırım buna rağmen çalışmaya karar verdim ve bebek bakıcılığı/ hasta bakıcılığı/ 3 harfli markette elemanlik ya da farklı işletmelerde yemek çay temizlik o kadar çok iş fırsatı oldu ki
Size Gelelim bir doktor ve bir emniyet mensubu nasıl olurda gencecik insanların aylarca iş bulamadığı gibi bir düşünceye kapılır buna inanır gercekten aklım almadı
Diğer yandan ameller niyetlere göredir elinizle yaptığınızı dilinizle ziyan etmeyin Allah hayrinizi kabul etsin dile getirmeyin ve mesafe koyun derim ben
Bunu da anlayabiliriyorum kuzenimle aynı yastayız hemcinsim ve üst düzey emniyet personeli kendisi gerçekten iş kimliğini iş yerinde bırakır çıkar kendisi altin kalpli harika bir insan yapısı bu diye düşünüyorum yani var sizin gibi insanlar
Yada kompleksleri var kendi seviyesinde insanlarla arkadaşlık kuramıyor. Ama normal değilBir kere muhabbet ederken bile aradaki fark belli oluyor. Nasıl anlaşıp arkadaşlık yapabilmiş ben buna takıldım. Acaba birinin ona muhtaç olması onu tatmin mi ediyor
Çok tşk ederim ama nedense şuan kendimi anlatamıyorumBen 46 yaşına girmek üzereyim ve vasıfsız sayılırım buna rağmen çalışmaya karar verdim ve bebek bakıcılığı/ hasta bakıcılığı/ 3 harfli markette elemanlik ya da farklı işletmelerde yemek çay temizlik o kadar çok iş fırsatı oldu ki
Size Gelelim bir doktor ve bir emniyet mensubu nasıl olurda gencecik insanların aylarca iş bulamadığı gibi bir düşünceye kapılır buna inanır gercekten aklım almadı
Diğer yandan ameller niyetlere göredir elinizle yaptığınızı dilinizle ziyan etmeyin Allah hayrinizi kabul etsin dile getirmeyin ve mesafe koyun derim ben
Bunu da anlayabiliriyorum kuzenimle aynı yastayız hemcinsim ve üst düzey emniyet personeli kendisi gerçekten iş kimliğini iş yerinde bırakır çıkar kendisi altin kalpli harika bir insan yapısı bu diye düşünüyorum yani var sizin gibi insanlar